Bildirim
hdd kafa vurma sorunu

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
max blast 4 adında program var işe yararmı yorumlarınızı bekliyorum. -
aynı sorun bende de oldu seagate harddiskimi elimle fırlattım betona bişey olmadı western diital hdd 50 cm yukseklikten düştü kafa vuruyor seagate hdd aynı şekilde beraber düştü bişey olmadı. ama westernden uzak durun.
western içinde ablamın dizileri vardı dedim mademki geri dönüşü yok vurdum dizime hdd yi :D hiç yok içindekileri alaydım dedim bir iki patlattım sonra taktım çalıştı şuan içini alıyorum. 73 gb dosya -
quote:
Orijinalden alıntı: gencom
aynı sorun bende de oldu seagate harddiskimi elimle fırlattım betona bişey olmadı western diital hdd 50 cm yukseklikten düştü kafa vuruyor seagate hdd aynı şekilde beraber düştü bişey olmadı. ama westernden uzak durun.
western içinde ablamın dizileri vardı dedim mademki geri dönüşü yok vurdum dizime hdd yi :D hiç yok içindekileri alaydım dedim bir iki patlattım sonra taktım çalıştı şuan içini alıyorum. 73 gb dosya
bahtınız yaver gitmemiş 6 senedir westerni kullanıyorum 2 kere taşındım hala birşey olmadı.
atay.serkan
çözümünü görmedim daha ancak kendi basit tamirleriyle tamir eden arkadaşlar var. üstüne iki vurunca düzelen var ancak veri kurtarma için çalıştırabilirsin verileri kurtardıktan sonra hemen başka hdd ye geç
-
benimkininde kafası vuruyordu tornavidayla çalışırken parçaladım çok rahatladım.sanada tavsiye ederim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X