Şimdi Ara

hd anime

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Biliyorsunuz birçok anime sitesi var.Bunlardan hangisi en kaliteli?Torrentden indirebilirmiyim?İndirsem bile altyazısını nerden bulabilirim?

• Online olarak izlemek istersen http://www.turkanime.tv bu site gayet iyi. Ama arşivlemek istersen torrenti öneririm. Genelde animeler Complete Season (tüm bölümler) olarak sunulduğu için, linklerle partlarla uğraşma derdi olmadan torrentten yüksek hızlarla çekebilirsin. Torrentten indirmiş olduğun animelere altyazı için de http://www.turkcealtyazi.org/ bu siteye gir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyazlotus11 -- 22 Haziran 2013; 17:17:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyazlotus11

Online olarak izlemek istersen http://www.turkanime.tv bu site gayet iyi. Ama arşivlemek istersen torrenti öneririm. Genelde animeler Complete Season (tüm bölümler) olarak sunulduğu için, linklerle partlarla uğraşma derdi olmadan torrentten yüksek hızlarla çekebilirsin. Torrentten indirmiş olduğun animelere altyazı için de http://www.turkcealtyazi.org/ bu siteye gir.

peki bleach için torrent verirmisin?Zaten Türkanimeden izliyorum.Daha kaliteli yokmu?

• Malesef online olarak anime izlemeye kalkarsan görüntü ve çeviri kalitesi bir çok sidece VASAT seviyede.Ayrıca ONLİNE ANİME İZLEME SİTELERİ çevirmenlerin emeklerini çalan siteler.Bu sebeplerden dolayı animeye başladığımdan beri torrentten indirip İngilizce altyazılı olarak izliyorum.İngilizce bilmiyorum diyorsan Divxplanet'da bir çok animenin çevirisi var ki yine de çeviri kalitesini o kadar iyi olduğunu söyleyemeyeceğim.
  • Doqac. kullanıcısına yanıt
    Türkçe altyazı ile idare ederim ama Bleach'ın torrent linkini atarmısınız?Japonca olmalı ayrıca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: huso-1999

Türkçe altyazı ile idare ederim ama Bleach'ın torrent linkini atarmısınız?Japonca olmalı ayrıca.

Buyurun:http://bakabt.me/166271-bleach-lunar-db-sgkk.html
    İndirmeye başlayabilmen için üye olman gerekiyor.Ayrıca seed konusunda da gayet katı olan bir site.İndirmenin yarıda kalmaması için mümkün olduğu kadar seedlemelisin.
    Ayrıca nyaa.eu adresinden de indirebilirsin:http://www.nyaa.eu/?page=view&tid=314574

• quote:

Orijinalden alıntı: Doqac.

Malesef online olarak anime izlemeye kalkarsan görüntü ve çeviri kalitesi bir çok sidece VASAT seviyede.Ayrıca ONLİNE ANİME İZLEME SİTELERİ çevirmenlerin emeklerini çalan siteler.Bu sebeplerden dolayı animeye başladığımdan beri torrentten indirip İngilizce altyazılı olarak izliyorum.İngilizce bilmiyorum diyorsan Divxplanet'da bir çok animenin çevirisi var ki yine de çeviri kalitesini o kadar iyi olduğunu söyleyemeyeceğim.

+1 türkanime her fansubdan rahat rahat çalıp upload ediyorlar sonra üyelerde TEŞEKKÜRLER TÜRK ANİME EKİBİ

Fansublardan izleyebilirsin Anisekai, Animeou öneririm.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sinema TV'de HD Filmler..
    15 yıl önce açıldı
    Anime izleyebilinecek site?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Doğaç isimli arkadaşımın verdiği torrent linkinden az seed alırsan veya dediği gibi yarıda kalırsan şu linki kullan. Bu public tracker olduğu için sorun olmaz. Orta seviyede seed mevcuttur.

Bleach tüm sezon ve filmleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyazlotus11 -- 23 Haziran 2013; 0:19:34 >
  • quote:

Doğaç isimli arkadaşımın verdiği torrent linkinden az seed alırsan veya dediği gibi yarıda kalırsan şu linki kullan. Bu public tracker olduğu için sorun olmaz. Orta seviyede seed mevcuttur.

37.69 gb

Sağol herşey için.Az önceki arkadaşada

• quote:

Doğaç isimli arkadaşımın verdiği torrent linkinden az seed alırsan veya dediği gibi yarıda kalırsan şu linki kullan. Bu public tracker olduğu için sorun olmaz. Orta seviyede seed mevcuttur.

ayrıca 69 gb olan daha kaliteli sanırsam.onu indirmeye başladım.

• bakabt.me de torrent olarak bir çok serinin istediğin yüksek kalitelerini bulabilirsin, ama ingilizce altyazılı türkçe altyazıyı divxplanet'te bulabilirsin.

ayrıca animeou'nun bazı klasikleri için (full metal alchemist gibi) hd fansubları var
  • quote:

69GB'lıkte altyazı gömülüymüş.O kadar indirdim.Altyazı gömülü olmayan yokmu.Fansublardan link verebilirmisiniz.Animeou'ya kayıt oldum.Bleach'ı bulamıyorum.Admin 11 Haziranda Torrent'e bir süre sonra koyacaklarını belirtmiş.Torrent olmasına gerek yok.Sadece 720p izlemek iztiyorum.

• Benim verdiğim softsub. yani gömülü değil.

Bu arada ilk sezonları HD bulamazsın. Çünkü Bleach 150. bölüm civarlarında hd yayına geçti :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyazlotus11 -- 23 Haziran 2013; 20:17:57 >
  • quote:

Benim verdiğim softsub. yani gömülü değil.

Bu arada ilk sezonları HD bulamazsın. Çünkü Bleach 150. bölüm civarlarında hd yayına geçti :)

Saol indiriyorum.
  • quote:

Benim verdiğim softsub. yani gömülü değil.

Seed yok.
  • uTorrent ayarlarını aç. File transfer encryption ayarı olcak. Onu Forced yaparsan daha çok seede bağlanabilirsin. İnternette bulabileceğin en fazla seed'e sahip torrent bu. Başka yapabileceğim bişey yok.
  • quote:

uTorrent ayarlarını aç. File transfer encryption ayarı olcak. Onu Forced yaparsan daha çok seede bağlanabilirsin. İnternette bulabileceğin en fazla seed'e sahip torrent bu. Başka yapabileceğim bişey yok.

sağol herşey için ama olmadı.
  • Nasıl olmadı. En az 150-200 seed olmalı ?? Sen hiç mi bağlanamadın? Aynı torrenti ben indirdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyazlotus11 -- 23 Haziran 2013; 21:50:10 >
  • quote:

Nasıl olmadı. En az 150-200 seed olmalı ?? Sen hiç mi bağlanamadın? Aynı torrenti ben indirdim

Bazen çat 300'e çıkıyor.(AKK'deyim)Hemen iniyor.30-40 kb\s lere.Ama başlarda 0.8 kb\s ye göre iyi.
  • Bekle devam etsin, 200 seed var 900 çeken var. Normaldir. Kaliteli bi seed denkgeldiği zaman bilgisayarı kapatmamaya çalış. O seedi kullanabildiğin kadar kullanmaya çalış
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.