Şimdi Ara

hd4870'im ile aklıma takılanlar..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1 ay önce topladığım bilgisayarım

P5Q-C ddr2/ddr3 combo p45 anakartım
    E8400 3,0 işlemcim
    2GB 1066OCZ ramim
    powercolor hd4870 im (8,7 driver)
    600W cooler master psum var

http://www.systemrequirementslab.com sitesinde Can you run it e bastığımda Crysis i seçtim oyunu kaldırırmı diye tıkladım ve karşıma çıkan sonuçta biraz şaşkınlık var...

İşlemci , ram , işlemci hızlarım en sona dayanmış vaziyette ama işletim sistemi ve ekran kartına geldiğinde minimumun Sadece 1 kademe üstüne çıkabiliyor. hatta yazan şu
    Video Card
    Minimum: Supported chipsets: NVIDIA GeForce 6800 GT or greater; ATI Radeon 9800 Pro (Radeon X800 Pro for Vista) or greater. Laptop versions of these chipsets may work but are not supported. Integrated chipsets are not supported. Updates to your video and sound card

bunu diyor ve ekran kartım hd4870 olmasına rağmen minimumun sadece 1 kademe üstünde

işletim sistemimde öyle.
    windows xp home edition 32bit var ve pek güncelleştirme yapmadım hatta internet exploler 6 kullanıyorum hala

driverim 8,7 hiç bi stabilite sorunu yaşamadım..

Grid - gears of war - Assasins Creed - world in conflict demo gibi oyunları 1440 da high de sorunsuz kasmasız oynadım / fpslere bakamadım ama istenirse bakarım/

ama cod4 de multi 1,7 patch ında aldığım fps ler bana kötü geldi aldığım fps ler bir 9600GT sonic yada bir 8800 gt ye yakın bir değer.

Sorun nerden kaynaklanıyor olabilir çok merak ediyorum eğer oyun nvidia destekli ve patchlardede bu desteklenmişse yapcak birşey yok ama crysiste ekran kartımın ucu ucuna yetcek olması çok zor bence

• Merhaba,

Hangi akla hizmet edipte bir sitenin yorumuna bu kadar guvenebiliyorsunuz? Belki o site kartinizi tanimiyor bile...

Tesekkurler,

Hicks
  • evet o sitenin bir tanıma sorunu olduğu kesin benim kartta 2.7 gb ram olduğunu sanıyor :)
  • Peki o siteyi bir kenara bırakalım beklediğimden düşük fps almamın nedeni hangi parçadan yada yazılımdan kaynaklanıyor olabilir ?

birde ramım NVIDIA SLI destekli ramın üstünde nvidia slı falan yazıyor yani sadece destekmi yoksa uyumsuzluk yaratırmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vadocz -- 30 Ağustos 2008; 21:10:48 >
  • Merhaba,

Kart sizin beklediginiz oranda FPS saglamak zorunda degil... Benzer sistemlerde kac FPS aliniyorsa sizin sisteminizde o kadar alir en fazla... FPS olcumu yapmadan ne kadar konusursaniz konusun hersey havada kalir... Ayrica demo oyunla ve updateleri tamamlanmamis isletim sistemi ile yorum yapmak da oldukca sagliksizdir...

Tesekkurler,

Hicks
  • Peki en kısa sürede uptadeleri yapacağım fakat Sadece World in conflict demo var elimde gerisi full sürüm oyun world in conflict demoyuda içindeki benchmarktan full ayarda test yaptırdım 60-70 fps civarında sonuç aldım ona dayanarak oraya yazdım teşekkürler hicks
  • Merhaba,

Rica ederim, update sonrasi FPS sonuclarinizi iletirseniz sisteminiz hakkinda yorum yapabiliriz...

Tesekkurler,

Hicks
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    radeon için bi soru
    22 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

cod4 de multi 1,7 patch ında aldığım fps ler bana kötü geldi aldığım fps ler bir 9600GT sonic yada bir 8800 gt ye yakın bir değer.

Sorun nerden kaynaklanıyor olabilir?

Turk Telekom
    Dumanla iletisimde Dunya Markasi.
  • açıkcasıı ben 1 senedir biliyorumm ...

minimum sistemde 6800GT den bir çubuk daha fazla aldı

ama önerilen sisteminde 1 üstünde aldıı .. ( 8800gt ) nin bir çubuk daha fazla aldı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.