Şimdi Ara

hdd sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar kısa zman once harddisk ım bozuldu yenılendı tekrar ..servıse sorunun ne oldugu sordum servis bana hdd , laptopun sarzını topraklı fıse takmadıgım ıcın bozuldugunu soledı.... bılgısayar muhendısı komsun var, hıc alakası yok dıyo sarzla , sizce bı alakası var mı bılgılerınızı paylasırsanız cok sevınırım ....

• Öncelikle çok kötü bir türkçe, düzeltmenizi öneririm. Dizüstü pc girişi zaten topraksızdır. Hdd arızası genelde kullanım ve açma kapama'yı normal yapmamaktan olabilir. Bad sektör genelde bu nedenden oluşur.

NOT: Bazı modeller topraklı olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baranel -- 22 Mart 2009; 21:19:38 >
  • Sen benim bir kere Türkçe'mi eleştiremessin, emin ol senden çok daha süper Türkçe konuşuyor ve bir o kadar Türkçe'nin kurallarını senden çok daha iyi biliyorum, nihayetinde Türkçe öüretmenliği okuyorum, bu sene mezunum kısmetse. Ayrıca yazdığım mesaj çok açık ve net, fakat bazı karakterlerin yerleri değiştirilebilir, nihayetinde burası Türk Dil Kurumu forumu değil, aceleyle bazı yanlışlar olabilir fakat bunlar karşılığında öneri alınacak yanlışlar değildir diye düşünüyorum. Hdd mevzusunda da fikirlerin için teşekkür ediyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sata HDD de win98 Sorunu
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.