arkadaslar benim eski pcmin hdd'sindeki dosyaları kurtarmam gerekıyor. windows açılırken hata veriyor bunu windows xp cd'siyle onarmaya calısacağım ama su anda elıde cd yok.
EasyRecovery Professional 6.2 programınıda suanda indiriyorum onu da deneyeceğim.
Fakat benim anlayamadığım bir konu var eski hddyi yeni pcye bağladım -2 hdd aynı anda.. eski hdd deki windows'u program files'i felan görebiliyorum fakat document and settings'i göremiyorum. internette ufak bir araştırma yaptım belki virüstür dediler fakat Nod32 ve combofix tarattgm halde sorun çözülmedi.
su anda easy recovery tarıyor yardımcı olursanız sevınırım
1.Ulaşmaya çalıştığın klasörde Bad Sector olabilir bu yüzden o klasöre giremiyosundur HD TUNE ile bir test yap testi yayınla bizde bakalım
2.istediğin klasöre Dos ortamından ulaşma ihtimalin var Çalıştır a gir "cmd" yaz ve D:/documents and settings komutunu gir yalnız harddiskin sürücü harfi neyse onu yap D: değilde E: veya F: de olabilir onu bul daha sonra internetten komutları araştırıp dosyalarını kurtarabilirsin eski bi yöntem ama işe yarar :)
3.Partition Magic programını kur ve ordan kurtarma işlemini gerçekleştir.
Artık hangisi sana kolay geliyosa kardeşim sen karar ver :)
Eğer gizli klasör olarak kayıtlı olduğu için gözükmüyorsa, Winrar ile bakın,gizli olan herşeyin gözükmesi lazım.