Şimdi Ara

HD 7850 1GB Oyun Testleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
1
Favori
2.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merak eden arkadaşlar için devamlı soruluyor 1gb modelin durumu,düşük bütçeli sistem toplayacaklar için ideal bir kart güç tüketim değeri minimal seviyede fazla ısınmıyor ve boyutları küçük genellikle her kasaya sığabilir bu kartı alıpta ultrada oyun oynama düşüncesi olanlar yaklaşmaması gerekiyor 7850 ye

SİSTEM

i3 3220

Sapphire hd7850 1gb

400w psu

4gb 1333 mhz ram

1tb western digital caviar black

Alien vs predator--------------------Bioshock

HD 7850 1GB Oyun Testleri  HD 7850 1GB Oyun Testleri

Crysis2------------------Dirt 3

Metro Last light-----------------Sleeping Dogs

Tomb raider---------------Sniper ELit v2

Battlefield 3 multiplayer 1080p ultra no aa motion blur of Caspian border 60+

FARCRY 3

• Güzel konu
  • bazı arkadaşlar artık 2 gb yetmez 3-4 gb lık kartlara yönelin diyorlardı ama sonuçlar hiçde öyle demiyor.
    fiyatına göre kart çok iyi işler çıkarmış.1 gb belleğe rağmen ...
  • 2 gb modeli ile belirtilen oyunlarda fps artışı ne kadar olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 50kaan

2 gb modeli ile belirtilen oyunlarda fps artışı ne kadar olur?

fazla birşey bekleme kartın gücü belli zaten 1080p ultrada 2gb de olsa yukardaki sonuçlar fazla değişmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan0101

quote:

fazla birşey bekleme kartın gücü belli zaten 1080p ultrada 2gb de olsa yukardaki sonuçlar fazla değişmez

evet bende biliyorum.2 gb modenilinin başında (sapphire) 2 gb O.C..... diye yazıyorda.acaba dedim bellek hızı,işlemci hızlarında mı değişiklik var diye.tek ekran kartıylada olmuyor aslında.işlemci,ram hızı-boyutu işletim sistemi vs.. felan direk etki eden olaylar.belki biraz daha üst seviye donanımlarla test edilerse sonuçlar artar..

• quote:

quote:

quote:

evet bende biliyorum.2 gb modenilinin başında (sapphire) 2 gb O.C..... diye yazıyorda.acaba dedim bellek hızı,işlemci hızlarında mı değişiklik var diye.tek ekran kartıylada olmuyor aslında.işlemci,ram hızı-boyutu işletim sistemi vs.. felan direk etki eden olaylar.belki biraz daha üst seviye donanımlarla test edilerse sonuçlar artar..

şöyle diyeyim 2 gb 1080p için az diyenler vardı bugün test yaptım.1680 x 1050 ile 1920 x 1080 arasında gtx 670 ile ancak %5-10 oynuyor.
    hd 7850 de gtx 670 den daha güçsüz olduğundan ancak en az hd 7870 gibi bir kartta 1 ve 2 gb farkı çok olur diye düşünüyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HD 6750 mi HD 6670
    13 yıl önce açıldı
    ATI HD 5770 | 1920x1080 sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

sisteme göre min max ortalama fps de değişikler olabilir
  • ultra ile very high arasında gözle görülür fark varmı ki saphire 7850 1 gb model bile 340-360 civarı snaırım bu fiyata bu ayarlar bence cok cok iyi
  • ben göremiyorum gören varsa bizede göstersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan0101 -- 24 Mayıs 2013; 1:33:02 >
  • quote:

ben göremiyorum gören varsa bizede göstersin

gormek cok zor..bende 27'' var ben bıle farkını anlayamıyorum..sımdı bunu neden soyledım cunku buyuk ekranlarda farkı gormek daha kolay..antı farkını hıssedıyorum ama 2x-4x farkınıda anca uzak cısımlerde fark anlasılıyor ondada dıkkatlı bakmak lazım..zten 7850 gpu kuvvetı olarak 2 gb tasıyacak gucte degıl..mısal benım gıbı cf dusunenler ıcın 1 gb kesınlıkle uygun degıl..cf dusunenler yaklasmasınlar..vatandakı 2 gb lık sapphıre %30 ındırımde..383 tl olmus..bu fıyata almayana meydan dayagı atarlar

1 gb lık modelde 323 tl..

al bu kartı full hd 2-3 ayar kısarak catır catır oyna oyunları..

edıt:bf3 de gpu bolumunde derece kısmının yanındakı gpu kullanımı ayarımı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark matter -- 24 Mayıs 2013; 2:11:43 >

• quote:

konu basında ultrada oynama düşüncesi olanlar yaklasmasın deyince bende bilmediğim için sorayım dedim vala fiyatına göre çok güzel ayarlarda oynatıyo yani bende 7870xt almayı düşünüyorumda 7850 2 gb modelden alıp geçsekmi ki diye düşündüm bi

• hocam güzel konu teşekkürler.fakat sizin sisteminiz baya bi küçülmüş konfigürasyon olarak
  • Güzel konu hocam alacaklara yardımcı olacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonser24

quote:

gormek cok zor..bende 27'' var ben bıle farkını anlayamıyorum..sımdı bunu neden soyledım cunku buyuk ekranlarda farkı gormek daha kolay..antı farkını hıssedıyorum ama 2x-4x farkınıda anca uzak cısımlerde fark anlasılıyor ondada dıkkatlı bakmak lazım..zten 7850 gpu kuvvetı olarak 2 gb tasıyacak gucte degıl..mısal benım gıbı cf dusunenler ıcın 1 gb kesınlıkle uygun degıl..cf dusunenler yaklasmasınlar..vatandakı 2 gb lık sapphıre %30 ındırımde..383 tl olmus..bu fıyata almayana meydan dayagı atarlar

" Bu fiyata almayana meydan dayağı atarlar "

sabah sabah güldürdün hocam yav

• Strateji oyunları shogun total war 2 gibi oyunlarda performans nedir acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: Abazzers

hocam güzel konu teşekkürler.fakat sizin sisteminiz baya bi küçülmüş konfigürasyon olarak

bayağı kırptık sistemden çok vaktim olmuyor pc de oyun oynamaya arada girip iki tek bf3 yetiyor :D hem piyasa biraz canlansın vakit bulursam ileride yeni bir sistem toplarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurts

Strateji oyunları shogun total war 2 gibi oyunlarda performans nedir acaba

2 günden beri total var indirmeye çalışıyorum :D internet sağolsun indirince haberdar ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonser24

aynen dostum boşuna f/p kartı demiyoruz ikinci elde daha ucuz ve temiz kartlarda var orayada bakmak lazım

evet gpu kullanımı bf3 te bir sıkıntı var gibi geldi ama çok üstelemedim çünki ayar kısınca kullanım düşebiliyor birde i3 ü sömürüyor ondanda olabilir resmen işlemci katili oyun sende biliyorsun

• işlemci yi neden i3 seçtin , amd phenom x4 daha iyi olabilirdi yada athlon x4
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.