Şimdi Ara

Hdd Devre kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam millet,hafta başında hdd ile ilgili konu açmıştım,belki hatırlayan vardır,hard diskimde bir problem var bios görüyor,fakat format atarken gözükmüyor yada desktopa takıncada hdd olduğu gözüküyor fakat içeriğine ulaşamıyorum.
    biostan gözüktüğü için ben devre kartında sıkıntı yoktur diye düşündüm,ama acaba bu devre kartının yaptığı iş nedir.eğer kart bozuk olsa bios görürmü,Devre kartını değiştirsem bilgileri kurtarabilirmiyim??

• Bilgisayarim simgesine sag tus tiklayip yonet kismina gidin. disk yonetimini bulun ve diskinizin boyutunun gorunup gorunmedigine bakin. gorunuyorsa kurtarma sansiniz vardir gorunmuyorsa ... işte orasi kotu
    Nisso
  • Biostan görünüp, format atarken görünmüyor ise; sata/raid cd ile alakalı

Girebiliyorsaniz, disk yönetiminin resimini koyarmisiniz ?
    Disk RAW olmuş olabilir..

Ek; medya kartı ile alakası olacağını zannetmiyorum.. Kesin demeyelim ama... :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The MasteR -- 5 Ocak 2012; 17:56:56 >
  • 5 Dakika önce devre kartını aynı laptoptaki harddiskinkiyle değiştirdim sorun çözülmedi.zaten devre kartı bozuk olsa bios görmezdi gibime gelmişti,şimdi yorumlarınızı okkudum,birazdan tekrar desktopa bağlıcam ama disk yönetimine giremiyordum,tekrar deniyecem.birde medya arızalı ne demek içindeki disklerdemi problem var yani?
    Bu imza kime batıyorsa ona girsin. bir laf söyledim sonuna kadar da arkasındayım. kime batıyorsa gelsin söylesin ona batacak şeyleri ben bulur ona tekrar sokarım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kasa Psu Ekran Kartı Ve Ram
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Desktopa taktım windowsu hiç açmadı restart attım bu sefer diski görmedi,bi daha kapayıp açtım yine windowsu açmadı.@exeter hdd içi boş olsa zaten hiç bunlarla uğraşmazdımda çok azda olsa benim için hatıra olabilecek nitelikte fotoğraflar vardı,sırf onlar için uğraşıyorum.medya mı bozuktur diyosun şimdi?
  • Olabilir ki cogu zaman oyledir. fotolarinizi geri istiyorsaniz bunu profesyonel olarak yapan firmalar var. Bunu ozellikle oneriyorum cunku disklerin havasiz ortamda iclerinin acilmasi lazim. yoksa en ufak toz zerresi o diskin yuzeyini bozabilir.
  • evet o firmaları biliyorum fakat 300 400$ dan başladığını öğrendim,bir fikriniz varmı,çünkü zaten ben bütün fotoğraflarımı harici hdd ye yedeklerim ama tatilde olduğumdan dolayı laptopuma yedek yapıyordum ve benim için önemli olan o iki günlük 300-400 fotoğraf,yani bunun için para öderim tabiki de abartı bir fiyat ödemem.
  • Valla o fotograflari istiyorsaniz sanirim odeyeceksiniz. 1gb i 40$ idi sanirim. var birkac firma. iyice arastirin hatta ureticilerin kendileri yapiyor bu isi.. (inginc ama ise yarar). 1gb i 40$ dan 10 gb iniz olsa 400$ yapar bunu belki siz odemezsiniz ama onemli verileri olan muhasebeciler falan dusunmeden oduyor. Uretici firmanin sayfasindan bir bakin daha ekonomik gelirse oraya yaptirirsiniz.

http://www.mydisk.com.tr

Orijinalden alıntı: exeter

Valla o fotograflari istiyorsaniz sanirim odeyeceksiniz. 1gb i 40$ idi sanirim. var birkac firma. iyice arastirin hatta ureticilerin kendileri yapiyor bu isi.. (inginc ama ise yarar). 1gb i 40$ dan 10 gb iniz olsa 400$ yapar bunu belki siz odemezsiniz ama onemli verileri olan muhasebeciler falan dusunmeden oduyor. Uretici firmanin sayfasindan bir bakin daha ekonomik gelirse oraya yaptirirsiniz.

Veri kurtarmada en yanlış bilinen şey; harddiskin kapasitesi ne olursa olsun. yapılacak işlemler aynıdır. kesinlikle sistematik bir sınflandırma yapılamaz.

Orijinalden alıntı: DKH

quote:

Orijinalden alıntı: exeter

Valla o fotograflari istiyorsaniz sanirim odeyeceksiniz. 1gb i 40$ idi sanirim. var birkac firma. iyice arastirin hatta ureticilerin kendileri yapiyor bu isi.. (inginc ama ise yarar). 1gb i 40$ dan 10 gb iniz olsa 400$ yapar bunu belki siz odemezsiniz ama onemli verileri olan muhasebeciler falan dusunmeden oduyor. Uretici firmanin sayfasindan bir bakin daha ekonomik gelirse oraya yaptirirsiniz.

Veri kurtarmada en yanlış bilinen şey; harddiskin kapasitesi ne olursa olsun. yapılacak işlemler aynıdır. kesinlikle sistematik bir sınflandırma yapılamaz.

Kesinlikle katılıyorum
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.