Hocam CD'de olan driveri kurdum şuanda en son güncel sürümü indirip kurdum resetledimmi pcyi tamamdır
Hayırlı olsun. 3d mark 2011 testi yap. 3900-4200 arasında puan alırsın P modunda
Hocam tüm testleri yapıcam birazdan. Fakat ben gene pek ümitli degilim oyun konusunda
umutlu değilim derken? aynı sisteme sahibiz hemen hemen 6870 kullandım. gayet de oynarsın o kart ile. bf3u high ayarda çok rahat oynarsın. bc2yi high ayarda 1080p çözünürlükte oynarsın.
Hocam Asassin Creed II'yi yükledim En son ayarlar hepsi açık x8 aa lar açık 1920x1080 çözünürlük high vs, fraps açık olmak üzere 62 fps verdi ve yağ gibi oynuyor. İlk başlarda etrafa 2 3 hızlıca bakış yaptıgımda minik bir tık dıye takıntı gelip gitti şimdi yağ gibi oldu normalmidir sizce bu
BOŞTA VE YÜKTE FAN HIZI VE SICAKLIKLAR HAKKINDA BİLGİ VEREBİLİRMİSİN BİRDE KARTIN LİNKİNİ
quote:
Orijinalden alıntı: bedevi1903
BOŞTA VE YÜKTE FAN HIZI VE SICAKLIKLAR HAKKINDA BİLGİ VEREBİLİRMİSİN BİRDE KARTIN LİNKİNİ
Arkadaşlar ekran kartını test etmek ıcın onerıcegınız bir program varmı ?
hadi hayırlı olsun en sonunda aldın. benim ürün daha elime gelmedi :D bakalım neler olacak :D bu arada BF3 ü ultra ayarda NoAA olarak oynarsın yaa sistem iyi. hadi ii oyunlar kardesim. darısı bize :D
quote:
Orijinalden alıntı: YaHooTR
quote:
Orijinalden alıntı: 4everAMD
bende 6870 alcaktım ama sonradan borç çıktı 9800gt aldım :( :(
wtf? o nasıl bir borctur la ööle allah kimseyi düşürmesin borc batagına :D
vala bende çok üzülüom hala içime oturuo :( şimdi o olsaydı pc nin tek eksiği ram olcaktı :(
quote:
quote:
quote:
vala bende çok üzülüom hala içime oturuo :( şimdi o olsaydı pc nin tek eksiği ram olcaktı :(
kac gb ram nedir eksigin hocam ? keşke biraz sabredeydin düzgün alaydın da neyse hadi hayırlısı.
ram 4 gb da yetmio 1333mhz beklesemde değişmezdi öğrenciyim :D
quote:
quote:
hahahaha aga güldürdün beni ya Saolasın aldık sonunda suan gayet memnunum
Arkadaşlar ben de bugün hd 6870 HIS marka kartı satın aldım..Daha önce gtx 260 ım vardı ve nba 2k12 ile fifa 12 yi hiç kasılmadan oynuyordum.Fakat 6870 le oyunlarda fps yüksek görünse de titremeler oluyor.skyrim ve battlefield 3 te böyle bi problem yok..Moralim bozuldu ya
moralin bozulmasın bf 3 ü de sıkıntı yoksa oyundadır :D
Ama gtx 260 ta bu iki oyun da çok iyi performans veriyordu..Nasıl olur da bu kartta vermez?Çok garip
quote:
Orijinalden alıntı: metalgearx24
Arkadaşlar ben de bugün hd 6870 HIS marka kartı satın aldım..Daha önce gtx 260 ım vardı ve nba 2k12 ile fifa 12 yi hiç kasılmadan oynuyordum.Fakat 6870 le oyunlarda fps yüksek görünse de titremeler oluyor.skyrim ve battlefield 3 te böyle bi problem yok..Moralim bozuldu ya
vallahi ne titreme yaşadım ne başka birşey yağ gibi akışkan oynuyorum kartında bir sıkıntı olmasın ?
his olduğundan ya da bi sorun vardır bilemiyorum
Sanmıyorum hocam dediğim gibi bt3 ve skyrim de denedim grafikler bomba..Ama bu iki oyunda problem var..işlemcim 955 x4 blackbox,psu 500 watt..4gb ram.
quote:
Sanmıyorum hocam dediğim gibi bt3 ve skyrim de denedim grafikler bomba..Ama bu iki oyunda problem var..işlemcim 955 x4 blackbox,psu 500 watt..4gb ram.
psu markası ney ? Vallahi cok akışkan oynuyorum son ayarlarda
HIGH POWER HP-550-G14S POWER SUPPLY 550W..gtx 260 da iyiydi bu oyunlar..catalistten falan herhangi bir ayar yapmam mı gerekiyor acaba?
quote:
HIGH POWER HP-550-G14S POWER SUPPLY 550W..gtx 260 da iyiydi bu oyunlar..catalistten falan herhangi bir ayar yapmam mı gerekiyor acaba?
PSU'da sıkıntı yoktur diye düşünüyorum kartın sıcaklık değerlerine bir göz atın ayriyetten güncel sürümüde indirmeyi unutmayın ve x16'da çalıştıgınada bir bakarsanız cok iyi olur