Bildirim
Hd resim programı arıyorum!!!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
zedge 10 numara
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaçak Yolcu -- 3 Haziran 2013; 23:36:28 > -
iPhone'larin hicbirinin ekrani HD degil, neden HD duvar kagidi ariyorsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: LiuKang
Arkadaslar telefonun arka planı yapmak için hd resim indirebilecegim güzel bir program arıyorum.Varsa bildiginiz yardımcı olursanız sevinirim
zedgebaşkasına gerek yok
-
quote:
Orijinalden alıntı: hskacmaz
quote:
Orijinalden alıntı: LiuKang
Arkadaslar telefonun arka planı yapmak için hd resim indirebilecegim güzel bir program arıyorum.Varsa bildiginiz yardımcı olursanız sevinirim
zedgebaşkasına gerek yok
Dostum zedgeyı ındırdım am aıstedıgım her resmı bulamıyorum.Uzun zamandır kullandım WPA Lite programı vardı ordan hem resım ındırebılıyordum hemde resımler uzerındne oynayabılıyordum.Aradıgım nerdeyse her resmı buluyordum kalitesi biraz dusuk olsa bile.Yani internet üzerinden arıyordu telefona gore.Öyle bi program lazım bana var mıdır bildigini
-
wallpapersHD -
ZEDGE
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X