Şimdi Ara

Hd4850 NFS shift sorunu...YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: The Wanted
    1. sorunun işletim sistemi xp ise xp sp3 ve net framework 3,5 i kurmalısın.

teşekkür ederim, Framework'u kurduktan sonra yeni 9-11 driverini sorunsuz kurdu, CCC de sorunsuz açıldı
    ram'leri de 993'den 1000 yaptım O/clock manyağı değilim ama yuvarlak hesab daha güzel duruyor

NFS shift'de problemim var....oyun Loading screen'de 4-5 sn sonra beni masaüstüne atıyor
    ne iş anlamadım! , çözümü illa ki vardır gibi çünkü nette hd4850 ile oynayanlar sürü ile

Coolrecep'in dediği üzere Physx yükledim (PhysX_2.8.1_SDK_Core.msi) ama halen çare olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironblood19 -- 24 Kasım 2009; 20:57:41 >

• 2, sorun karttan değil oyundan forumda çözümleri var aratırsan bulursun.
    1. sorunun işletim sistemi xp ise xp sp3 ve net framework 3,5 i kurmalısın.
  • 2. sorun için dün nette gezindim, patch indirdim, denedim sonuç nafile, oyuna Nvidia oyunu diyorlar, 8800gt ile sıkıntısız idi(özledim 8800GT'yi ), 1 aralıkta Ati'ler için patch çıkacak deniyor ama ne kadar doğru bilemiyorum

1. sorun için çözüm önerilerinizi yapacağım teşekkürler
    ama zaten kendisi driver kurarken Net framework 2.0 kuruyor, 3.5 versiyonunda çalışacaksa bu salak adamlar niye beraberinde 2.0 patch'ini koymuşlar?

sırf bu sorunlardan dolayı Nvidia'ya geçebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironblood19 -- 24 Kasım 2009; 14:21:33 >

• Hocam hala xp kullanana kaldı mı yav. elli bin kere yazdık:

http://www.chip.com.tr/blog/recepbaltas/oyunlar-icin-windows-7-den-daha-iyisi-yok_3706.html

http://www.chip.com.tr/forum/windows-7-directx-10-ve-11-oyunlar-ve-xp-den-fark_t127607.html

AYrıca bazıları hala ram kullanımına takmış durumda.

onlar da burayı bir okuyversin....eğitim şart :D

http://www.chip.com.tr/konu/win7-yavaslayarak-hizlandi-islemciyi-bosa-alarak-sistemi-hizlandirmak_16508_2.html

windows 7'ye geç sorun morun kalmaz :)

• Oyundan atma sorunu için Nvidia Physx' in güncel sürümünü kurmayı deneyin.
    CCC için temiz bi' Windows kurulumu yapın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Process64 -- 24 Kasım 2009; 14:44:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: heh

2. sorun için dün nette gezindim, patch indirdim, denedim sonuç nafile, oyuna Nvidia oyunu diyorlar, 8800gt ile sıkıntısız idi(özledim 8800GT'yi ), 1 aralıkta Ati'ler için patch çıkacak deniyor ama ne kadar doğru bilemiyorum

1. sorun için çözüm önerilerinizi yapacağım teşekkürler
    ama zaten kendisi driver kurarken Net framework 2.0 kuruyor, 3.5 versiyonunda çalışacaksa bu salak adamlar niye beraberinde 2.0 patch'ini koymuşlar?

sırf bu sorunlardan dolayı Nvidia'ya geçebilirim

bende shift var indirdim kurdum extra bişey yapmadim patch vs.şuanakadar hiçbir sorunda yaşamadım ne fps dustu ne oyundan atti .

• quote:

Orijinalden alıntı: hedevilcate

Oyundan atma sorunu için Nvidia Physx' in güncel sürümünü kurmayı deneyin.

Nvidia Physx diyorsun, güzel diyorsun da benim ekran kartı ATI
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FAR CRY 3 DONMA SORUNU? YARDIM!
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Oyundan atma sorunu için Nvidia Physx' in güncel sürümünü kurmayı deneyin.

Nvidia Physx diyorsun, güzel diyorsun da benim ekran kartı ATI

olsun ati kartlarda physx cpu da çalışır.
  • heh dostum, nfs shift, physx yüklü olmadan çalışmıyor ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolrecep

heh dostum, nfs shift, physx yüklü olmadan çalışmıyor ;)

denedim, bir tane yükledim bile (PhysX_2.8.1_SDK_Core.msi) ama yine de olmadı....
    acaba yanlış şeyi mi yükledim??
  • Buradan yüklemeyi deneyin. (AGREE & DOWNLOAD) a tıklayın.
  • quote:

Buradan yüklemeyi deneyin. (AGREE & DOWNLOAD) a tıklayın.

teşekkür ederim işe yaradı, oyun çalışıyor...

ama oyunda FPS düşmesi oluyor, araştırdım çok kişinin başına geliyormuş bu olay
    bu gidişle Ati beni yeniden Nvidia tarafına geçirecek.....

8800 GTS düşünüyorum, hata yapmış olur muyum? (perfonmans olarak daha az olduğunu biliyorum ama stock fanlı 8800GTS, vapor-x kadar sessiz midir?, öyle ki hiç sesini duymuyorum, duymak için fanı %50 yapmam lazım . Bu sessizlik olayı bana lazım her türlü)

intel tabanlı sistem kullanmam, ati kullanmama olumsuz bir etki getiriyor mu? bu da merak ettiğim bir soru...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironblood19 -- 25 Kasım 2009; 16:16:29 >

• quote:

quote:

8800 GTS düşünüyorum, hata yapmış olur muyum? (perfonmans olarak daha az olduğunu biliyorum ama stock fanlı 8800GTS, vapor-x kadar sessiz midir?, öyle ki hiç sesini duymuyorum, duymak için fanı %50 yapmam lazım . Bu sessizlik olayı bana lazım her türlü)

intel tabanlı sistem kullanmam, ati kullanmama olumsuz bir etki getiriyor mu? bu da merak ettiğim bir soru...

Zararın neresinden dönseniz kardır.

• quote:

quote:

böyle bi sorunla bi tek shift de karşılaşırsın, onun içinde patch hazırlanıyomuş, patch bekleyemem shift için ekran kartımı değiştiririm diyosan değiştir...

• quote:

Orijinalden alıntı: caneker

böyle bi sorunla bi tek shift de karşılaşırsın, onun içinde patch hazırlanıyomuş, patch bekleyemem shift için ekran kartımı değiştiririm diyosan değiştir...

tamam o zaman, bayram'dan sonra Windows 7 yükleyeceğim(şu an XP-32bit Sp3) ve dediğiniz patch 1 aralıkta çıkacakmış(yalan olmazsa), eğer ondan sonra da bir şeyler değişmezse derim k

ATI sana
  • quote:

Orijinalden alıntı: --TURAN--

quote:

quote:

Nesi zarar hocam sorabilirmiyin ? Yeni ati kullanmayı zarar olarak görüyosan sana helal olsun başkada sözüm yok...

Nvidia firmalarla anlaşma yapsın benim kartlarıma göre optimize et diye siz burda ati kart almaya zarar deyin.Dünya üzerinde yok böyle bir şey...

• quote:

Orijinalden alıntı: N-0NE

quote:

Orijinalden alıntı: --TURAN--

quote:

quote:

Nesi zarar hocam sorabilirmiyin ? Yeni ati kullanmayı zarar olarak görüyosan sana helal olsun başkada sözüm yok...

Nvidia firmalarla anlaşma yapsın benim kartlarıma göre optimize et diye siz burda ati kart almaya zarar deyin.Dünya üzerinde yok böyle bir şey...

Kendinizde söylüyorsunuz oyunlar Nvidia optimizeli yapılıyor, gizli olarak PhysX kullanıyor(nfs shift)...vs. buna rağmen neden ati tavsiye ediyim değil mi? konu sahibi arkadaş ati ye geçmiş pişman olmuş tekrar Nvidia ya geçmek istiyor, bende diyorum ki; zaman kaybetmeden geçin birdaha uğraşmayın bu tür sorunlarla.

• Şuanda 8800gt kullanıyorum.Daha önceki kartın HD4650 idi.Şuanda 8800gt ile sürücü yanıt vermeyi kesti sorunum var.Şimdi bende nividia'yı kötüleyeyim olurmu öyle bir şey.Hemde hiç o.c yokken sürücü yanıt vermeyi kesti diye oyundan atıyor.

Bende şikayetçiyim benimde şimdi ati mi almam gerekiyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: N-0NE

Şuanda 8800gt kullanıyorum.Daha önceki kartın HD4650 idi.Şuanda 8800gt ile sürücü yanıt vermeyi kesti sorunum var.Şimdi bende nividia'yı kötüleyeyim olurmu öyle bir şey.Hemde hiç o.c yokken sürücü yanıt vermeyi kesti diye oyundan atıyor.

Bende şikayetçiyim benimde şimdi ati mi almam gerekiyor ?

O sürücü sorunu değil vistanın sorunu, bununla alakalı update de çıktı.
  • Vista değil win7 kullanıyorum

win7 7600 x64 8800gt amp!
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.