Arkadaşlar HDD ye şimdi HDtune ile test yaptım sonuçları
Test sırasında 425. GB de çat diye aşşağı indi. Neden böyle oldu acaba. Test sonuçlarım kötü mü. PC yi hazır aldığımız için kesin tüm parçaları dandiktir.
UP
Gayet hızlı diskin merak etme
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Legend
Test sırasında 425. GB de çat diye aşşağı indi. Neden böyle oldu acaba. Test sonuçlarım kötü mü. PC yi hazır aldığımız için kesin tüm parçaları dandiktir.
O an hdd den bişey okumuştur işletim sistemi o yüzden öyle olmuştur
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Legend
o anda bişey açmışsındır bi programa tıklamışsındır.tekrar yap.aynı yerde aynı hatayı veriyormu bak
Evet bişeyler açılmış galiba. Şimdi bidaha yaptım. Sonuç böyle. Sizin diskler ortalama ne kadar hızlı. Bide benim Disk hızlıysa neden windows 90 saniyede açılıyo???
Evet bişeyler açılmış galiba. Şimdi bidaha yaptım. Sonuç böyle. Sizin diskler ortalama ne kadar hızlı. Bide benim Disk hızlıysa neden windows 90 saniyede açılıyo???
/>
açılışta çok fazla program açılıyordur.anti virüs benzeri şeyler. nete bağlanma modemi görme dahil 90 sn alır. bunları iptal edersen açılış süren düşer ama daha kullanışlı olurmu o konu tartışılır
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme