Şimdi Ara

HD2 ANDROID NAND CWM Kurulumu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.710
Cevap
5
Favori
85.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @ftd dostum bu ics avantajı nedir ? değiyormu yüklediğimize ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fugeetive

@ftd dostum bu ics avantajı nedir ? değiyormu yüklediğimize ?

şu an için biraz fantazi, merak edenler kurabilir ama oturması için biraz daha zaman lazım. GB-2.3 yanında yavaş kalıyor.
  • hmm bende öyle düşünüyorumda yani eskiye göre avantajı nedir . yararları zararları pek anlıyamadım o kısmı ondan soruyorum
  • energy rom yükledim ama mavi çizgide kaldı ne yapmalıyım acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C.Y -- 4 Ocak 2012; 21:18:44 >
  • energy rom 1.1.2012 olanı yükledim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fugeetive

hmm bende öyle düşünüyorumda yani eskiye göre avantajı nedir . yararları zararları pek anlıyamadım o kısmı ondan soruyorum

menüler biraz değişmiş daha kullanışlı, iconları gruplayabiliyoruz (miuide vardı zaten). Yeni özellikler var ama bizim tel desteklemiyor, nfc gibi, kamerayla yüz tanıma gibi
  • @ftd saol dostum bilgiler için. Yani ben pek bir fark göremedim ondan acaba benim kaçırdığım birşey mi var diye senin görüşünüde almak istedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: baykarizmaizmir

energy rom yükledim ama mavi çizgide kaldı ne yapmalıyım acaba?

recovery modu 4.0 versiyona güncelle ondan sonra kurulum yap. aynı sorun bende de oldu daha sonra düzeldi.
  • Günaydın arkadaşlar,

Bende android 2.2 yüklü. Şimdi sizin koymuş olduğunuzu nası yükleyebilirim. Ne yapmam gerekiyor. Aslında o kadar iyi anlamam bu işlerden ama 2.2 kendim kurdum. Mesut beyin videosunu izleyerek. Dün biraz sizin koymuş olduğunu bilgiler üzerinden yüklemeye çalıştım ama son adıma geldiğimde dosya bulunamadı dio ve hata verior.

""""6. ADIM ROM KURULUMU

1.Recovery menünün en başına dönün(geri tuşuyla) ve install zip from sd işaretleyin
    2.chose zip from sdcard seçin ve daha önce sd karta attığınız romu işaretleyin (Romlar için 2. Mesajıma bakın)
    unutmayın romu kıurarken uzun sürebilir(20dak) sabırlı olun :).
    Kolay gelsin """"

Bu 6. adımda sorun oluyor. hepsini yapıyorum ama olmuyor. Daha sonra tekrar 2.2 kurdum. Dosya bulunamadı diyo ingilizce. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.Hangi adımları izlemem gerekiyor ?

• Energy romu eu için düzeltilmiş olarak geldi. 1.Ocaktakinden bile daha hızlı. Önerim şu sense severler bunu kurup uzun bir süre kullanabilecekler gibi görünüyor.
    Yaptığım antutu benchmarkta 2534 puan verdi ilk testte (frekans ayarları değiştirmeden). Daha önceki sense romlarda 2400 civarıydı ilk testte.
    Tahmini bugün TBD romu çıkacak 2.8ver. Onunla bunu karşılaştırırım :)
    iki versiyon var full ve lite. Full versyonu denedim sadece
    link:http://www.slingfile.com/folder/5v6.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ftd -- 5 Ocak 2012; 9:37:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lebediro

Günaydın arkadaşlar,

Bende android 2.2 yüklü. Şimdi sizin koymuş olduğunuzu nası yükleyebilirim. Ne yapmam gerekiyor. Aslında o kadar iyi anlamam bu işlerden ama 2.2 kendim kurdum. Mesut beyin videosunu izleyerek. Dün biraz sizin koymuş olduğunu bilgiler üzerinden yüklemeye çalıştım ama son adıma geldiğimde dosya bulunamadı dio ve hata verior.

""""6. ADIM ROM KURULUMU

1.Recovery menünün en başına dönün(geri tuşuyla) ve install zip from sd işaretleyin
    2.chose zip from sdcard seçin ve daha önce sd karta attığınız romu işaretleyin (Romlar için 2. Mesajıma bakın)
    unutmayın romu kıurarken uzun sürebilir(20dak) sabırlı olun :).
    Kolay gelsin """"

Bu 6. adımda sorun oluyor. hepsini yapıyorum ama olmuyor. Daha sonra tekrar 2.2 kurdum. Dosya bulunamadı diyo ingilizce. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.Hangi adımları izlemem gerekiyor ?

3. adımdan başlaman gerekiyor. Hepsini tek tek uygula, fakat kuracağın romun flash.cfg ayarlarını doğru yapman lazım

• (ayarlar 5-150-5'dir Her rom farklı değerler kullanabilir bunları recovery klasöründeki flash.cfg dosyasından değiştirebilirsiniz
    örneğin:

boot yboot|ro 5M
    system ya 150M
    cache ya 5M
    )

Şeklinde yapacağım sanırım buna dikkat etmemiştim ben direk klasörün içinden yüklemiştim. Direk daf exe çalıştır yaptım. Bu konuyu biraz daha açabilirseniz. Bunu ayarlayabilmem için recovery.zip klasörün içinde hangi adımları takip edeceğim?
    Bide siz memnunmusunuz bu sürümden? Uygulamalar güzel mi ?

Kusura bakmayın bu konularda biraz yeniyimde pek bişey bilmiorum. Yaklaşık 1,5 yıldır htc hd2 kullanıyorum ama anbdroid yükleyeleli 1 hafta falan oldu.

Bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim.
  • quote:

(ayarlar 5-150-5'dir Her rom farklı değerler kullanabilir bunları recovery klasöründeki flash.cfg dosyasından değiştirebilirsiniz
    örneğin:

boot yboot|ro 5M
    system ya 150M
    cache ya 5M
    )

Şeklinde yapacağım sanırım buna dikkat etmemiştim ben direk klasörün içinden yüklemiştim. Direk daf exe çalıştır yaptım. Bu konuyu biraz daha açabilirseniz. Bunu ayarlayabilmem için recovery.zip klasörün içinde hangi adımları takip edeceğim?
    Bide siz memnunmusunuz bu sürümden? Uygulamalar güzel mi ?

Kusura bakmayın bu konularda biraz yeniyimde pek bişey bilmiorum. Yaklaşık 1,5 yıldır htc hd2 kullanıyorum ama anbdroid yükleyeleli 1 hafta falan oldu.

Bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim.

Örneğin energy romu kurmak için pc'deki recovery klasörün içinde flash.cfg dosyasını notepad ile aç ve şu satırları aşağıdaki gibi yap

boot yboot|ro 5M
    system ya 230M
    cache ya 8M

ve 4. adımı izleyeceksin

• Teşekkürler akşam eve gidince deneyeceğim. Umarım olur :)

Bide siz memnunmusunuz bu sürümden? Uygulamalar güzel mi ? Pil ömrü nasıl.. Benim 2.2 değiştirmemdeki en büyük rol pil. yarım gün anca gidio.
  • quote:

Teşekkürler akşam eve gidince deneyeceğim. Umarım olur :)

Bide siz memnunmusunuz bu sürümden? Uygulamalar güzel mi ? Pil ömrü nasıl.. Benim 2.2 değiştirmemdeki en büyük rol pil. yarım gün anca gidio.

pil durumu iyi, görsel super, hız ise nerdeyse CM7 romları yakalamış durumda
  • FTD çok teşekkür ederim bilgiler için.. Hızlı cevap için ayrıca teşekkürler..

Yarın sonucu paylaşırım :)
  • @ftd hocam bu energy rom'da app2sd var mı? eu veya tmob versiyon için. TBD romunun en büyük avantajı oydu açıkçası benm telefnm tmob ve app2sd olduğu için ext4le çok güzel kullanabiliyordum.

edit: tamamdır hallettim aşağıda yazıyormuş varmş o versiyonu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evilangel44 -- 5 Ocak 2012; 14:15:21 >
  • Bütün işlemleri yapiyorum en son nokta rom kurarken birkac soru soruyor MAGLDR ve CLK ? diye ve sonrasinda da tmous eus falan soruyor benim telefon tmobile olandan degil normal HD2..Bu noktada sorulan sorulara nasil cevap vermek gerekiyor ve neden en sona gelince toolbox falan yazdigi yerde ekran oylece kaliyor..Yardim edebilir misiniz.lutfen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @ftd, bunu her defasında soruyorum ama yanlış birşey yapmamak , en önemlisi de ROM'un olabildiğince en hızlı şekilde çalışmasını sağlamak için soruyorum.

Energy ROM'u kurarken uygulayacağımız adımlar aynı mı? Senden ricam, en iyi optimizasyonu yakalayabilmek adına, ROM Download linklerini paylaşırken, kurulum sıralamalarını da yazar mısın?

Ayrıca bunun içinde ext4 olması farketmiyor değil mi ? Yani SD Card'a format atmama yada herhangi bir formata dönüştürmeme gerek yok?

İyi ki varsın FTD..
  • FTD merhaba forumxda da energy rom için diyor ki HD2Toolkit ile If... you have a device with all white buttons at the bottom (an european/asian model) then choose Custom on the left hand side and input 200 in the box that pops up after you hit Partition.
    bu işlemi yapmayi ? senin ilk sayfada anlattığin ile aynı işlem mi bu ? teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.