Şimdi Ara

HD4870 COD4 1680*1050 60 FPS :S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • XP X64 KULLANIYORUM İLK FORMATTA 150 FPS ALIYODUM SONRA 60 A DÜŞTÜ FORMATLADIM YİNE 60 ALIYORUM F.E.A.R. DA DA 30 FPS HELP

• eğer 60 dan yukarı çıkmıyosa ekran kartı sürücü ayarlarından vsync açıktır onu kapatman lazım.

yada auto moddadır oyunların kendi grafik ayarlarında açık kalmıştır.ikisi de kapalı olsun.
  • %90 vsync açıktır kapattığında düzelecektir durum.
  • O oyun sürücü ayarına pek bakmıyor. Oyunun görüntü ayarlarında vsync açıktır!!!

Kapat geçer...
  • Konsolu ac
    com_maxfps 250 yap
    TABa bas
    Enterla (bu soyledigim menulerde de 60FPS de kaliyorsa gecerlidir)
    Ayrica Vsyncyi de kapatmayi unutma
  • Fear'da hangi ayarlar kullanılıyor (1680x1050 haricindekiler ne?)

30 kare ne? Sabit 30 kare mi?
  • ksuura bakmayın muhasebciyim beyanname yolluyodum fearda sabit 30 cod ta sabit 60 2-3 kare değişiyo sadece vsync yi nerden kapatabilirm ccc de aa yı felan sonuna getirmiştim akşam bakarım 8-9 gibi ayarların hepsi tam 4aa antisoptic full öyle
    edit2: cod4 te ayarlarda 60 hertz e ayarlamıştım haklısınız ama fearda neden 30 ? :S hem daha az kasan bi oyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarperbaser -- 11 Ağustos 2008; 18:35:02 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GT 420 Fps sorunu NVİDİA
    9 yıl önce açıldı
    Geforce Now 60 FPS sorunu
    2 yıl önce açıldı
    1080p de 30 fps 60 fps farkı
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İŞTE HZ 60 olduğu ve vsync açık olduğu için sürekli 60 alır eğer vsync yi seviyosan 60 hz yi 75hz yada daha üstü yap.vsync yi kapatmak istiyosan ayarlara gel syvnc every frameyi no yap cod4 te en ideal ayarlar şunlardır
    feardaki olayda şundan iabret vsync açk ve 60 hz ayarlı olduğu için 60 fps nin altında olan yerlerde direk fps 30 a iner

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ducard -- 11 Ağustos 2008; 19:41:59 >

• quote:

Orjinalden alıntı: SAMASRA

İŞTE HZ 60 olduğu ve vsync açık olduğu için sürekli 60 alır eğer vsync yi seviyosan 60 hz yi 75hz yada daha üstü yap.vsync yi kapatmak istiyosan ayarlara gel syvnc every frameyi no yap cod4 te en ideal ayarlar şunlardır
    feardaki olayda şundan iabret vsync açk ve 60 hz ayarlı olduğu için 60 fps nin altında olan yerlerde direk fps 30 a iner

bu dedigin inme olayi sadece fear a ozel galiba

cunki bende 60- lerde 30 a inme felan olmuyor vsync acik oyunlarda

• FEAR'ın CoD4'ten daha az zorlayan bir oyun olduğunu sanmıyorum.

Yeter ki Soft S. ile AA'yı beraber açın.

Bunun için, oyunu her açtığımızda, açık durumdaki AA'yı kapayıp bunu uygulatmak, sonra tekrar açmak ve bunu uygulatmak gerekiyor (bu sırada, soft s. hep etkin duracak ayarlarda). Tabii, oyun içi AA'dan bahsediyorum. Sürücüden yapılan ayar değil (onu "uygulama denetlemeli" bırakın gitsin).

Bir de, Radeon kullanılıyorsa ve A.I. açıksa(standart/gelişmiş fark etmez), kapatarak da deneyin. 4800'de bir şey değişmediyse, görüntü farklılaşacak(GeForce'dekiyle aynı olacak) ve kare/sn biraz düşecektir. Bu, A.I. kapayınca oluşan görüntü değişimi/düzelimi, soft s. - aa yüzünden/onunla bağlantılı olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 11 Ağustos 2008; 21:22:21 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: CeOfFuture

quote:

Orjinalden alıntı: SAMASRA

İŞTE HZ 60 olduğu ve vsync açık olduğu için sürekli 60 alır eğer vsync yi seviyosan 60 hz yi 75hz yada daha üstü yap.vsync yi kapatmak istiyosan ayarlara gel syvnc every frameyi no yap cod4 te en ideal ayarlar şunlardır

bu dedigin inme olayi sadece fear a ozel galiba

cunki bende 60- lerde 30 a inme felan olmuyor vsync acik oyunlarda

hepsinde dğil tabi

• every scene yi no yaptım aynı ayarlara getirdim yine olmadı :S 57 fps saniyede :S bu fearla ilgili ne dediğini tam anlamadım bu arada tekrar format atsam düzelir mi fearda vsync i kapadım 954 fps aldım max + 1680*1050

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarperbaser -- 12 Ağustos 2008; 0:03:40 >
  • ama oyun içinde yine 35 e düştü silah seçmede 128 oyun içi 35 :S cod ta yine 57 fps
  • yaw oyundan kapattın bide sürcüden kapat..düzelir..en altta sürcüde
  • 1280x1024 COD4 4xaa 16xaf Vsyn Açık 75hz'de 60fps sabit alıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ` quaD. -- 12 Ağustos 2008; 11:49:51 >
  • degerler dusuk yaw
  • ccc de bulamadım v sync verytical sync die bişey :S nerde bu ccc de
  • CCC DE AYARLARDA ALL SETTİNG DE EN ALTTAYDI ZTAEN VSYNC YAZMAZ...VERTİCAL FOR DİE BİŞİ YAZAR O VSYN
  • quote:

Orjinalden alıntı: sarperbaser

every scene yi no yaptım aynı ayarlara getirdim yine olmadı :S 57 fps saniyede :S bu fearla ilgili ne dediğini tam anlamadım bu arada tekrar format atsam düzelir mi fearda vsync i kapadım 954 fps aldım max + 1680*1050

Yazdığımı okuyan herhangi biri, ne dediğimi anlayabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.