Şimdi Ara

HDD Ufak Bir Oynamada Çıkıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar samsung m3 1 tb harddiskim var. Alalı ne kadar olmuştur tam hatırlamıyorum ama 2 sene civarındadır diye tahmin ediyorum. Bu hdd'yi taktığım da ara sıra geç okuyor ya da ufak bir oyanama da çıkartılmı gibi görünüyor. Örneğin yatakta otururken taktığımda ayağımı hafif oynatırsam ve bilgisayarda oynarsa hdd kapanıyor. Kabloda veya girişlerinde mi sıkıntı var ? Bu sorunu nasıl halledebilirim ? Yeni bir hdd kutusu alsam sorun çözülür mü ?

• m3 lerin usb portu ile harddisk anakartı bütünleşik olması lazım yani başka bir kutuya takamassınız garantisi varsa önemli bilgilerinizi yedekleyip servise verin 0 ını verirler büyük ihtimal
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tiger-Z

m3 lerin usb portu ile harddisk anakartı bütünleşik olması lazım yani başka bir kutuya takamassınız garantisi varsa önemli bilgilerinizi yedekleyip servise verin 0 ını verirler büyük ihtimal

Garantisi bitmiştir malesef.. Bütünleşik olup olmadığını da bilmiyorum araştırmak gerek. Acaba bütünleşik değilse kutu alsak çözülür mü sorun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bütünleşik değilse usb 3 0 olan herhangi bir kutu olur.sizdekini kutunun usb kısmında tak çıkar yapmakdan temassızlık olmaya başlamıştır
  • quote:

bütünleşik değilse usb 3 0 olan herhangi bir kutu olur.sizdekini kutunun usb kısmında tak çıkar yapmakdan temassızlık olmaya başlamıştır

Bütünleşik olup olmadığını kutuyu açmadan anlayabilir miyiz ? Nette de araştırayım.
  • Huseyinn31 H kullanıcısına yanıt
    http://www.youtube.com/watch?v=3g6MdAuv9sk

dediğim gibi bütünleşik olarak hatırlıyorum umarım harici kutudur
  • samsung m3 lerin usb soketi hddnin devre kartına gömülü.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

http://www.youtube.com/watch?v=3g6MdAuv9sk

dediğim gibi bütünleşik olarak hatırlıyorum umarım harici kutudur

Kutuyu bir kere açınca tornavida izi filan kalıyor. Videodaki gibiyse yapacak bir şey yok bu şekilde kullanacağız. Bir daha ki sefere araştırıp almakta fayda var. Neden böyle yapıyor acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.