Şimdi Ara

HDD SDD aynı anda kullanma yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelilkle herkeze merhaba konuyu doğru yeremi açtım bilmiyorum benim sorum şu

Ben windows 10 kullanıcısyım yeni gelen güncellemelerle kullanılmaz olan HDD yüzünden SSD alma kararı verdim ve aldım

SSD ye işletim sistemini kurup HDD yide depo bi nevi programfiles olarak kullanmak istiyorum

şimdi kurtarma seçeneğinden sıfırlayarak format atmaya çalıştığımda disk yapılandırma arayüzü çıkmadan direkt bilgisayara 4-5 saat boyunca format attı

bende usb yok ama daha onceden format atarken aynı şekilde disk yapılandırma arayüzü çıkıyordu fakat nereye baktımsa kurtarmadan sıfırlama yaparken disk yapılandırma

arayüzüne erişim yolunu bulamadım yapmak istediğim şey HDD kurulu olan windowsu ve herşeyi yok edip ayrılmış bölümlerini birleştirmek SSD yede işletim sistemi Windows kurmak

Daha onceden disk yapılandırma arayüzüne format atarken ulaşabiliyordum şimdi ulaşamıyorum elimde usb CD olmadan Ve program indirmeden

nasıl yapıcam bu işlemleri birde anakartımda sata 3 girişi var ssd yi onamı bağlıyayım şu anda ssd disk 0 bağlı hdd disk 1

EDİT: SSD: OCZ TOSHİBA TR200 2.5 inch

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goldenshield -- 12 Şubat 2019; 23:57:50 >

• MiniTool Partition server edition tarzı programla diskin bölümlerini silip birleştirebilirsin
    4 - 5 saat format bana mantıklı gelmedi.
    Bir yerde hata yapmışsın belli.
    Diski GPT biçiminde NTFS formatlamalısın
    SOnrasında SSD ye usb rufus programı ile windows kurabilirsin.
    Tavsiyem verimli olması için programları da SSD ye kurmalısın.
    Hızı sağlayan SSD dir.
    Belge ve resimleri diğer HDD te saklamalısın.
    Aşağıdaki linkleri biraz oku ve anlamaya çalış
    https://www.burakyeni.com/mbr-diski-gpt-diske-cevirme/
    8.enpedi.com
    Windows 8 -UEFI Modunda- Temiz Kurulum (Format)
    http://8.enpedi.com/2012/12/windows-8-uefi-modunda-temiz-kurulum.html

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.