Şimdi Ara

Hd 6970 arıza verdi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Güzel fikir Yardımlarınız için teşekkür ederim
  • Bulunabileceğinden şüpheliyim... tamiri içinde para isterler oldukça... ama yapan biri mutlaka çıkar :) elektronikçilere başvur...
  • cinayet13 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.
  • Devre kartinin kirilan yerlerindr lehim varsa tekrar birlestirip sorun cozulur ama kirilan yerde lehim yada herhangi birsey yoksa kartin calismasi lazim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kırılan kısmı kırmızı kutucukla işaretledim. Lehim var altında
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasin57

Kırılan kısmı kırmızı kutucukla işaretledim. Lehim var altında

Cok ince lehim degilse kendin bile yaparsin.

• Hocam bence çizgi elektroniğe yollayın belki bir çözüm yolu bulunur

• Hocam arkasına baktım ama gerçekten çok karmaşık ve ince lehimler var. Ev kullancısı zor yapar gibi duruyor. Uğur bey yardımcı olamazsa tamir için çizgi elektroniğe başvurcam. Teşekkür ederim size
  • berkanenes kullanıcısına yanıt
    Hocam başka çare gözükmüyor. Teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasin57

Hocam arkasına baktım ama gerçekten çok karmaşık ve ince lehimler var. Ev kullancısı zor yapar gibi duruyor. Uğur bey yardımcı olamazsa tamir için çizgi elektroniğe başvurcam. Teşekkür ederim size

O zmn dedigin gibi bir elektronik firmasina basvur en fazla 1-2 saat alir. Hemen isleme baslarlarsa.

• Çok fazla bir ücret isterlerse yaptırmam zaten kartın ederi zaten 200 Tl civarı arızalı satarım. Tavsiyem montaj yapacaklar daha dikkatli olsun. Narin parçalar bunlar üstü cam gibi olduğu için direk kenardan kırıldı.
  • Tekrar Merhabalar Bahsettiniz bir sürücü Entegresi SMD entegre Ram voltajları sürülmesi ile görevildir.

Lütfen Ama lütfen Emin olmadığınız Bilmediğiniz Konularda İnsanları Yanlış Yönlendirmeyin parça kırılmasından dolayı suanda bir besleme arızası ile karşı karşıyasınız
    voltajları gelmedi için kartta doğal olarak açmıyor yardımcı olabiliceğim bir konu dur

• bilirugur B kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam ne kadar masraf olur. Size nasıl ulaşırım. Bu sorunu nasıl çözeriz.
  • Arıza Tam tespit edilmeden Fiyat vermek sizi sadece yanıtmak olur efendim ancak besleme arızaları 40-60 TL arası Tutmakta forumdan gelen cok fazla cihaz olduğu için cok yoğunum
    bu yüzden sizi ancak sıraya alabilirim o yüzden tavsiyem ürün göndermeyi düşünürseniz ptt kargo ile gönderirsiniz en uygun fiyat kargo çözülmüş olur hem maliyet düşürmüş oluruz
    sizi biraz bekleticeğim için arıza tespit ücretite almam .
  • bilirugur B kullanıcısına yanıt
    Tamamdır. Hocam ne kadar zaman beklerim. Adres ve telefon bilgisi alabilir miyim ? Kesin bir şekilde olur mu? Deneyip gönderim yapılıyor değil mi ?
  • Detaylar için Lütfen Pm.
  • KARDEŞ KARRTIN PATETES OLMUŞ TAMİR EDEMESSİN ZOR YENİ KART ALMANI TAVSİYE EDERİM ÇÜNKÜ EKRAN KARTLARI ÇOK HASSAS

• berat6565 B kullanıcısına yanıt
    Sorunu Uğur beyle çözdük kartı göndercem tamir işlemini yapacak. Yardımcı olan fikir sunan herkese teşekkür ederim.
  • Böyle kompleks devrelerde onarım işine hiç sıcak bakmıyorum ben fakat sizinki basit birşey gibi görünüyor en azından belirli bir süre idare eder onarım sonrası.

Umarım çözülür geçmiş olsun.

• The@Thing kullanıcısına yanıt
    Hocam ılgınız ıcın tesekkur ederım. Kart sorunsuz yapılır. Calısırsa 2 ay test ettıkten sonra sorun gormezsem satmayı dusunuyorum. R9 270x alacagım ınsaAllah. Sorun olursa da kart yedek kart olarak kullanırım. Oyun perfomansı gercekten ıyı olan bır kart cunku overclock kapasıtesı cok ıyıydı. Voltajsız 930 1450 mhz saat hızlarında sorunsuz stabıl kullanıyordum. Ufak bır dıkkatsızlık kartın bozulmasına sebep oldu. Bu sorunun cozulecegıne ınanıyorum cunku o kadar hasar gormedı zarar gormedı ufak bır sorun gıbı gelıyor. Sonuclarını sızınle paylasacagım. Hayırlı forumlar

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.