Şimdi Ara

HD yayın almak için yapmam gereken nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ben samsung 42" plazma ve 55 ekran tüplü tv kullanıyorum. Tüplü tv için tek NLB olarak d-smart bağlattım. Şimdi Plazmadan tam performanslı görüntü alabilmek için ne yapmalıyım?

1- çift lnb taktırıp bide ucuz bi recevier mi alayım?
    2- yoksa biraz daha bekleyip HD receviermi alayım.
    3- hd recevier alsam bile çatıdaki çanak lnb veya kablolamada bi değişikliğe gidilmesi gerekiyomu yani HD görüntüyü sadece bi HD recevier alarak bulabilirmiyim.

• arkadaşlar bi fikri olan yokmu yaw..
  • Sadece Turksata bakan çanağınız var sanıyorum , eğer sadece bu Turksat uydusunu seyredeceksiniz Hd receiver şimdilik gerekli değil . Twin lnb alıp birde sıradan bir receiver ile idare edebilirsiniz. Ama hotbird veya astra uydusunu alma imkanı varsa bütçe de sağlamsa paylaşım yapan bir Hd receiver güzel olur.

Hd receiver alıncalnb ve kabloları değiştirmenize gerek yok (tabi hotbird veya astra için söylüyorum bunu )
  • hotbird ve astra dediğiniz yayınıda almak için mevcut çanağımın yanına bi çanak daha eklemem mi oluyor..yani çift çanakmı taktırmam gerekiyor??

Ayrıca hotbird ve astra yayınlarda HD kanalları türkçe değil zaten dimi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andygarcia -- 25 Temmuz 2008; 14:29:17 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: andygarcia

hotbird ve astra dediğiniz yayınıda almak için mevcut çanağımın yanına bi çanak daha eklemem mi oluyor..yani çift çanakmı taktırmam gerekiyor??

Ayrıca hotbird ve astra yayınlarda HD kanalları türkçe değil zaten dimi.

Evet çift çanak lazım . Astra ve hotbird de Türkçe Hd yayın bulamazsınız . İlla Hd ve Türkçe yayın istiyorsanız Digiturk+ veya Dsmart hd ye yönelmeniz daha
    uygun olur .
  • çok teşekkürler dostum saol...son bi sorum daha olucak çift çanak taktırırsam HD smartla yabancı HD yayınları izleyebilirim dimi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andygarcia -- 25 Temmuz 2008; 15:05:23 >
  • Tam bilgim yok bu konuda ama sanırım şifresiz hd kanal olursa seyrebilirsin . Ama yabancı hd kanalların çoğu şifreli ve hd-smart larla izlenmesi zor ,bu yüzden hd-smart olcaksa diğer uyduları düşünmeyin fazla .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: duncan21

Tam bilgim yok bu konuda ama sanırım şifresiz hd kanal olursa seyrebilirsin . Ama yabancı hd kanalların çoğu şifreli ve hd-smart larla izlenmesi zor ,bu yüzden hd-smart olcaksa diğer uyduları düşünmeyin fazla .

+1 Evet hd smartlara illegal yazılım atamayacağınız için emuyla izlenebilen hd yayınları izleyemez sadece şifresiz yayın yapan hd kanalları izleyebilirsiniz..
  • Emuyla kolay kolay izlenebilecek hd yayın var mı? Card sharing olmadan biraz zor diye biliyorum ama emuyla çözülen hangi kanallar var tam bilen var mı (bir ara hd suisse vardı sanırım hotbird de?)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nm1

Emuyla kolay kolay izlenebilecek hd yayın var mı? Card sharing olmadan biraz zor diye biliyorum ama emuyla çözülen hangi kanallar var tam bilen var mı (bir ara hd suisse vardı sanırım hotbird de?)

yok yok yok astrada var ama onada 150 cm canak lazım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.