Şimdi Ara

Hd box Tv yi bozar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar böyle birşey teknik olarak mümkün müdür?5 gün kadar önce sony 40ex500 aldık.2. günü yayın izlerken kesildi.Ekran karardı.Tv kapattık.Açmaya kalkınca çıt çıt çıt diye içersinden bir ses geliyordu ve tv öyle kalıyordu.Kumandadan veya üstünden kapatılamıyordu.Tv de zaten teşhir ürünü çıktı.Sonuçta bugün jelatinleri üzerinde 0 tv geldi.Hd box ı bağladım.Tv izlerken yine yayın donar gibi birşeyler oldu falan.Bende korktum ve çıkardım hd box ı.Şuan kablo tv üzerinden izliyorum.Bir arkadaşta konu açmıştı hdbox tv yi bozdu diye.Dedikleri de aslında uyuşuyor.Tv ler bambaşka olsada oda stantby da kalıyormuş ve tv den sesler geliyormuş.
    Sizce şuan ne yapmalıyım?Teledünyayı arayıp alın bunu tv yi bozdu değiştirin mi diyeyim?Şimdi kanıt isterlerse servis raporu flan filan.Ne yapabilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mk4Ever.
    Arkadaşlar böyle birşey teknik olarak mümkün müdür?5 gün kadar önce sony 40ex500 aldık.2. günü yayın izlerken kesildi.Ekran karardı.Tv kapattık.Açmaya kalkınca çıt çıt çıt diye içersinden bir ses geliyordu ve tv öyle kalıyordu.Kumandadan veya üstünden kapatılamıyordu.Tv de zaten teşhir ürünü çıktı.Sonuçta bugün jelatinleri üzerinde 0 tv geldi.Hd box ı bağladım.Tv izlerken yine yayın donar gibi birşeyler oldu falan.Bende korktum ve çıkardım hd box ı.Şuan kablo tv üzerinden izliyorum.Bir arkadaşta konu açmıştı hdbox tv yi bozdu diye.Dedikleri de aslında uyuşuyor.Tv ler bambaşka olsada oda stantby da kalıyormuş ve tv den sesler geliyormuş.
    Sizce şuan ne yapmalıyım?Teledünyayı arayıp alın bunu tv yi bozdu değiştirin mi diyeyim?Şimdi kanıt isterlerse servis raporu flan filan.Ne yapabilirim?

Ex500 modül destekliyor. Neden set top box kullandınız ki?

• Bence elektrik prizlerini kontrol ettir yanlış topraklama yada yetersiz topraklama varsa,cihazlar sağlıklı çalışmaz,bu tür cihazları,dvd v.s panelden uzak yerde bulundurun panelin yanına koymayın,sebebi ise pixsellere etkisi kaçınılmazdır !

Orijinalden alıntı: coolman7

quote:

Orijinalden alıntı: Mk4Ever.
    Arkadaşlar böyle birşey teknik olarak mümkün müdür?5 gün kadar önce sony 40ex500 aldık.2. günü yayın izlerken kesildi.Ekran karardı.Tv kapattık.Açmaya kalkınca çıt çıt çıt diye içersinden bir ses geliyordu ve tv öyle kalıyordu.Kumandadan veya üstünden kapatılamıyordu.Tv de zaten teşhir ürünü çıktı.Sonuçta bugün jelatinleri üzerinde 0 tv geldi.Hd box ı bağladım.Tv izlerken yine yayın donar gibi birşeyler oldu falan.Bende korktum ve çıkardım hd box ı.Şuan kablo tv üzerinden izliyorum.Bir arkadaşta konu açmıştı hdbox tv yi bozdu diye.Dedikleri de aslında uyuşuyor.Tv ler bambaşka olsada oda stantby da kalıyormuş ve tv den sesler geliyormuş.

Ex500 modül destekliyor. Neden set top box kullandınız ki?

hd box ı daha önce almıştık.Tv yi sonradan aldık.Bugün teledünyadan gelen eleman böyle birşeyin olması imkansız televizyon arızasıdır dedi.Valla yine giderse mahkemeye veririz garanti karşılamazsa artık.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Digiturk HD'ye geçmeli mi?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.