Şimdi Ara

HDD YE FORMAT ATAMIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 80 GB SEAGATE BARRACUDA HARDDİSK VAR SÜREKLİ DİSK OKUMA HATASI VERİYO BİR TÜRLÜ İŞLETİM SİSTEMİNİ KURAMIYORUM BAZEN KURUYORUM YENİDEN AÇTIĞIMDA KERNEL.EXE HATASI VERİYO.NE YAPMALIYIM

• Farklı bir cd ile dene
  • arkadasım ilk önce hangi programla format çekiyorsun( partition magic, fdisk). hangi dosya sistemini kullanıcaksın.
    anladığım kadarıyla disk okuma hatası veriyorsa hdd-sin bence harddiskini sıfırlaman gerekiyor. bu yapman için 2 adımj önerebilirim. 1. adım başka bir bilgisayarda p. magic kurup hdd ni sıfırlıyıp ntfs dosya sistemi oluşturman. bu da sonuç vermesse 2. adım olarak fdisk denemen. fidsk nasıl yapılacağını bilmiyorsan foruma göz atmanı tavsiye ederim.
  • sayin atillakisakurek sizin hdd serialAta(SATA) mi?
  • kardeş diğer arkadaşların dediklerini dene olmazsa harddiskinde problem olabilir badsector gibi
  • by_aragon o ne imza öyle
  • XP kulanıyorsan Windows cd le ntfs format atıyor.Kendisi kuruyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    harici hdd raw oldu, yardım!!
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bios ayarlarına gir, boot from cd-rom yap,sonra yeniden başlat ,tabi xp cd si takılı olması lazım ,sonra kur başlayacak ondan sonra bölümü sil falan çıkıyor gerisi kolay
  • Ben de de benzer hata olmuştu seagate baracuda ile belki 20 kere xp kurdum hiçbiri tutmadı hep hata mesajı veriyordu.Bence hemen scandisk yap uzun sürer ama hdd hatasını göstrebilir.Bu arada ben hddmi aldığım yarden değiştirdim.8-10 yerde hdd hatası çıkmıştı.Seagate almayada tövbe ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musayalcin -- 28 Mart 2006; 3:08:56 >
  • arkadaşlar bios falan hikaye hepsini yaptım kur ekranı bile gelmiyo direk disk okuma hatası press ctrl+alt+del diyo yani yeniden başlat yok mu bunun çözümü
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.