Bildirim
Bluray x264 için en iyi codec ve oynatıcı ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
BS Player Son Sürümü Son Zamanlarda Sorun Yaratmaya Başladı Bende.Gom Playerde Kasıyor Biraz
Suan İçin Km Player Kullanıyorum Gayet Memnunum
_____________________________ -
KM Player. İster başlat/programlardan setup a girer sistemini zorlayacak şekilde en yüksek kalitede seyredecek şekilde her şeyi Km ye bırakırsın istersen sen tek tek ince ayar ile uğraşırsın. _____________________________ -
k-lite kullanıyorum, memnunum. _____________________________ -
K-lite ve içindeki Media Player Classic...
Kesinlikle hiçbir sorun yaşamazsın
_____________________________ -
sistemi güçlü olanlar için şöyle bir bilgi buldum.
en iyi görüntü için.
cyberlink codec + kmplayer (WMR9 Renderless+use 3d texture surfaces+bicubic A=-1.00 ayarlarıyla)
ayarlar şu şekilde :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caprinx -- 9 Ekim 2008; 11:12:05 >_____________________________ -
K-lite codec ve gom player _____________________________ "Erdemlerimiz ve kusurlarımız birbirinden ayrılamaz, güç ve madde gibi. Onlar ayrıldığında insan bir hiçtir." - Nikola Tesla
"Zekanın gerçek göstergesi bilgi değil hayal gücüdür. İnsanlık umudunu yitirmedikçe ve hayal ettikçe başaramayacağı hiçbir şey yoktur."System.out.print("Beşiktaş JK"); -
cyberlink codeki coreavc'ye göre müthiş bir görüntü farkı yaratıyor.tavsiyem bu codec'i jetaudio ile kullanmak _____________________________ -
CoreAVC en iyisi diyebilirim ve En Sorunsuzu _____________________________ ASUS ROG Strix x570 E Gaming | AMD Ryzen 7 2700x 4.0Ghz OC | 2x8 GB G.SKill Trident Z RGB 3.0Ghz OC | Samsung 960 Pro NVMe SSD 512 GB | Western Digital SN530 SSD 256 GB | Seagate Barracuda 5 TB | Seagate Desktop HDD 6 TB | Western Digital White 10 TB | MSI GTX 1060 Gaming X 6 GB | Corsair Carbide 678c | MSI MasterLiquid 240ML RGB V2 | Thermaltake Toughpower GF 850W 80+ Plus Gold PSU | LG 34WK650-W 34inç 2K Ultra-Wide Monitor | Epson EH-TW5300 3LCD 1080p 3D Projector | Creative SoundBlaster ZX | Creative X-Fi Extreme Gamer | Asus Xonar DSX | Sony STR-DH520 AV Receiver | Creative G500 THX 5.1 | Pioneer BDR-209EBK Bluray | Technisat Skystar HD2 | 4xSeagate Expansion 3 TB | 4xSeagate Backup Hub 8 TB | Canon Ixus 185 20.5MP Compact | Canon SX230 HS Compact 12.1MP | Xiaomi Mi 11T | Samsung Galaxy Note 5 -
coreavc'nin en iyi olmadığı kesin ama düşük sistemler için en sorunsuz olduğunu söyleyebiliriz _____________________________ -
K-Lite Codec Player ve WMP 11.
HD kalitesinde olmasa da kaliteli dizileri bunlar sayesinde izliyorum._____________________________ -
caprinx
codec i bulamadım hiç bi yerde
uplad edebilir misin_____________________________ -
cyberlink veya arcsoft h.264 codeclerini media player classic home theater ile oynat _____________________________ -
-
K-Lite Codec + GOM Player
veya
NeuView Media Player_____________________________ YT Je...2
7...ffsyIt's hard to tell that the world we live in is either a reality or a dreaM -
quote:
Orijinalden alıntı: Nike
K-lite codec ve gom player
Gom benim PC'de takılma yapıyordu
Şu an K-lite Codec + BS Player kullanıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nike -- 26 Temmuz 2009; 19:12:35 >_____________________________ "Erdemlerimiz ve kusurlarımız birbirinden ayrılamaz, güç ve madde gibi. Onlar ayrıldığında insan bir hiçtir." - Nikola Tesla
"Zekanın gerçek göstergesi bilgi değil hayal gücüdür. İnsanlık umudunu yitirmedikçe ve hayal ettikçe başaramayacağı hiçbir şey yoktur."System.out.print("Beşiktaş JK"); -
Kendi denemelerime göre. Sadece x264/AVC için yazıyorum bunları
En iyi Görüntü: Neuview Player + CoreAVC - (Neuview çok eksik yanı olan bir oynatıcı o yüzden tercih etmiyorum, Yüksek sistemlerde görüntüyü çok daha keskin olarak sunabiliyor Neuview.)
En iyi Performans: BS Player,KMP + CoreAVC (Bunu kullanıyorum, Sorunsuz ve düşük sistemler için ideal)
Diğerleri:
FFDSHOW video decoder: Çok karmaşık ayarları var, eğer onları üzerinde çok uğraşıpta ayarlayabilirseniz CoreAVC'ye yaklaşabilir.
Cyberlink h264/avc codec: Genel anlamda iyi gibi, fakat bazı filmleri oynatırken sorun yaşayabilirsiniz (Bazen hiç açmıyor , bazen kırılkar oluşuyor ekranda)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intruder -- 26 Temmuz 2009; 19:22:28 >_____________________________ ASUS ROG Strix x570 E Gaming | AMD Ryzen 7 2700x 4.0Ghz OC | 2x8 GB G.SKill Trident Z RGB 3.0Ghz OC | Samsung 960 Pro NVMe SSD 512 GB | Western Digital SN530 SSD 256 GB | Seagate Barracuda 5 TB | Seagate Desktop HDD 6 TB | Western Digital White 10 TB | MSI GTX 1060 Gaming X 6 GB | Corsair Carbide 678c | MSI MasterLiquid 240ML RGB V2 | Thermaltake Toughpower GF 850W 80+ Plus Gold PSU | LG 34WK650-W 34inç 2K Ultra-Wide Monitor | Epson EH-TW5300 3LCD 1080p 3D Projector | Creative SoundBlaster ZX | Creative X-Fi Extreme Gamer | Asus Xonar DSX | Sony STR-DH520 AV Receiver | Creative G500 THX 5.1 | Pioneer BDR-209EBK Bluray | Technisat Skystar HD2 | 4xSeagate Expansion 3 TB | 4xSeagate Backup Hub 8 TB | Canon Ixus 185 20.5MP Compact | Canon SX230 HS Compact 12.1MP | Xiaomi Mi 11T | Samsung Galaxy Note 5 -
Bs player gibi mal bir programı kullanıyor olmanıza şaşıyorum, yıllardır olan deneyimimden yola cıkarak tavsiyem Windows Media Player 10-11 kullanmanızdır, en iyi codec için ise K-lite mega codec pack son sürümü... WMP 11 ile bariz görüntü kalitesini göremiyorsanız, diyecek hic bişey yoktur, BSplayer, GOM ne varsa onda açın, aynı anda WMP 10-11 de açın x266 filminizi, karşılaştırırn, bu farkı görmek bukadar mı zor? :) en iyi donanım ivmesi her zaman WMP dedir, başka hiç bir programla onun verdiği görüntü hassasiyetine ulaşamassınız ... İyi günler herkese .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IlkerCagatay -- 26 Temmuz 2009; 19:39:26 >_____________________________ -
MPC Home Cinema _____________________________ Athlon X2 7750BE@1350Mhz / Gigabyte MA780G-UD3H / A-DATA 2X2 GB DDR2-800MHz CL5 / High Power 500-A12S /
Seagate 2X320GB.7200-16MB + 1TB-1.5TB 5900-32MB LP / ALC889A Cambridge Megaworks THX-550 - SHP-805 /
Sapphire HD4830 512MB DDR3 / Samsung 2232BW - Epson EB-X72 / a4Tech X-750F/
Logitech Cordless Rumblepad 2 / Skystar 2.6c / Asus 1814BLT / Windows 7

-
Sadece kmplayer ve coreavc kurun. hem yüksek performans hem en iyi kaliteyi alırsınız. kazaa vb kurmayın . _____________________________
Benzer içerikler
- dağ 3
- bedava film izleme siteleri
- en hızlı film izleme sitesi
- testere 11
- hannibal izleme sırası
- kovboy filmleri
- hayatta kalma filmleri
- mortal kombat 2
- hızlı ve öfkeli izleme sırası
- starium sinema
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı