Şimdi Ara

HDD sesinden bıktım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Abra A7 V3.2 sahibiyim. alalı 2 hafta oluyor. HDD çok sesli çalışıyor. hadi bunu geçtim sürekli uykuya geçip tekrardan uyanıyor gibi bir durum söz konusu. Güç seçeneklerinden sabit diski kapatmak için beklenecek süreyi hiçbir zaman yapmama ragmen bunu yaşıyorum sürekli. Harici diskten film izlerken veya office programlarıyla çalışma yaparken tamamen duruyor sonra tekrar tam hızda çalışmaya başlıyor. İnanın başıma ağrılar girdi. Fırsatını bulduğumda kasayı açıp bağlantılarını kontrol etmeyi düşünüyorum.

Bunun dışında çözüm önerecek olanlar varsa çok memnun olurum. Müşteri hizmetlerini arayın demeyin, aradığımda eminim gönderin kontrol edelim diyecekler.

Herkese iyi forumlar

• tık tık ses birşey kaydederken ve ilk açılışlarda yapıyor. çözümü ssd takmak
  • Tek çözüm ssd arkadaşım. Al bi 60 gb ssd kafan rahat etsin. Ben öğrenci indiriminden faydalanıp 120 gb ssd yi bedavaya getirdim.
  • 7 senelik laptopumda hic böyle rahatsizlik duymamistim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam eğer normal hdd sesinden fazla bir ses geliyorsa servisin gönderim bakalım demekten baska ne demesini bekliyorsunuz ki. Bazen boyle aksakliklar cikabiliyor burda ugrasacaginiza servisini arayin en tatmin edici cevabi onlar verecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu arada ssd +hdd kullanımını tavsiye etmiyorum.
    windows hdd ye ara ara bağlanıyor ve sisteme etki ediyor.
  • sfenks_ S kullanıcısına yanıt
    Sadece HDD varsa pc'de çözüm önerebilirim. SSD+HDD varsa maalesef çözüm yok. En iyi ihtimalle daha sessiz bir HDD alırsın diyeceğim ama öyle bir HDD var mı piyasada bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ektwp

Sadece HDD varsa pc'de çözüm önerebilirim. SSD+HDD varsa maalesef çözüm yok. En iyi ihtimalle daha sessiz bir HDD alırsın diyeceğim ama öyle bir HDD var mı piyasada bilmiyorum.

mesajınızı yeni görüyorum. çözüm önerileriniz nelerdir?
  • sfenks_ S kullanıcısına yanıt
    Güç yönetiminde plan ayarlarını değiştire tıkla, geçerli olan hangisiyse oradan gelişmiş güç ayarlarını değiştire tıkla, gelen ekranda sabit disk kısmına tıkla altta sekme açılacak sabit diskin kapatılacağı süre diye hiç bir zaman yaparsan uyku moduna geçmez sende o sesi duymazsın sistemin HDD ye kuruluysa.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.