Şimdi Ara

HD Audio Rush 5.1 Gear Sound Decoder (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
795
Cevap
8
Favori
122.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.dealextreme.com/p/coaxial-dts-ac3-5-1-digital-audio-gear-decoder-65727 linkten satın almak isteyenler 95 tl ye ptt kargo ile evinize kadar geliyor,yeni aldım 21.07.2011 sorun olmadan 15 günde geldi. sadece adaptör bozuk çıktı elimde olan 9v dc bir adaptör taktıp çok güzel çalışıyor
  • arkadaşlar hangisini tavsiye edersiniz, fark var mıdır ikisinin arasında hangisini tercih edelim? özellik olarak, ses olarak farklar nelerdir? kod çözme ile ilgili pek bir bilgi yok satış sitesinde, yardımlarınızı bekliyorum. Ses sistemimin analog 5.1 girişi ve çıkışı mevcut; yani 5.1 girişte var, 5.1 çıkışta var üzerinde. saygılar
    1-http://www.dealextreme.com/p/coaxial-dts-ac3-5-1-digital-audio-gear-decoder-65727
    2-http://www.dealextreme.com/p/5-1-channel-dts-ac-3-home-theater-audio-decoder-71817

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaman2000 -- 23 Temmuz 2011; 14:41:32 >

• Merhaba bendeki dts çözücü ilk linkte olandan şu ana kadar problem yok iyi ,bunlarda zannedersem içler aynı sadece kablo çıkışları farklı sen kendine göre olanı seç,
  • çok teşekkür ederim kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: megenim

http://www.dealextreme.com/p/coaxial-dts-ac3-5-1-digital-audio-gear-decoder-65727 linkten satın almak isteyenler 95 tl ye ptt kargo ile evinize kadar geliyor,yeni aldım 21.07.2011 sorun olmadan 15 günde geldi. sadece adaptör bozuk çıktı elimde olan 9v dc bir adaptör taktıp çok güzel çalışıyor

Adaptör bozuk geldiğine göre dealextreme sattığı cihazları kontrol etmeden gönderiyor demektir. Adaptör yerine cihazınızda bozuk gelebilirdi.

Forumda 140 TL ye ikinci el, faturalı, garantisi dolmamış decoderlerini satan arkadaşlar oluyor. En azından bunları dahi alsanız riskiniz olmaz.

Kullandığınız adaptörün mA (mili amper) sınıda kontrol edin. Şuan cihaz çalışır fakat amper farkından dolayı ilerleyen zamanda entegreyi yakabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yekucur -- 27 Temmuz 2011; 10:16:04 >

• Ben ikinci el satana veya bu tür bir cihazın garantili satıldığını göremedim,artık ihtiyacı olanlar araştırsın bulabilirlerse tercih onların
  • hepsiburada ve ereyon sitelerinde playvision decoder satılıyor.
  • arkadaşlar merhaba bende bu cihazı almayı düşünüyorum ve açıkçası çin'e gittiğimde almadığım için pişman oldum. ama bir sorum olacak 6 çıkış ve 3 çıkış arasındaki fark nedir?hangisini neye göre tercih edebiliriz?
    adaptörlerle ilgili olarak; ben ordan gps ve tablet pc aldım.cok da detaylı olarak inceledim ,herşeyini,sarj edip etmedigini vs. orda kullanırken hiçbir problem cıkmadı.fakat türkiyede 1 hafta icinde patladı tablet icin olan.(saat gece 1de yataktan fırladım oda falan aydınladı) bence bu adaptörleri uyduruk veriyorlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cezayirli

Bende var ve satmayı düşünüyorum.
    Geçen yıl şubat ayında GreatWhite nickli arkadaş getirmişti ondan almıştım.
    arkasında 6 rca çıkışı olan modelden....

3-4 kere kullandım o kadar...
    Garantisiz, kutusuz 100-TL ye verebilirim.

Ürün hala elimde duruyor.
    6 RCA çıkışı ve RCA to stereo in kabloları ile beraber optik kablosu yok.
    Sadece 75-TL istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cezayirli -- 14 Ağustos 2011; 18:40:00 >
  • yahu milleti bu kadar kıvrandıracaklarına şu mediaplayerlere analog 5.1 çıkış koyamazlarmı. Uyduruk divxplayerlerde bile varken mediaplayerler neden koymazlar. Hatta 3 stereo çıkış koysunlar fazla yerde kaplamaz...
  • şimdi bu ürünü yurtdışından aldım, insanda biraz elektronik şansıda olacak... inşallah cihaz sağlam ve problemsiz gelir... evimde Samsung 40c650 Lcd Tv, Dreambox 800hd ve Logitech X-540 ses sistemim var... ben bu cihazlar arasında analog bağlantı yaptığımda ses sadece ön sağ-sol, center ve bass tan geliyor, arka hoparlörlerden derin tuhaf sesler geliyor... umarım şimdi bütün kolonlardan ses alırım diye düşünüyorum... hem uydu alıcımı hemde televizyonumu optik kablo ile bağlamak amacım... bu arada içinden çıkacak olan kabloya güvenmediğim için daha kaliteli optik kabloda aldım (yorumlara bakarak)... ürünüm dün itibariyle kargoya verildi, zaten araya bayram tatilide girdi, bayramdan sonra bir aksilik olmazsa elime ulaşır... inşallah keyifli ve kaliteli bir ses alırım diye düşünüyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yekucur

quote:

Orijinalden alıntı: megenim

http://www.dealextreme.com/p/coaxial-dts-ac3-5-1-digital-audio-gear-decoder-65727 linkten satın almak isteyenler 95 tl ye ptt kargo ile evinize kadar geliyor,yeni aldım 21.07.2011 sorun olmadan 15 günde geldi. sadece adaptör bozuk çıktı elimde olan 9v dc bir adaptör taktıp çok güzel çalışıyor

Adaptör bozuk geldiğine göre dealextreme sattığı cihazları kontrol etmeden gönderiyor demektir. Adaptör yerine cihazınızda bozuk gelebilirdi.

Forumda 140 TL ye ikinci el, faturalı, garantisi dolmamış decoderlerini satan arkadaşlar oluyor. En azından bunları dahi alsanız riskiniz olmaz.

Kullandığınız adaptörün mA (mili amper) sınıda kontrol edin. Şuan cihaz çalışır fakat amper farkından dolayı ilerleyen zamanda entegreyi yakabilirsiniz.

hepsiburada yada erezyon gibi siteler sattıkları ürünü kontrol ediyorlar mı zannediyorsunuz? :) şans işi bu sonuçta cihaz da bozuk gelebilir, aldığı kişiye yada kişilere bağlı olarakta ürünü max. 10 TL (belki daha az) bir ücret karşılığında ptt ile gönderebilirsiniz... tek ve en kötü kusuru bekleme süresinin uzun olması...

• quote:

quote:

Bende var ve satmayı düşünüyorum.
    Geçen yıl şubat ayında GreatWhite nickli arkadaş getirmişti ondan almıştım.
    arkasında 6 rca çıkışı olan modelden....

3-4 kere kullandım o kadar...
    Garantisiz, kutusuz 100-TL ye verebilirim.

Ürün hala elimde duruyor.
    6 RCA çıkışı ve RCA to stereo in kabloları ile beraber optik kablosu yok.
    Sadece 75-TL istiyorum.

2.El satışım hala aktifdir.

• Arkadaşlar bende ses sistemi yok. İkinci el creative gd580 buldum. Bu cihazla birlikte ses sistemi almak mı yoksa creative gd580 almak mı mantıklı. ne tavsiye edersiniz..
  • selam

dün bu cihazdan yurtdışından geldi
    analog 5.1 fc861 microlab a bağladım
    fakat birtürlü çalışmadı acil yardım gerekli
  • Selam
    benim cihazda dealextreme den geldi. Ayın 9 unda sipariş vermiştim bugün elime ulaştı. Cihazda herhangibir sorun yoktu. Tek sıkıntı bu amerikan fiş ile gelmişti. Allahtan dönüştürücü vardı evde. Benim emektar 5.1 de artık sesi yarısına bile alamıyorum. Normal uydu üzerinde seyrettiğim yayınlarda çok etkisi yok ancak filmlerde çok fark etti.
    televizyonum lg lw5500.
    Tv de yada cihazda bir ayar yapmaya gerek kalmadı. Zaten cihaz üzerinde 2 düğme var :)

Birde benim gibi cahil olanlara optik kabloyu kullanırken kablonun ucundaki plastiği çıkarmayı unutmayın. TV ye takmaya çalıştım az daha o şekilde tutturuyordum. Cihazda ise acaba bunu nasıl takıyoruz diye 2-3 dakika düşündüm Cahilllik zor

Benim 5.1 den 3 tane 3.5 mm lik çıkış vardı bunları direkt cihaza bağlayıp optik kablo ilede TV ye bağladım seste bir sorun çıkmadı. Ancak merak ettiği tv nin sesini kısmam gerektiği idi. Ben kulaklık tattığımdaki gibi sesin kesileceğini sanmıştım. Herhalde optikte o şekilde olmoyor.
    Merak ettiğiniz birşey olursa yardımcı olmaya çalışırım

HD Audio Rush 5.1 Gear Sound Decoder

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jipsy -- 16 Eylül 2011; 23:26:20 >

• Arkadaşlar merhaba;
    evimde LG 42LV3550 LED tvim var. çoğunuzun bildiği gibi USBden direkt film oynatabiliyor. Ancak DTS sesleri çözemiyor. Yine forumdan başka bir başlıktan bu sesi çözmemekle birlikte optik çıkışa da iletmediğini okudum. Şimdi DTSli filmleri izleyebilmek için basit bir madia oynatıcı almayı planlıyorum. Marka modele karar verdim gibi. Sesleri de 5.1 olarak yine elimdeki Logitech X530'a vermek istiyorum. Media oynatıcının optik çıkışı olsa da bildiğiniz gibi X530da optik giriş yok. ne yaparım nasıl ederim diye ararştırıp ederken bu başlığa ulaştım.
    ilk sorum : herhalde benim de ihtiyacım olan bu decoder doğru mudur? Filmi media player ile oynatıp sesi önce oprikten decodere sonra da 5.1e vermem lazım?
    ikinci sorum şu : yurtdışı sitelerden alışveriş yapmadığım için bilemiyorum. dealextrame vb. sitelerden almaya kalksam adrese teslim geliyor mu? ve ne kadar zamanda geliyor? Bu işi yapmış bir arkadaşımız buradan ya da PM den alışveriş adımlarının bana yazabilir mi? Gümrük ıvır zıvır vs ile uğraşacak ne vaktim ne de enerjim var hb'dan almışım gibi kapıya gelsin istiyorum
    üçüncü sorum da şu: Yurtdışından almaya kalkınca ucuz olmasına rağmen, uzun zamanda gelme, bozuk çıkma vb. riskleri olabileceği için pahalı da olsa yurtiçine dönersem nereden ve hangi ürünü tavsiye edersiniz? Şu ürün http://www.playvision.com.tr/HDA-51A.htm bu AudioRush ile muadil ya da aynı ürün müdür? başka tavsiyeleriniz olur mu?
    İlgilenip cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkürler...

• Merhaba,

Benimde PlayVision adı altında Türkiye'den edindiğim HD AUdio Rush 5.1 decoder'im aylardır Coaxial (D3)'den sürekli bağlı şekilde

Philips 32PFL8404 ve eski Creative T7700 arasında Belkin Digital AV Master kabloyla kullanırken bir anda bozulu verdi.

Hertürlü kombinasyonu denememe rağmen bu Coaxial bağlantıda sesler sürekli gidip geliyor ve yüksek düzeyde cızırtı var.
    Diğer iki toslink bağlantıda ise herhangi bir sorun yok.

Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar oldu mu?

Garanti kapsamında olduğu için hemen firmayı aradım çok ilgili davrandılar pazartesi kargoluycam ürünü bakalım hayırlısı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hknshngl

Arkadaşlar merhaba;
    evimde LG 42LV3550 LED tvim var. çoğunuzun bildiği gibi USBden direkt film oynatabiliyor. Ancak DTS sesleri çözemiyor. Yine forumdan başka bir başlıktan bu sesi çözmemekle birlikte optik çıkışa da iletmediğini okudum. Şimdi DTSli filmleri izleyebilmek için basit bir madia oynatıcı almayı planlıyorum. Marka modele karar verdim gibi. Sesleri de 5.1 olarak yine elimdeki Logitech X530'a vermek istiyorum. Media oynatıcının optik çıkışı olsa da bildiğiniz gibi X530da optik giriş yok. ne yaparım nasıl ederim diye ararştırıp ederken bu başlığa ulaştım.
    ilk sorum : herhalde benim de ihtiyacım olan bu decoder doğru mudur? Filmi media player ile oynatıp sesi önce oprikten decodere sonra da 5.1e vermem lazım?
    ikinci sorum şu : yurtdışı sitelerden alışveriş yapmadığım için bilemiyorum. dealextrame vb. sitelerden almaya kalksam adrese teslim geliyor mu? ve ne kadar zamanda geliyor? Bu işi yapmış bir arkadaşımız buradan ya da PM den alışveriş adımlarının bana yazabilir mi? Gümrük ıvır zıvır vs ile uğraşacak ne vaktim ne de enerjim var hb'dan almışım gibi kapıya gelsin istiyorum
    üçüncü sorum da şu: Yurtdışından almaya kalkınca ucuz olmasına rağmen, uzun zamanda gelme, bozuk çıkma vb. riskleri olabileceği için pahalı da olsa yurtiçine dönersem nereden ve hangi ürünü tavsiye edersiniz? Şu ürün http://www.playvision.com.tr/HDA-51A.htm bu AudioRush ile muadil ya da aynı ürün müdür? başka tavsiyeleriniz olur mu?
    İlgilenip cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkürler...

Selam

Ben genelde Dealextreme den alışveriş yaptığım için bu site üzerinden bildiklerimi paylaşayım. Burada alışveriş yaparken kendi ev adresini verirsen direkt olarak evine gelir sorun olmaz. Kargo ücretsiz olduğu içinde teslim alırken herhangibir ücret ile karşılaşmazsın. Ancak yeni kanunda tam emin olmamakla birlikte gümrüksüz limit 75 avro olmuş. Bu rakama kadarki alışverişlerde herhangibir gümrük vs ödemiyorsun. Ben bu cihazı alırken 98 tl ödedim paypal ile onun dışında kargo gümrük vs ödemedim.
    Eline ulaşma süresi açıkcası değişiyor. Dealextreme aslında aracı firma olduğundan üreten firmadan kaynaklı gecikmeler direkt yansıyor yani stoklarında bir ürün yok. Ancak genelde 15-20 gün içinde ürün elinde oluyor.

Arızalı ürünlerde geri gönderin falan diyor ama açıkcası hiç denemedim kargo vs nasıl oluyor pek dikkat etmedim. Ben daha önce 8-10 kadar ürün aldım sadece 1 tanesinde sorun vardı. Oda bluetooth araç kiti idi ondada telefonları bulmuyordu. Ama bazı arkadaşların dediği gibi adoptör vs bozukta çıkabiliyormuş. ama adı üzerinde çin malı çok süper kalite beklememek lazım arada arıza ürünler çıkıyor.
    Aslında bu iş biraz kumar gibi ya türkiyeden 2-3 katına garantili ürün alacaksın yada buralardan alıp şansına güveneceksin :)

• SELAM

5.1 AUDİO GEAR CİHAZINI yurtdışından almıştım ne yaptıysam çalışmadı bende aldığım yere bildirdim hong kong çin yani adamlar adreslerini verdiler posta ile geri gönderdim bakalım ne olacak ellerine ulaşıp bana geri yollayacaklarmı bilmiyorum

120 tl ye aldım oradan fakat çalışmadı şansıma türkiyede 200 tl garantilisi tabiki

şimdi bekliyorum gelişme olursa size bilgi veririm
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.