mrb arkadaşlar elimde 500 gb tek parça hdd var içinde filim lerim olduğu için hdd içindekilerini silmeden bölmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim şimdikten emeği gecen arkadaşlara tşk ediyorum
partition magic ile o dediğin işlemi kolayca yapabilirsin..
deneyecem tşk ettim ilgilendiğin için
önemli değil başka sorun olursa yardımcı olmaya çalışırım..
quote:
Orjinalden alıntı: firari_01
deneyecem tşk ettim ilgilendiğin için
denedim bi sorun oldu sanırım sana pm attım
sorunun neyse burada belirtsen daha iyi olur ss filan koy elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım
quote:
Orjinalden alıntı: firari_01
denedim bi sorun oldu sanırım sana pm attım
kardes bişey sorucam sana bende 500 gb lık hdd aldım yeni 465 gb mı gözüküo sendede?
evet bende aynı görünüyor 500 gb almıştım 465 görünüyor:S
arkadaslar 465 gozukur bilgisayarlarinizdada 200 se hafizaniz 180 yada 190 kusur gozukur endiselenecek birsey yok. Kapasite diye yazar 2 tane sayi vardir orda sagdaki asil boyuru soldaki de parantez icinde bos yer i gosterir. sizin atacaginiz dosyalar yada icinde bulunan dosyarda da ayni sekilde 2 tane syai vardir.
o her zaman aldığında yazandan az gözükür 1tb 93xgb gözükür orda bi sorun yok.. İki tane partition magic var sorun varsa diğer versyonunu kullan o zaman düzelir belki.. Sanırsam az sorun çıkaran symantec di
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme