Şimdi Ara

Bluray x264 için en iyi codec ve oynatıcı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
20.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 10-15 gün içerisinde pc ye format atmayı düşünüyorum. Elimde biraz HD film birikti. Bluray 720p x264 hepsi.

Formattan sonra pc ye hangi medya oynatıcı ve codecleri kurayım ?

Şimdiye kadar gomplayer kullanıyordum. (codec gerektirmiyordu)

Kesinlikle hiçbir sorun yaşamazsın

en iyi görüntü için.

cyberlink codec + kmplayer (WMR9 Renderless+use 3d texture surfaces+bicubic A=-1.00 ayarlarıyla)

ayarlar şu şekilde :

Bluray x264 için en iyi codec ve oynatıcı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caprinx -- 9 Ekim 2008; 11:12:05 >

"Zekanın gerçek göstergesi bilgi değil hayal gücüdür. İnsanlık umudunu yitirmedikçe ve hayal ettikçe başaramayacağı hiçbir şey yoktur."
    System.out.print("Beşiktaş JK");
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cyberlink codeki coreavc'ye göre müthiş bir görüntü farkı yaratıyor.tavsiyem bu codec'i jetaudio ile kullanmak
    ASUS ROG Strix x570 E Gaming | AMD Ryzen 7 2700x 4.0Ghz OC | 2x8 GB G.SKill Trident Z RGB 3.0Ghz OC | Samsung 960 Pro NVMe SSD 512 GB | Western Digital SN530 SSD 256 GB | Seagate Barracuda 5 TB | Seagate Desktop HDD 6 TB | Western Digital White 10 TB | MSI GTX 1060 Gaming X 6 GB | Corsair Carbide 678c | MSI MasterLiquid 240ML RGB V2 | Thermaltake Toughpower GF 850W 80+ Plus Gold PSU | LG 34WK650-W 34inç 2K Ultra-Wide Monitor | Epson EH-TW5300 3LCD 1080p 3D Projector | Creative SoundBlaster ZX | Creative X-Fi Extreme Gamer | Asus Xonar DSX | Sony STR-DH520 AV Receiver | Creative G500 THX 5.1 | Pioneer BDR-209EBK Bluray | Technisat Skystar HD2 | 4xSeagate Expansion 3 TB | 4xSeagate Backup Hub 8 TB | Canon Ixus 185 20.5MP Compact | Canon SX230 HS Compact 12.1MP | Xiaomi Mi 11T | Samsung Galaxy Note 5
  • coreavc'nin en iyi olmadığı kesin ama düşük sistemler için en sorunsuz olduğunu söyleyebiliriz

HD kalitesinde olmasa da kaliteli dizileri bunlar sayesinde izliyorum.
    Ben bs player + k-lite codec kullanıyorum.

veya

NeuView Media Player

Orijinalden alıntı: Nike

K-lite codec ve gom player

Gom benim PC'de takılma yapıyordu

Şu an K-lite Codec + BS Player kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nike -- 26 Temmuz 2009; 19:12:35 >

"Zekanın gerçek göstergesi bilgi değil hayal gücüdür. İnsanlık umudunu yitirmedikçe ve hayal ettikçe başaramayacağı hiçbir şey yoktur."
    System.out.print("Beşiktaş JK");
  • Kendi denemelerime göre. Sadece x264/AVC için yazıyorum bunları

En iyi Görüntü: Neuview Player + CoreAVC - (Neuview çok eksik yanı olan bir oynatıcı o yüzden tercih etmiyorum, Yüksek sistemlerde görüntüyü çok daha keskin olarak sunabiliyor Neuview.)

En iyi Performans: BS Player,KMP + CoreAVC (Bunu kullanıyorum, Sorunsuz ve düşük sistemler için ideal)

Diğerleri:
    FFDSHOW video decoder: Çok karmaşık ayarları var, eğer onları üzerinde çok uğraşıpta ayarlayabilirseniz CoreAVC'ye yaklaşabilir.
    Cyberlink h264/avc codec: Genel anlamda iyi gibi, fakat bazı filmleri oynatırken sorun yaşayabilirsiniz (Bazen hiç açmıyor , bazen kırılkar oluşuyor ekranda)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intruder -- 26 Temmuz 2009; 19:22:28 >
    ASUS ROG Strix x570 E Gaming | AMD Ryzen 7 2700x 4.0Ghz OC | 2x8 GB G.SKill Trident Z RGB 3.0Ghz OC | Samsung 960 Pro NVMe SSD 512 GB | Western Digital SN530 SSD 256 GB | Seagate Barracuda 5 TB | Seagate Desktop HDD 6 TB | Western Digital White 10 TB | MSI GTX 1060 Gaming X 6 GB | Corsair Carbide 678c | MSI MasterLiquid 240ML RGB V2 | Thermaltake Toughpower GF 850W 80+ Plus Gold PSU | LG 34WK650-W 34inç 2K Ultra-Wide Monitor | Epson EH-TW5300 3LCD 1080p 3D Projector | Creative SoundBlaster ZX | Creative X-Fi Extreme Gamer | Asus Xonar DSX | Sony STR-DH520 AV Receiver | Creative G500 THX 5.1 | Pioneer BDR-209EBK Bluray | Technisat Skystar HD2 | 4xSeagate Expansion 3 TB | 4xSeagate Backup Hub 8 TB | Canon Ixus 185 20.5MP Compact | Canon SX230 HS Compact 12.1MP | Xiaomi Mi 11T | Samsung Galaxy Note 5
  • Bs player gibi mal bir programı kullanıyor olmanıza şaşıyorum, yıllardır olan deneyimimden yola cıkarak tavsiyem Windows Media Player 10-11 kullanmanızdır, en iyi codec için ise K-lite mega codec pack son sürümü... WMP 11 ile bariz görüntü kalitesini göremiyorsanız, diyecek hic bişey yoktur, BSplayer, GOM ne varsa onda açın, aynı anda WMP 10-11 de açın x266 filminizi, karşılaştırırn, bu farkı görmek bukadar mı zor? :) en iyi donanım ivmesi her zaman WMP dedir, başka hiç bir programla onun verdiği görüntü hassasiyetine ulaşamassınız ... İyi günler herkese .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IlkerCagatay -- 26 Temmuz 2009; 19:39:26 >
    Seagate 2X320GB.7200-16MB + 1TB-1.5TB 5900-32MB LP / ALC889A Cambridge Megaworks THX-550 - SHP-805 /
    Sapphire HD4830 512MB DDR3 / Samsung 2232BW - Epson EB-X72 / a4Tech X-750F/
    Logitech Cordless Rumblepad 2 / Skystar 2.6c / Asus 1814BLT / Windows 7

• Sadece kmplayer ve coreavc kurun. hem yüksek performans hem en iyi kaliteyi alırsınız. kazaa vb kurmayın .
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.