Şimdi Ara

HDD tamiri yapılabilir mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
2
Favori
8.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Referanslarıma bakabilirsiniz..

http://forum.donanimhaber.com/memberReferences.asp?memID=94826
  • Hocam hdd verilerini evde kurtarmak icin bi cihaz yapabilirmiyiz? Hani icinde disk varya camdan onu alip makinaya takcan verileri tak tak cekcek?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OW Ready Linux

Hocam hdd verilerini evde kurtarmak icin bi cihaz yapabilirmiyiz? Hani icinde disk varya camdan onu alip makinaya takcan verileri tak tak cekcek?

Teoride olabilir gibi ancak evde yapılması oldukça zor olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam sökmek için kaç numara alyan gerekiyor?
  • merhaba,

elimde seagate skyhawk st2000vx008 2tb sata harddisk var.disk nas cihaz üzerinde çalışıyor,veri kopyalamaya çalışınca bi kaç dakika sonra offline oluyor.diski usb üzerinden direk bilgisayara bağladım.veri kurtarma programıyla dosyalara eriştim ancak aynı sorun.disk offlie oluyor,usb external kutuyu kapatıp açınca tekrar çalışıyor,iki dakika çalışıp yine offline oluyor.

hdd nin elektronik kartının arızalı olduğunu düşünüyorum.aynı model bi hdd bulsam(eski model olmadığı için kolaylıkla bulunabiliyor)sadece elektronik kartı değiştirsem verilere ulaşabilir miyim?Ya da verilere tamamen erişemeyecek şekilde bir sorun mu oluşur?nas cihazı üzerinden de ,windows dan da linux üzerinden de denedim.diskin donanımsal bi sorunu olduğu netleşti.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.