Şimdi Ara

hdd hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bilgisayarımda 32bit xp yüklü idi.aynı cd'den format atmaya çalıştıgımda veya win7 yüklemeye çalıştığımda şu şekilde bir hata alıyordum.
    ''windows aşagıdaki dosya eksik veya bozuk olduğu için başlatılamadı:\system32\hal.dll''
    neyse,nette çözümüne baktım bulamadım.
    elimde bir tane vista vardı,onu denedim.bu sefer sistemi kurdum,lakin şimdi de şöyle bir sıkıntı oluştu.normalde 160gb bir hdd kullanıyorum,76gb c diski,72gb d diski.100 mb da e diski.e diskinde sadece önemli word dosyalarını,resimleri falan tutuyordum.vistayı kurdum,artık sadece c diski gözüküyor,e ve diskleri sistemde gözükmüyor.ekran alıntısı şu şekilde.
     hdd hatası

e ve d disklerine nasıl ulaşabilirim?

• up beyler.ölümüne up.
  • bilgisayarım a sağ tıklayın yönet e gelin disk yönetimine gelin orda tüm disk bölümleri görünür. sonra gözükmeyen disk bölümlerine sağ tıklayıp harf atamaya gelin sonra harf ekleyin ve tamam deyin usb takmış gibi zank diye gelir. ( şayet bölümler uçmadıysa )
  • hocam söylediğin ekrana geldim.
     hdd hatası
    sag tıklayıp harf ata dediğimde şu şekilde bir hata alıyorum.
     hdd hatası

• güncel.şimdi yeni bir macera daha yaşıyoruz canıım bilgisayarımla.
    güncellemeleri yaptım,bilgisayarı yeniden başlattım.
    ntlrd eksik
    yeniden başlat:ctrl+alt+del yazıyor.seviyorum yahu bu bilgisayarı.
  • hemen win 7 dvd si takıp sistem başlangıcını onarın ve tekrar girin fakat dediğimi aynen uygulayın. o sağ taraftaki bölüm varya ilk resimdeki onun üzerine gelin ve sürücü harf ata deyip ekle den bi harf ekleyin işlem tamamdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramone01

hemen win 7 dvd si takıp sistem başlangıcını onarın ve tekrar girin fakat dediğimi aynen uygulayın. o sağ taraftaki bölüm varya ilk resimdeki onun üzerine gelin ve sürücü harf ata deyip ekle den bi harf ekleyin işlem tamamdır.

hocam win 7 değil,vista kullanıyorum,söylediğin işlemleri yaptım ama hala harf falan atayamıyorum.
    deli gibi güncelleştirme yapıyorum ama hala lanet sp1 ve sp2 yi yükleyemedim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • PARTİTİON FİND AND MOUNT bu programı indir ve pc ti yara hemen tüm bölümleri tara zaten o bulur girzli saklı ne varsa aynı 1. resimdeki gibi çıkarır sonra mount as image de nakalım olacakmı
  • ayrıca vista falan kullanma derdin ne ki win7 yle ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramone01 -- 22 Aralık 2011; 19:06:41 >
  • hocam vistaya karşı özel bir fantazim yok,kaç tane win7 denediysem hata verdi lanet bilgisayar.
    söylediğin programı denicem şimdi.
  • müdür no visible partition yazıyor yahu.birşey bulamadı şu senin program
  • o zaman bi sıkıntımız var
  • benımde aynıydı ankartı değiştirdim sorun çözüldü
  • quote:

Orijinalden alıntı: fare020

benımde aynıydı ankartı değiştirdim sorun çözüldü

anakartı değiştirene kadar hddyi değiştirirm be hocam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.