Şimdi Ara

HDD Raw Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben dün harddiski format atmadan yeniden boyutlandırayım derken c deki önemli windows dosyalarından bazıları silinmiş.Doğal olarak pc başlarken kendini yeniden başlatıyordu.Ben de bugun win 7 dvdsini takıp yeniden windowsu yükledim.C de yeni yüklendiğim windows ve eski windowsumda var.Fakat D deki dosyalarım gözükmüyor.D ye tıkladığımda biçimlendirilsin mi diye soruyor.Bende eski dosyalarımı belki kurtarabilirm diye biçimlendirmedim.Asıl önemli dosyalarım D sürücüsündeydi.Pc hdd 250 gb toplamda.100 gb C ye ayrılmış ve geri kalan 150 gb D ye ayrılmıştı.Şimdi de C de 100 gb kapasite görünüyor fakat geri kalan 150 gb şu an D de gözükmüyor.(D sürücüm full doluydu).Ben de geri kalan 150 gb gözükmediğine göre eski dosyalarımı kurtarma ümidiyle konu açtım.Lütfen bana yardımcı olun arkadaşlar.C deki dosyalarım silinse bu kadar önemsemezdim ama D deki 150 gb en önemli dosyalarım şu anda kayıp.Şu an D sürücüsü RAW olarak gözüküyor.İçindeki verileri kaybetmeden NFTS yapabilirmiyim?

• EasyRecovery Professional kurtarmayı dene hard disk işini anlamadım cok karışık anlatmışsın yada ben anlayamadm
  • quote:

Orijinalden alıntı: unbalanced59

EasyRecovery Professional kurtarmayı dene hard disk işini anlamadım cok karışık anlatmışsın yada ben anlayamadm

şöle anlatayım.Pc de şu an 150 gb harddisk gözükmüyor.D sürücüm 150 gb idi.Fakat D sürücüm açılmıyor.Tıkladığımda biçimlendirilsin mi diye soruyor.D sürücüm RAW olarak gözüküyor.Ben de bunu nfts ye dönüştürerek eski verilerimi kurtarmaya çalışıyorum.Dediğiniz gibi EasyRecovery programını kurdum ama hangisine tıklayacağımı bilemedim.Çok karışık geldi.
  • up
    arkadaşlar easy recovery programını kurdum raw recovery mi yoksa format recoveryi mi tıklayacam?
  • kimsenin bildiği birşey yok mu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Usb Bellek Raw sorunu
    5 yıl önce açıldı
    harici hdd raw oldu, yardım!!
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.