Şimdi Ara

HD+ kutu kullanıyorum. Sorularım var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar ben D Smart HD+ kutu kullanıyorum bu kaydet, ileri geri özelliği için ek bir ücret mi vermeliyim yoksa bu özelliğim aktif değil mi? bir de EPG sorunum var arada bir kanallarda biri gidiyor diğeri geliyor sonra başka biri gidiyor 1 gün sonra tekrar geliyor sorun nerde herkeste mi var bu sorun acaba teşekkürler.

• Ek ücret vereceksin tabikide dsmart öyle beleşe canlı yayını kaydettirmez dsmart

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayir ek ucret vermeye gerek yok. Kutu icindeki dahili hddye kayit yapabiliyorsunuz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl yani kaydet tusuna bastığımda plus modunda çalıştırınız disk takkınız yazdı sonra usb taktım üyeliğiniz bulunmamaktadır diyor ne kadar bu ücret ve EPG sorunu çözümü biri soyleyebilirmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F2A2E20D5 -- 10 Haziran 2017; 14:37:13 >
  • Kutunuzun hd+ oldugundan emin misiniz?
    Menulerde herkesde hd+ yaziyor ama kutu onemli olan.

Bu hd+ degil
    https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSuo3nXmCljffZtvfcpSTrSayJ6rozIyWrr0hy7TOi_jQyAE2kvjw

Bu hd+
    https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT9Bz-xou45sGDcBoKRfv0US5a1lStDAJsKeSOSr_CZ0UmgL1QGYQ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matterdome -- 10 Haziran 2017; 16:20:52 >

• Ücreti 5 tl ymiş sacmalıga bak 1hdd,m var boşta duruyor dsmartın bu rejimi yüzünden

• Gösterdiğiniz kutular benimki değil ki D Smart bu kutularımı kullanıyor en yenileri bunlar mı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Full HD ile HD Ready farkı nedir?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: keskintv

Ücreti 5 tl ymiş sacmalıga bak 1hdd,m var boşta duruyor dsmartın bu rejimi yüzünden

5 TL çok be bi de üyelerine özel yapmalıydı her şeyleri para 2 TL olsa fena olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Seades

quote:

Ücreti 5 tl ymiş sacmalıga bak 1hdd,m var boşta duruyor dsmartın bu rejimi yüzünden

5 TL çok be bi de üyelerine özel yapmalıydı her şeyleri para 2 TL olsa fena olmaz

1 tl olsun gene vermem önceden digiturk vardı bende takıyodum usbyi bedava kaydediyordum yayını bi hatayla dsmarta üye olduk her şeyi para

• quote:

quote:

quote:

1 tl olsun gene vermem önceden digiturk vardı bende takıyodum usbyi bedava kaydediyordum yayını bi hatayla dsmarta üye olduk her şeyi para

Ama kanalları çok iyi ona laf yok 2 kanal daha eklese tam olacak ta nerdee.

• quote:

Merhabalar ben D Smart HD+ kutu kullanıyorum bu kaydet, ileri geri özelliği için ek bir ücret mi vermeliyim yoksa bu özelliğim aktif değil mi? bir de EPG sorunum var arada bir kanallarda biri gidiyor diğeri geliyor sonra başka biri gidiyor 1 gün sonra tekrar geliyor sorun nerde herkeste mi var bu sorun acaba teşekkürler.

Sana durumu şu şekilde aktarayım kardeşim..

D-Smart HD üyeliğin varsa, 3 TL ek ücret ödeyerek Kolay Kayıt özelliğini satın alarak yayını kaydedebilirsin ve ileri geri alma özelliğini kullanabilirsin. Yalnız bunda şöyle bir durum söz konusu sadece kaydettiğin kanal üzerinde sabit kalman gerekiyor ve diğer kanalları kayıt esnasında izleyemiyorsunuz.

Eğer D-Smart HD üyeliğin varsa, 5 TL ek ücret ödeyerek D-Smart HD+ üyeliğine geçebilirsin. Bu üyeliğe geçtiğinde senin uydu alıcın değişerek çift LNB girişi olan bir uydu alıcı verecekler. Bu uydu alıcı ile bir kanaldaki yayını kaydederken aynı zamanda diğer kanalları da izleyebiliyor olacaksın.

Tam olarak durum bu şekilde ve merak ettiğin bir şey olursa yardımcı olmaya çalışırım.

• sefasimsek kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam cihazım vestel s7560 galiba hd+ kutu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.