Şimdi Ara

hdd de sorun var sistem kuramıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 80GB lık samsung hdd emde sorun var. formatlıyorum partition magic ile boot cd yardımıyla. fakat orada da bir kaç sorun veriyor ve aynı zamanda yeni bir partition oluşturmama izin vermiyor. sistemime pardus ve ubuntu kurmaya çalışıyorum, dün ubuntuyu sorunlu diske kurmayı başardım eski partitionlarımı formatlayarak fakat sorunla karşılaştım başlangıcta güncellemeleri yapamadım ve bunun gibi bir sorun sonucunda sistem sonunda yine hiç açılmamaya x masaüstü ekrana gelmemeye başladı giriş ekranından sonra.

ayrıca yeni partition ekleyemiyorum. Ne yapabilirim? sorun nereden kaynaklanıyor olabilir? diskimi neden kullanamıyorum? sorun yaklaşık bir haftadır devam ediyor. yardımcı olan herkese teşekkür ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guardian.sk -- 6 Nisan 2006; 1:39:44 >

• Hdd de sorun var bad sector olabilir.Bence teknik servise götürmelisin
  • FDISK LE BÖLÜMLERİN HEPSİNİ SİLİP YENİDEN OLUŞTURMAYI DENE.O DA OLMAZSA DISK MANAGER DİYE Bİ PROGRAM VAR SEAGATE İN SİTESİNDE ONU DENE.
  • arkadasım once hhd ye uzun format attıktan sonra bı kontrol et bakalım chkdısk yap sonra uzun formattan sonra da boot cd ıle kurmayı dene bı de hdd nı baska bı bılgısayar da kurmayı denemen senın ıcın faydalı olur belkı sorun tam olarak hard dıskınde degıl de anakartında ya da baska bı donanaımın da olabılır yanı uyusmamazlık gıbı bı sorun vardır dıye dusunuyorum gene de kolya gelsın ..
  • KILLDISK programıyla hdd yi tamamen sildim ve partition magic programıylada yeni bölümler oluşturdum. Fkat yine bir türlü ubuntuyu kuramadım. cd-rom da çekme cd leri okuyamadığından netten indirdiğim pardus iso sunu kullanamadım. Bakalım başka bir sistem üzerinde deniyicem hdd yi, gelişmeleri haber veririm, ilgilenenlere çok teşekkür ederim.
  • SAMSUNG un sitesinde utilities bölümünde DİSK MANAGER diye bir program var. ben denedim çok iyi çalışıyor. diskete kurup boot ediyorsun çok da güzel bir ara yüz yapmışlar.

program....ONTRACK V10.42 diye geçmesi lazımdı.
  • hdd nin sök tam orta kısmına parmağınla hafifçe bastır çok zorlama sonra formatını at
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.