Şimdi Ara

HD 7XXX serisi Dalgalanma sorunu!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Toplamayı düşündüğüm pc de HD7850 kullanmayı düşünüyordum fakat biraz forumladığımda VGA bağlantısında dalgalanma sorunu yaşandığını gördüm.
    Alternatifler;

1-Display part to VGA cihazı kullanmam.
    2-Ekran kartından vazgeçmem.
    3-Yeni bir monitör almam.

birinci alternatifin maliyeti 40-50 lira.
    ikinci alternafit de çok kararsızım:
    HD6850 Dual- X GDDR5 2GB 256Bit mi? HD6870 GDDR5 1GB 256Bit mi? yoksa GTX650 2GB 192 bit mi?
    üçüncü alternatif şuan imkansız.

yorumlarınız için teşekkürler.

• 2zaq 2 kullanıcısına yanıt
    Evet oyle bır sorun malesef oluyor.En mantıklısı dvı-d cıkıslı yada hdmı cıkıslı monıtor ıle bırlıkte almak.Butcemı zorlar dersenız.Ekran kartını alın monıtoru 2-3 ay sonra para bırıktırıp yenılersınız.O dalgalanma sorunu cokda rahatsız edıcı degıl.Gece bıraz can sıkabılır.
    7850 alın eskı serı amd kartlara bulasmayın.
  • bf3u fullde 45 fps oynatan kartı vgaya baglarsan tabi vga yetmez ve dalgalanma olur. kartın problemi değil bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DALGALANMA ABARTILIYOR. 160dereceyle bakınca anca siyah tonlarında belli oluyor oyunlarda. SIKINTI YOK düz bakınca fark etmiyorsunuz

edit: o kartı da vga ile kullanırsan ayıp olur ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5AF373BF5 -- 25 Temmuz 2013; 13:00:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurboCore

DALGALANMA ABARTILIYOR. 160dereceyle bakınca anca siyah tonlarında belli oluyor oyunlarda. SIKINTI YOK düz bakınca fark etmiyorsunuz

çok uzak kaldım teknolojiden. uygun , bu kartı optimum düzeyde taşıyabilecek monitör önerir misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2zaq

quote:

DALGALANMA ABARTILIYOR. 160dereceyle bakınca anca siyah tonlarında belli oluyor oyunlarda. SIKINTI YOK düz bakınca fark etmiyorsunuz

çok uzak kaldım teknolojiden. uygun , bu kartı optimum düzeyde taşıyabilecek monitör önerir misin?

http://www.vatanbilgisayar.com/Monit%C3%B6r/aoc-e2250swdnk-215-e2250swdnk-genis-ekran-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=65452 DVI girişli

• quote:

Orijinalden alıntı: thestell

bf3u fullde 45 fps oynatan kartı vgaya baglarsan tabi vga yetmez ve dalgalanma olur. kartın problemi değil bu.

problem genel bir problem. DvI dada sorun olabiliyormuş.
    http://forum.donanimhaber.com/m_75651943/tm.htm
  • quote:

quote:

bf3u fullde 45 fps oynatan kartı vgaya baglarsan tabi vga yetmez ve dalgalanma olur. kartın problemi değil bu.

Bazı sapphirelerde sorun çıkmıştı. Bende asus olmasına rağmen vgada dalgalanıyor. Hdmi bir monitör aldım kurtuldum.
  • quote:

quote:

quote:

Bazı sapphirelerde sorun çıkmıştı. Bende asus olmasına rağmen vgada dalgalanıyor. Hdmi bir monitör aldım kurtuldum.

dönüştürücü ile halledebilirsem monitör işine girmeyi düşünmüyorum. Denedinizmi daha önce?

• 2zaq 2 kullanıcısına yanıt
    Denedim. Masaüstünde dalgalanma olmuyor ama oyuna girdiğinde çok veri işlendiği için dalgalanma yapıyor vga.
  • asus GTX650 2GB 192 bit . bu kart hakkında ne dusunuyorsunuz ?
    işlemci fx6300 dusunuyorum ?
  • quote:

asus GTX650 2GB 192 bit . bu kart hakkında ne dusunuyorsunuz ?

AMD HD 7850 2GB al hocam. o kart alınmaz. AMD GCN özelliği ile GTX 650Ti BOOST u yer bitirir
  • quote:

quote:

AMD HD 7850 2GB al hocam. o kart alınmaz. AMD GCN özelliği ile GTX 650Ti BOOST u yer bitirir

2 gb lık alamam hocamda hatta monitör almamak için 6850 bıle alabılırım. 7850 almadıgıma pişman olurmuyum bilemiyorum...
  • quote:

quote:

quote:

2 gb lık alamam hocamda hatta monitör almamak için 6850 bıle alabılırım. 7850 almadıgıma pişman olurmuyum bilemiyorum...

6850 de 1080P de yetersiz kalır. 1GB modeli de iş görür 7850'nin. sıkıntı yok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.