Şimdi Ara

HDD olan bilgisayara ssd takmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
45
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, elimdeki laptopta 1gb HDD takılı, laptopun aynı zamanda M.2 NVMe yuvası var. Ben HDD'i çıkartmadan SSD takmak ve SSD'yi ikinci bir depolama alanı gibi kullanmak istiyorum.

Aslında ileride windowsu ssdye aktarıp HDD'yi ikinci depolama alanı yapmak istiyorum ama şu an windowsu SSD'yi aktaracak zamanım ve kafam yok. Bilgisayar da HDD iken bazı programları çok yavaş çalıştırıyor. HDD işletim sistemi diski olarak kalırken ssd takıp R gibi birkaç program SSD'ye taşıyıp oradan çalıştırabilir miyim merak ediyorum.

• evet bazı programları bu şekilde taşıyıp kullanabilirsin ama tavsiye etmem.

zaman olayı çok sürmez bilmiyorsan öğrenebilirsin çok zor değil hddnden alacağını al ve hddni sıfırla gitsin ssdye yeni kurulumu yap geç.

zorlama bir tavsiyede verebilirim disk klon programları var hddni ssdnin içine birebir klonlayabilirsin bu sayede ssdden devam edebilirsin ama ben temiz kurulum tavsiye ederim tercih senin.

• Ssdyi montajladıktan sonra klonlama programlarını kullanıp hddyi ssdye taşımış olursun. Hddyi de biçimlendirirsin depolama olarak kullanırsın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SSD diski telefonda kullanmak
    6 yıl önce açıldı
    Laptop 2. Ssd takmak
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.