Şimdi Ara

hdd kafa vurma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HERKESE SELAMLAR KISACA SORAYİM HDD KAFA VURUYOR DÜZELTMEYE YARAYACAK PROGRAM VARMIDIR.?YOKSA ESKİCİYE VERMEK İÇİN BİRİKTİRECEKMİYİZ.ŞU AN 7 ADET KAFA VURAN VE BAD SECTÖRLÜ HDD VAR YARDIMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.

KAFA ATAN HDD

• max blast 4 adında program var işe yararmı yorumlarınızı bekliyorum.
  • aynı sorun bende de oldu seagate harddiskimi elimle fırlattım betona bişey olmadı western diital hdd 50 cm yukseklikten düştü kafa vuruyor seagate hdd aynı şekilde beraber düştü bişey olmadı. ama westernden uzak durun.

western içinde ablamın dizileri vardı dedim mademki geri dönüşü yok vurdum dizime hdd yi :D hiç yok içindekileri alaydım dedim bir iki patlattım sonra taktım çalıştı şuan içini alıyorum. 73 gb dosya
  • quote:

Orijinalden alıntı: gencom

aynı sorun bende de oldu seagate harddiskimi elimle fırlattım betona bişey olmadı western diital hdd 50 cm yukseklikten düştü kafa vuruyor seagate hdd aynı şekilde beraber düştü bişey olmadı. ama westernden uzak durun.

western içinde ablamın dizileri vardı dedim mademki geri dönüşü yok vurdum dizime hdd yi :D hiç yok içindekileri alaydım dedim bir iki patlattım sonra taktım çalıştı şuan içini alıyorum. 73 gb dosya

bahtınız yaver gitmemiş 6 senedir westerni kullanıyorum 2 kere taşındım hala birşey olmadı.
    atay.serkan
    çözümünü görmedim daha ancak kendi basit tamirleriyle tamir eden arkadaşlar var. üstüne iki vurunca düzelen var ancak veri kurtarma için çalıştırabilirsin verileri kurtardıktan sonra hemen başka hdd ye geç

• benimkininde kafası vuruyordu tornavidayla çalışırken parçaladım çok rahatladım.sanada tavsiye ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Harddisk Kafa Değişimi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.