Şimdi Ara

HD YAYIN DA 1024X768 PLAZMA MI ? YOKSA 1366X768 LCD TV Mİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • DT Ağustos 2007 de hd yayınlarına geçeceğine göre acaba 1024x768 plazma ile 1366x768 çözünürlükde ki
    lcd tv arasında görüntü kalitesi olarak çıplak gözle görülür bir fark olur mu ?

• EĞER YAYIN 768P OLARAK GELİRSE KESİNLİKLE TV NİN ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ 1366x768 OLMALI EGER OLMAZSA ÇİZGİLERDE MUAZZAM KIRILMA OLUR
  • Ben de merak ediyorum açıkcas,ı herhalde 720p olur.

yorumlar...
  • TABİKİ 720p OLACAK
  • ben inceleme yaparken lcd ile plazma arasındaki çözünürlük farkını gödüm açıkcası.teknosada öyle bakınırken , sadece bir objeye dikkat çektim.su altı görüntülerinde bir canlı vardı.bir lcd ye bir plazmaya bakarak karşılaştırmya çalıştım.lcd de daha net görüntü olduğunu farkettim. plazmaya göre daha netti bu da çözünürlük farkından dolayıdır diye tahmin ediyorum.görüntüde detay arttıkça çözünütlük faktörü ön plana çıkıyor.ama tabi bunları yakından farkettim. normal izleme mesafesinde ve yayının kalitesinden dolayı farkedilmeyebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silentozzy -- 30 Nisan 2007; 15:33:49 >
  • hd yayına geçildiğinde lcd ön plana çıkacaktır.
  • plazma almayalımmı yani şimdi.
    en son hepsinden vazgeçicem diyorum diyorum da kurduk ya kendimizi bikere. hangisini alcagımızı şaşırdım ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • beğendiğin bir plazma varsa al boşver.bana göre plazmanın tek eksiği çözünürlüğü onu da türkiye şartlarındaki yayınlar göz önününe alındığında çok takmaya gerek yok.
  • samsung 42e7h düşünüyomda ben pcden oyun oynamayıda düşünüyom..
  • Peki 1366*768 çözünürlükte bir plazmayla arada fark olur mu??
  • Zaten plazmalarda ekran büyüdükçe çözünürlüğü arttırmaları gerekiyor...Yani 42" 1024x768 çözünürlüklü plazma DT HD yayına çok iyi uyum sağlar,SD ve DVD leri daha kaliteli izlersiniz...LCD şu anda pc bağlantısı için en uygun,bu şartlarda iyi görüntü alamazsınız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: h3ps3d

Zaten plazmalarda ekran büyüdükçe çözünürlüğü arttırmaları gerekiyor...Yani 42" 1024x768 çözünürlüklü plazma DT HD yayına çok iyi uyum sağlar,SD ve DVD leri daha kaliteli izlersiniz...LCD şu anda pc bağlantısı için en uygun,bu şartlarda iyi görüntü alamazsınız.

pc icin 22" monitorum var Pc kullancam kullancam da divx dvd film birde oyun oynamak icin düşünüyorum yoksa internet icin falan değil. pc icin sadece film oyun tvyede reciever takıcam bukadar Bunlar için Lcd mi alınır Plazmamı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.