Şimdi Ara

- HD 7770 Hakkında Bir Soru -

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar benim sizlere bir sorum olacak hd 7770 ile ilgili .

Ben kendime bu kartı almayı düşünüyorum : http://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-11201-17-20g-hd7770-edition-gddr5-1gb-128bit-amd-radeon-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=63627

Sistemim :

İntel Core 2 Duo E4500 2.20 GHz

1GB DDR2 667 MHz Ram ( 2gb daha alıcam ve 3 olacak )

Msi 7255 P4M900 ANAKART

2 sorum var

1-) Güç kaynağım kaldırırmı

2-) İşlemci yada ekran kartında darboğaz oluşur mu ?

• İşlemciye darboğaz olur gibi fakat güç kaynağını yazmamışsın bize güç kaynağı sorun çıkarırmı diye soruyorsun.
  • Darbogaz olayini bilmem ancak anakartin ve islemcin cok eski bence butcen varsa ikinci el h61 1155 anakart ve g630 gibi bi islemci ile en azindan daha guncel,performansli ve takviyeye daha acik bi sistem olustur kardesim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pardon

win 400w
  • quote:

Orijinalden alıntı: spearman_2434

pardon

win 400w

Marka model nedir ?
  • önerin icin saol ama bütçem çok değil ekran kartına en fazla 220 -230 gibi verebilirm vatan da da indirime girince 210 oluyo o zman almayı düşünüyorum ama sorun çıkarmı bilmioyrum
  • quote:

Orijinalden alıntı: .19o7

quote:

pardon

win 400w

Marka model nedir ?

modeli aklımda değil markası win gücü 400w
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kalitesi hakkında soru
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: .19o7

quote:

pardon

win 400w

Marka model nedir ?

modeli aklımda değil markası win gücü 400w

Dandik teneke bir psu değilse 7770 e sorun çıkarmaz.
  • sorun sadece psu da mı yani baska bi sorun çıkmazmı
  • quote:

sorun sadece psu da mı yani baska bi sorun çıkmazmı

Psunun markasını öğrenebilseydik iyi olurdu sadece win 400 w mi yazıyor?
  • Yok bayağı önceden açmıştım kasayı orda öyle yazdıgını hatırlıyorum simdi ama tek sorun bumu ?
  • quote:

Yok bayağı önceden açmıştım kasayı orda öyle yazdıgını hatırlıyorum simdi ama tek sorun bumu ?

Sorun olucağını zannetmiyorum ama kasayı açıp markasını söylersen iyi olur.
  • o marka pc nın powerı tenekedir.
    hd7770 sı çalıştırmaz.
    guvenılır bır markanın en az 450 wat psusunu satın alınız.
  • Eminmisiniz ama hd 7770 yuk altinda 80 watt yiyiyor islemcide 65 watt anakartada 100 desek 245 yapiyor benimkiside 400 w

• quote:

Eminmisiniz ama hd 7770 yuk altinda 80 watt yiyiyor islemcide 65 watt anakartada 100 desek 245 yapiyor benimkiside 400 w

7770 tan yükte 105 watt yiyor yanlışın var ayrıca o sisteme 7750 daha iyi olur bence hiç 7770 alma.
  • Tam yukte 105 w yiyior tam yukte cok nadir olur o kart hadi tama. Tam yuikte olsun 105 w toplam 270 w yapti benimkisi 400w

• quote:

Tam yukte 105 w yiyior tam yukte cok nadir olur o kart hadi tama. Tam yuikte olsun 105 w toplam 270 w yapti benimkisi 400w

Kardeş senin PSU büyük ihtimal teneke. 400w yazdığına bakma. Günümüzdeki eeeeen kaliteli 400w psu bile o kadar veremiyor. Benim bildiğim PSU çeşitleri: Pasif, Aktif PFC, 80+ , 80+ Silver, 80+ Bronze, 80+ Gold. 80+ demek %80den fazla verimlilik. Yani %100 verimlilik yine yok. Kaldıki senin 400w psu. Kasayı açacaksın psunun üzerinde değerler yazılıdır. Onları aynen buraya aktaracaksın. İş sadece watta bitmiyor. Amperlerde önemli.

Ek: Güç kaynakları zaman geçtikçe gücünü kaybetmeye başlar. Eğer güç kaynağın teneke olupta 2-3 seneyi aştıysa. Değiştirme zamanın kesinlikle gelmiştir. Ben kendimden biliyorum 350w quake vardı. 3 senede bilgisayarım kullanılmaz hale gelmişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deathness666 -- 17 Mayıs 2013; 19:11:23 >

• Benim pc 5 yillik ben bu zamana kadar guc kaynagiyla ilgili bi sorun yasamadim

• ya arkadaslar hic mi sansim yok hd 7770 icin ?

• kardeşim ben aynı ekran kartını 3 aydır kullanıyorum eski sistemimden kalma xclio 450w psu ile sorunsuz çalıştı ama ben yinede psu kaliteleştirmek için cx600 aldım.
    ramlaride dert etme 2*2 gb 667 mhz ddr2 ramlarle sorunsuz çalışıyor
    Bu arada kart gerçekten çok kaliteli fiyatında açık ara önde gider şiddetle tavsiye ederim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.