Şimdi Ara

hdd gözüküyor ama kullanamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yeni hdd aldım bilgisayarı sıfırlayıp hdd taktım windows ssd ye yüklendi iyi hoş açıldı pc hdd biçimlendireyim dedim biçimlendirilrmiyor hatası alıp duruyorum

• benzer sorunu ben de yaşıyorum...

Geçen yıl yedekte dursun diye amazondan wd5000azlx hdd almıştım ve nihayet geçen gün ambaljından çıkarıp win8 sistemli bilgisayarıma takıp disk yönetiminden tek partisyonlu biçimlendirmek istedim, bir hata oluştu raw oldu.

Diski satın alıp kargodan teslim aldıktan hemen sonra sentinel ile kontrol etmiştim ve mükemmel, sıfır, hatasız idi.

windows üzerinden yapamayınca kurulum usb leri ile denemeler yaptım, win7-win8.1 fayda etmedi. hirenbootcd usb bellek ile mini xp üzerinden partisyon ve hdd tools ların hepsini denedim olmadı. lowlevel format ta olmuyor anlamadım gitti.

*Bad sector tarama programları tüm sektörleri "bad sector" gösteriyor.

*Disk yönetiminde Disk başlatılamadı görünüyor Bir G/Ç aygıt hatası nedeniyle istek yürütülemedi uyarısı geliyor.

*HDD Low Level Format ile normal ve hızlı her ikisinde de baştan sona "Format Error occurred at offset..." hatasını veriyor.

Burada "The media is write protected" yazısı dikkatimi çekti.

Harddisklerde yazma koruması var mı? Var ise nasıl kaldırılır.

Benzer tecrübeyi yaşayıp çözüm sunacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Sıfır bir harddiski çöp etmek istemiyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.