Şimdi Ara

HD4850 Model seçimi yardımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ekran kartı seçiminde biraz kararsız kaldım. Heralde HD4850 almak doğru karar olcak ama bu kartın hangi modelini alacağıma karar veremedim. En son 3 modele indirdim sizce hangisini almalıyım.
    Not:Bu fiyata önerebileceğiniz başka bir kart varsa da olabilir
    Şimdiden teşekkürler

SAPPHIRE HD4850 TOXIC
    http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=3671

GECUBE HD4850 GC-XHD485XPG3-F3A OC
    http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=3714

HIS HD4850 IceQ 4 Turbo
    http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=3677

Bu 3 üründe yaklaşık 310ytl

Bunlardan herhangi birini kullanan varsa soğutması hakkında bilgi verebilir mi? Ses düzeyi nsl?

• sıcak havanın içeride kalmaması her zaman + dır.
    o yüzden his iceq4 turbo derim. ama gecube de 1gb eğer yüksek çözünürlüklerde oynuyorsan 1gb ın faydası olur ama ben yinede his derim
  • Ben pazartesi stoklara girmesi halinde gecube 1gb alıyorum. 22" monitörde kullanıcam. Sanırım seninde monitörün 22" bu yüzden 1gb lık bir model daha performanslı olabilir bizim için.
  • 22" monitör kullanıyorum ama ısıdan dolayı da problem olsun istemiorm o yüzden kararsızım
  • bence gecube hd4850 1gb alın sıcaklığın sorun olacağını sanmıyorum
  • toxic en hızlısı
  • Bu 3ü arasından GECUBE 1gb heralde daha iyi olacak ama bu paraya alabileceğim daha iyi bir ürün tavsiyeniz var mı? Yoksa direk bu ürünün siparişini verim mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gecube hd4850 1gb
  • ICEQ4 HD4850 turbo
  • kesinlikle iceq 4 öneririm
  • iceq 4
  • kesinlikle 1gb al , iceq yu falan gec , sonucta diğerininde soğutması iyi ama iceq 512mb ken gecube 1gb
  • 22" monitör kullandığına göre 1GB olduğu için GECUBE HD4850 GC-XHD485XPG3-F3A OC diyorum. IceQ4 güzel, serin tutuyor, sıcak havayı kasa dışına atıyor ama yine de Gecube'ün 1GB belleğe sahip olması her zaman bir avantaj olacaktır özellikle yüksek çözünürlüklerde zaten Gecube'ün soğutucusu da iyi bir soğutucu.
  • ICEQ4 HD4850 turbo
  • İce-q 4 turbo derim ama 22' ise monitör 1 gb da alabilirsin.Gecube de sıcaklık sorun olmaz diye düşünüyorum
  • iceq4 ten vazgeçmeyin derim

@ lapry 7 sn farkla msj atıyoruz artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimiferhat -- 12 Eylül 2008; 23:08:55 >
  • GECUBE HD4850 GC-XHD485XPG3-F3A OC
    Bu kart erken çıksaydı kesinlikle bunu alırdım.ekranım 17'' olmasına rağmen.Bi oyunda 8xaa açmak var 4xaa açmak varBelleğin aa da katkısı büyük bazı oyunlarda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ducard -- 13 Eylül 2008; 1:15:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Master_Evil

toxic en hızlısı

% 100 katılıyorumm .. sadece hız deill

soğutucu ve vs vs olarak ..

toxic kesinlikle derimm ..

yukarıdaki gebuce iğrenç tek kelimeyle

ICEQ güzel ama .. en iyisi TOXİC
  • toxic en hızlısı deyil
    en hızlısı iceq4 turboX

his in 4 modeli var

referans...................... 625mhz
    iceq4.......................... 625mhz
    iceq4 turbo.................. 650mhz
    iceq4 turbox................ 685mhz
  • Genelde iceq4 turbo ile gecube 1gb tavsiye edildi. Toxic tavsiye edenlerin sayısı az.

Eğer gecube 1gb kullanan birisi gelip derse ki soğutması iyi(ses sorunu yok) herhangi bir sorun yaşamıyorum o zaman kesinlikle gecube alcam. Diğer türlü iceq4 turbo alacam..
    Büyük olasılıkla pazartesi yada salı günü sipariş vercem o zamana kadar karar vermem gerekiyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.