Şimdi Ara

HDD'i USB üzerinden kullanma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, asus marka bir laptop sahibiyim. Laptop hardisski kafasına göre bazen görüyor bazen görmüyor. Hdd yi masaüstüne takıp çalıştırdım ve çalıştığını gördüm. Sorunun muhtemelen anakart ve hddyi bağlayan yongada olduğunu düşünüyorum. Bu parçayı kendim temin edemeyeceğinden dolayı ve servisin yüksek meblağlar talep edeceğinden çekindiğim için aklıma sata usb connector alıp harddiski o şekilde çalıştırmak geldi. Ancak iki korktuğum muhtemel sorun var:

1. PC bu şekilde sistemi yürütür mü?

2. HDD USB girişi üzerinden kullanılacağı için hız düşüklüğü yaşar mıyım? (Örneğin şu anki halde gta5 ve emsali oyunlar oynayabiliyorken yeni sistemde sıkıntı yaşar mıyım?)

• Öyle Birşey Mümkün Değil Siz Servisr Sorun Öncelikle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

XFX RX6800XT Speedster Merc 319 | PNY 16X2 32 GB 3200 MHz XLR8 | WD 1TB | | Seagate IronWolf 6 TB | Sabrent Rocket 1 TB | Samsung 980 NVME 1 TB

Sistem Tercihlerimdeki Her Ürün Hakkında Soru Sorabilirsiniz
  • eyvallah hocam

HDD nin laptopa olan bağlantısında sıkıntı olduğundan emin iseniz, DVD yi söküp yerine HDD yi uygun aparat ile bağlayabilirsiniz.
    uygun aparat derken neyi kastettiniz acaba bi araştırayım dediğinizi? Ayrıca ilginiz için teşekkürler.
  • Prokizya kullanıcısına yanıt
    çok yardımcı oldu teşekkür ediyorum

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.