Şimdi Ara

hdd takıntım war yardım :d

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ıde hddnin jumper ayarı ilgi bi sorum olcak.biri master biri slave yaa diğeri ne bide jumperı takmaksak ne olur.ıde hddyi sata2 olan bi makinaya takacamda jumper ayarı nasıl olsun.masterda durursa pc ıdedenmi başlarr veya üle başlatmak için nasıl bi ayar yapmak gerekir.benim derdim biosla uğraşmadan her ikisinide istediğim zaman yapabilmek.biosdan nfret ediyom.bide jumper ayarını yanlış yaptık diyelim hddnin patlama olasılığı nedir büle bi tehlike varmı

• HDD patlamaz arkadaşım. PC'nin nereden başlayacağını yani 1st boot, 2nd boot device onları BIOS'tan ayarlaman lazım. Nefret etsen de ara sıra uğramakta fayda var.
  • peki jumperı taksak ne olur takmasak ne olur o kadar önemli bişimi.madem bıostan ayar yapıcam.ve diğer girişi merak ettim.
  • Eğer masterdan takarsan jumperı master konumuna, slaveden takarsan slave konumuna getirmen lazım. Yoksa görmez. En azından ben öyle biliyorum.
  • Sata hdd' ni anakartin sata1 yuvasina takmalisin.. ide hdd' dendeki jumper' i cikararakda 2. hdd olarak takmalisin sata hdd ni 1. ide hdd ni ise 2. gorur..
  • quote:

Orjinalden alıntı: wegaserhan

arkadaşlar ıde hddnin jumper ayarı ilgi bi sorum olcak.biri master biri slave yaa diğeri ne bide jumperı takmaksak ne olur.ıde hddyi sata2 olan bi makinaya takacamda jumper ayarı nasıl olsun.masterda durursa pc ıdedenmi başlarr veya üle başlatmak için nasıl bi ayar yapmak gerekir.benim derdim biosla uğraşmadan her ikisinide istediğim zaman yapabilmek.biosdan nfret ediyom.bide jumper ayarını yanlış yaptık diyelim hddnin patlama olasılığı nedir büle bi tehlike varmı

arkadaşım hiç biosa gerek yok..sen pc açılıoken F8 yapıosun..ordan hdd yi seçiosun..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler gta 5 cd sorun var
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.