Şimdi Ara

hd3850 350 walt ta calısıyor ama ekran kartına zarar verirmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar gecenler grafik bozuntusu oldugunu solemiştim bugun inş deişicek ama kasaya takmadan once bir bilgi almak istedim benim pc de ki psu 350 wolt ekran kartını taktıgımda ekran kartında ısınma felan olmuyor yinede ekran kartını yakma ihtimali var mı acaba yada herhangi bişeye zarar verir mi ona gore takmıyıp power aldıktan sonra takıcam

• psu kaliteli 350watt ise sorun olmaz gerçi kalitesizlerlede çalıştıranlar var hatta 8800gt çalıştıran var 300-350 dandik psular ile bende fps 350watt var oc de yaptım karta + sistem full oc li sorun yok.
  • iyimiş sende sorun olmazsa umarım bendede olmaz yeni aldıgım için ekran kartın yanarsa garanti dısı kalmasın diye mrk ediyodum
  • BEnce yeterli eğer sağlam bir psu ise...
  • tkler cvp yazdugunuz şçin
  • ben 350 watt asus la 3870 çalıştırmak istiyorum ama am bilmiyorum çalışırmı ?
  • 350W daima tehlike oluşturur hatta 400w bile bu tür kartlar için zararlı(tabi dandik olanlar) o yüzden en ufak elektrik kesintisi voltaj düşmesi supplydan geçtiği an tüm sistemi anında yakar bu sırf kart değil herşey dahil o yüzden 500W lar en ideali olacaktır...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.