Harddiskimin D bölümü önemli dosyalar var ve herkesin özellikle de kısıtlı kullanıcıların D bölümüne erişememesini istiyorum. bunu nasıl sağlayabilirim?
d: ye sağ tıkla, güvenlik sekmesini seç, sonrada izin seçeneklerini ayarlayabilirsin
folder lock u tavsiye ederim çok basit kullanımı ve dosya veya sürücüyü şifreli hale getirebilirsin
Bilgisayarıma sag tıklayıp / yönet disk yönetimine tıkla d:'e ye sag tıklayıp sürücü ve harfi yolunu degistir tıklayıp kaldırırsan görükmez lazım olduğunda geri eklersin
BAŞLAT / çalıştır / gpedit.msc enter
buradan da yapabilirsin
Kolay Gelsin
dstm baslat - calistir - gpedit.msc yazip entera bas asaigda tek resimle anlattm
disk driver administrator program var. çok kullanisli bir program. diskleri saklayabiliyorsun ve şifre de koyabiliyorsun erişimi engellemeye birebir işinir görür
disk password diye bi program var. ben kullanıyorum. çok hoş. d: ne şifre koyduğun zaman d: klasörü hiç bir yerde görünmüyo. d: ye tekrar ulaşmak içinde programı çalıştırıp şifrenle açıyorsun. kesinlikle tavsiye ederim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme