Şimdi Ara

hd4850 aldım yeni knight da kasıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yeni sistem topladım 2.el olarak ekran kartını sıfır aldım sapphire hd4850 500gb hdd , intel core 2 duo 4400 , 4 gb ram , 500 watt güç kaynağı aldım. bilgisayarı ilk kurduğumda sorunsuz bir şekilde kullanıyordum taki format atana kadar knight online oynuyorum aldığım fps 30 ws lerde daha düşüyor nedeni ne olabilir ? bf3 oynarken kasmalar oluyor 2 gündür.

• imzandakiler süs sanırım?

"i7-2700k stock + Msi Z68 Gd(80) + Aerocol Xpredator + Corsair G800 Watt + 120GB Force 3 + Gskıll 1600 cl9 1.5 + Corsair H80 + Pioneer dvd-22x + 1TB Sata3 32-7200 HDD"

neyse.driverları tam ve doğru yüklediğine emin misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Wall Street

imzandakiler süs sanırım?

"i7-2700k stock + Msi Z68 Gd(80) + Aerocol Xpredator + Corsair G800 Watt + 120GB Force 3 + Gskıll 1600 cl9 1.5 + Corsair H80 + Pioneer dvd-22x + 1TB Sata3 32-7200 HDD"

imzadaki sistem dayımda var :D

driver lar sorunsuz ekran kartının en güncel sürümünü yükledim anakart driver larını kurmadım windows7 kendi kuruyor diye , sorun tam olarak neyden kaynaklanıyor onu bulabilsem hemen değiştiricem 2 gündür kafayı yicem yardım edin lütfen :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: plus_pixel

quote:

driver lar sorunsuz ekran kartının en güncel sürümünü yükledim anakart driver larını kurmadım windows7 kendi kuruyor diye , sorun tam olarak neyden kaynaklanıyor onu bulabilsem hemen değiştiricem 2 gündür kafayı yicem yardım edin lütfen :S

dayına söyle o sisteme ekran kartı alsın bir de.

sanırım ısınmadan kaynaklı bir sorun yaşıyorsun.kasanın, ekran kartının soğutma bloğunun, işlemci soğutma bloğunun iyice tozunu al.işlemcinin termal macununu değiştir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Isınma kaynaklıdır büyük ihtimalle hocam, sistem ısısını bir ss ile bize gösterirsen yardımcı olabiliriz.
  • quote:

quote:

quote:

dayına söyle o sisteme ekran kartı alsın bir de.

sanırım ısınmadan kaynaklı bir sorun yaşıyorsun.kasanın, ekran kartının soğutma bloğunun, işlemci soğutma bloğunun iyice tozunu al.işlemcinin termal macununu değiştir.

ekran kartı 4 gün olmadı kullanalı , termal macun 2 gün önce sürdüm soğutucu fanı sıfır taktım toz dan eser yok kasa yeni nerdeyse.

• quote:

ekran kartı 4 gün olmadı kullanalı , termal macun 2 gün önce sürdüm soğutucu fanı sıfır taktım toz dan eser yok kasa yeni nerdeyse.

Termal macunu çok kalın sürmedin değil mi

Ekran kartının en güncel driverlarını kur ve dx i güncelle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptopum Diablo 3 Kaldırır mı?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: fungsclup

Isınma kaynaklıdır büyük ihtimalle hocam, sistem ısısını bir ss ile bize gösterirsen yardımcı olabiliriz.

hd4850 aldım yeni knight da kasıyor

bilgisayar 10 saatten fazla süredir açık , eğer başka program ile ısı değerleri isterseniz atabilirim. ekran kartını ilk takıp kullandığımda bf3 de fll hd auto ayarlarda kasmadan oynuyordum , işlemci soğutucusunu değiştirdim termal macun sürdüm sonra kasmaya başladı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mert-TR

quote:

Termal macunu çok kalın sürmedin değil mi

Ekran kartının en güncel driverlarını kur ve dx i güncelle

çok kalın sürmedik az vardı zaten :D directx güncellemem gerekiyorsa hemen güncelleyim , ekran kartı driverini bugün amd nin kendi sitesinden indirdim son versiyonunu.

• Merhaba,

AMD'nin son sürücülerinde sorun çıkabiliyor.Mümkünse sürücüleri tam olarak kaldırıp,önceki versiyonları yüklemeyi deneyin.
    Kasan programlarda görev yöneticisini açıp,CPU'yu fazla kullanan programlara bakabilirsiniz.

Ayrıca her türü keylogger ihtimaline karşı sisteminizi sağlam bir antivirüs programı ile taratmanız iyi olur.Kopya Windows işletim sistemlerinde dahili virüsler bulunabildiği için yeni format atmanız pek önem arz etmiyor.
  • soğutucu tam oturmamış olabilir kontrol et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: R0ME

Merhaba,

AMD'nin son sürücülerinde sorun çıkabiliyor.Mümkünse sürücüleri tam olarak kaldırıp,önceki versiyonları yüklemeyi deneyin.
    Kasan programlarda görev yöneticisini açıp,CPU'yu fazla kullanan programlara bakabilirsiniz.

Ayrıca her türü keylogger ihtimaline karşı sisteminizi sağlam bir antivirüs programı ile taratmanız iyi olur.Kopya Windows işletim sistemlerinde dahili virüsler bulunabildiği için yeni format atmanız pek önem arz etmiyor.

kutu içersinden çıkan kendi driver var onu yüklerim.

işlemciyi kullanan tek oyun gözüküyor ona dikkat ediyorum.

combofix ile pc mi tarattım.

**** sitesinden iso olarak w7 sp1 64 bit indirdim öyle format attım.

• @plus_pixel

Dediğiniz gibi kutu içerisinden çıkan,yani sistemi ilk kurduğunuz zaman yüklediğiniz sürücüyü yükleyin.

Ayrıca K.O. gibi online oyunlarda,Moradon gibi oyuncuların yoğun bulunduğu bölgelerde hangi sistemi kullanırsanız kullanın FPS düşüşünün olması kaçınılmaz.
  • öğlen temiz bir format çekerim driverları yüklerim tekrar bakalım nolacak
  • ---Konu Dışı---
    Anılarım canlandı birden...Moradona girince ne biçim kasardı PC

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.