Şimdi Ara

HD7870 PCS+ GDDR5 2GB 256Bit alınır mı ????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu kartı almayı düşünüyorum sıkıntı çıkarır mı kullananlardan veya kart hakkında yorum yapmak isteyenler varmı ? Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

• Bunun dengi olan r serisi al

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen kardeşim r serisinden almalısın hd serisi eski nesil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne eski serisi ayni ..... Laciverti,bios farkli sadece farkli bir mimari degil ki

• fiyatı uygun olduktan sonra alınır.. paranın ne önemi var mühim olan miktarı..!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tomurxx

Bu kartı almayı düşünüyorum sıkıntı çıkarır mı kullananlardan veya kart hakkında yorum yapmak isteyenler varmı ? Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

2. El fiyati uygunsa alinir sifir alacaksan karsiligi olan r9 serisi olani alinir

• Tomurxx kullanıcısına yanıt
    sıkıntı çıkarmak şöyle dursun birde rahatlatır.
    örneğin cebi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 280x i sattığım için babamın makinadan çıkardığım 7870 pcs+ yı şu an kullanıyorum. Bir ay kadar önce de kardeşimin asus 270x sattım. 270x pitcarin gpu dur, 7870 pcs+ ise 79xx modellerde olan tahiti gpu nun bir versiyonu olan tahiti LE gpu nu kullanır, 7870 normalde pitcarin gpu dur tıpkı 270 serisinde olduğu gibi. Performans olarak 270x ne veriyorsa o kartla da alırsın sıkıntı olmaz. 7870 pcs+ ı o.c. modeli olmayan bir 7950 gibi düşünebilirsin. İkinci eli uygunsa al hocam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.