Şimdi Ara

HD 6850 - Msi Cyclone Edition - Satılmıştır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
2
Favori
2.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Selam Arkadaşlar,

Forumdan aradığım kartı buldum ve satın aldım.
    Bu sebeple kartımda son indirimi yapıyorum.

19.04.2011 tarihli vatan bilgisayar faturalı

kart budur;
    http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=3663

istediğim fiyat : ilkaps nickli arkadaşa satılmıştır.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cembilgi -- 21 Kasım 2012; 15:34:55 >

• takip
  • 10 numara fiyat
  • Aynı karttan kullanıyorum. overclockla 1ghzde çalışıyor :) Gerçi pek gerekli de değil, kendinden standart HD6850 lerden hızlı ve son derece sessiz bir kart, Tüm oyunları da yüksek çözünürlük ve detayda oynuyorum. Neden daha fazlasına ihtiyaç duyduğunuzu anlamadım... Kolay gelsin.
  • Güzel kart.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahir40

Aynı karttan kullanıyorum. overclockla 1ghzde çalışıyor :) Gerçi pek gerekli de değil, kendinden standart HD6850 lerden hızlı ve son derece sessiz bir kart, Tüm oyunları da yüksek çözünürlük ve detayda oynuyorum. Neden daha fazlasına ihtiyaç duyduğunuzu anlamadım... Kolay gelsin.

Selamlar,

Aslında yazdığım ve dediğiniz gibi gibi hiç ihtiyacım yok sadece uygun fiyatlı bir 6950 bulmuştum ama o arkadaşta ürünü 15 dk içinde sattı :)

o yüzden sanırım kartımı satmaktan vazgeçicem.
  • Ah şu upgrade sevdası Hayırlı satışlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    POWERCOLOR HD 6850 SATILDI
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • takip
  • bu fiyata gitmez bence revize şart. aynı karta 250 yazdım hem de 1 yıldan fazla garantili tertemiz, bi allahın kulu aramadı. satılmasını istiyosan biraz aşağı çekmen lazım hocam fiyatı. iyi satışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hero1980

bu fiyata gitmez bence revize şart. aynı karta 250 yazdım hem de 1 yıldan fazla garantili tertemiz, bi allahın kulu aramadı. satılmasını istiyosan biraz aşağı çekmen lazım hocam fiyatı. iyi satışlar.

Ozmn acaba sizin kartı alıp CF mi yapsam :)

Şaka bi yana haklı olabilirsiniz, ama kartımı hala canavar gibi kullanmaktayım yani kendimi değiştirmek zorunda hissetmiyorum.
    Maksat üzerine bütçemi sarsmadan bi miktar koyup ufak bi değişikliğe gitmek satılmazsa varsın satılmasın.

Bu arada "hem de 1 yıldan fazla garantili tertemiz" yazmışsınız. benim kartımın durumunun da bundan hiç farkı yok. belirtmek istedim.
  • senin yazdığın fiyata 6870 ler satılıyo hocam forumda, biraz bakarsan ilanlara görürsün sen de. iyi satışlar tekrar.
    Not: crossfire hiç tavsiye etmem 6850'ler ile, geforce un yeni gtx 670 serisi canavar gibi. imkanın varsa ondan al 1 tane kafan rahat olsun. bizzat benchmark yapıp gördüm gözümle % 70-80 daha performanslı tek kart crossfire dan. saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hero1980

senin yazdığın fiyata 6870 ler satılıyo hocam forumda, biraz bakarsan ilanlara görürsün sen de. iyi satışlar tekrar.
    Not: crossfire hiç tavsiye etmem 6850'ler ile, geforce un yeni gtx 670 serisi canavar gibi. imkanın varsa ondan al 1 tane kafan rahat olsun. bizzat benchmark yapıp gördüm gözümle % 70-80 daha performanslı tek kart crossfire dan. saygılar.

Biraz araştırma ile fabrika çıkışlı o.c hali ile piyasadaki en hızlı 6850 olduğunu bunun yanı sıra ufak bir dokunuşla (msi afterburner) 860 mhz olan stok hızını 1000 mhz'ye çekerek 6870 performansında kullanabileceğini görebilirsin.

Keşke dediğin gibi bir bütçem olsa. Gerçi o zaman da 670 tercih etmem sanırım. aynı parayı bölerek SSD+7850 satın alırım. Kullandığım kartın performansını düşününce bahsettiğin kartlar gerçekten gereksiz geliyor. he olsa hayır der miyim? tabi ki demem :)

• Fiyat aşırı yüksek. 1 sene kullanılmış 2.el kart için 280TL gerçekten çok. Max edeceği 240 liradır daha 1 lira üstü etmez 6 aylık, full kutu, garanti, garanti belgesi ve bütün aparatları tam powercolor 6850 yi 200TL ye aldım. Benim kartım da oc ile 1000mhz e çıkıyor. Üstelik stok voltajıyla (1.150v) 950mhz görüyor. Eee senin kartının +80TL edecek ne gibi bir özelliği var ?? Hiç birşey. Tamam Cyclone 6850 lerin en iyisidir fakat 280TL aşırı derece yüksek bir fiyat
  • quote:

Orijinalden alıntı: Braymm

Fiyat aşırı yüksek. 1 sene kullanılmış 2.el kart için 280TL gerçekten çok. Max edeceği 240 liradır daha 1 lira üstü etmez 6 aylık, full kutu, garanti, garanti belgesi ve bütün aparatları tam powercolor 6850 yi 200TL ye aldım. Benim kartım da oc ile 1000mhz e çıkıyor. Üstelik stok voltajıyla (1.150v) 950mhz görüyor. Eee senin kartının +80TL edecek ne gibi bir özelliği var ?? Hiç birşey. Tamam Cyclone 6850 lerin en iyisidir fakat 280TL aşırı derece yüksek bir fiyat

"full kutu, garanti, garanti belgesi ve bütün aparatları tam" bunlar özellik olarak sayılıyolarsa kartlarımızın bir ortak özelliği var demektir :)

Onun dışında fabrika çıkışlı olarak overclocklu gelmesi (belki alan adamın o.c hakkında hiç bir fikri olmayacak) soğutma sistemi ve soğutma sisteminde kullanılan referans kartlardan farklı büyük çaplı fanı ile sıcaklık ve ses değerleri kartlarımızı ayıran özellikler :)

Ben senin yerinde olsam stok powercolor'a 200 lira vereceğime üzerine ön gördüğün değer olan 40 tl'yi ekler böyle bi kart alırdım :)

Kaldı ki alabilirsem istediğim kart olan 7850'nin o.c versiyonunu kovalıycam. Tamamen tercih meselesi.

• quote:

Orijinalden alıntı: cembilgi

quote:

Fiyat aşırı yüksek. 1 sene kullanılmış 2.el kart için 280TL gerçekten çok. Max edeceği 240 liradır daha 1 lira üstü etmez 6 aylık, full kutu, garanti, garanti belgesi ve bütün aparatları tam powercolor 6850 yi 200TL ye aldım. Benim kartım da oc ile 1000mhz e çıkıyor. Üstelik stok voltajıyla (1.150v) 950mhz görüyor. Eee senin kartının +80TL edecek ne gibi bir özelliği var ?? Hiç birşey. Tamam Cyclone 6850 lerin en iyisidir fakat 280TL aşırı derece yüksek bir fiyat

"full kutu, garanti, garanti belgesi ve bütün aparatları tam" bunlar özellik olarak sayılıyolarsa kartlarımızın bir ortak özelliği var demektir :)

Onun dışında fabrika çıkışlı olarak overclocklu gelmesi (belki alan adamın o.c hakkında hiç bir fikri olmayacak) soğutma sistemi ve soğutma sisteminde kullanılan referans kartlardan farklı büyük çaplı fanı ile sıcaklık ve ses değerleri kartlarımızı ayıran özellikler :)

Ben senin yerinde olsam stok powercolor'a 200 lira vereceğime üzerine ön gördüğün değer olan 40 tl'yi ekler böyle bi kart alırdım :)

Kaldı ki alabilirsem istediğim kart olan 7850'nin o.c versiyonunu kovalıycam. Tamamen tercih meselesi.

Stok?

İzmir öğlen 40 derece sıcaklıkla kavrulurken 900/1100 olan oc lu kartım boşta 40 yük altında oyunlarda ise Crysis 2 de max 69 Fan devri %50 Metro 2033 de ise 70 derece fan devri %50

Fan devri %45 e kadar tık ses yok karttave hiç bir şekilde ses duyamassın. Fan devri %65 e kadar sesi normal kabul edilebilir daha üstü ise biraz ses yapıyor.

Gördüğün gibi kartlarımızın fan çapı da aynı Sıcaklık ve ses değerlinde ise atla deve olacağını sanmıyorum

Eğri oturup doğru konuşalım Cyclone'un tek farkı fabrika çıkışı yüksek saat hızların da gelmesi Onun dışın da 2 kartta da tek 6pin güç girişi var. Kaldı ki ben stok voltajla 900mhz de kullanıyorum ve 1.175v ile 1000mhz rahat bir şekilde görüyor

Demek ki kartlarımızı ayıran pek bi özellik yokmuş

• quote:

quote:

quote:

Stok?

İzmir öğlen 40 derece sıcaklıkla kavrulurken 900/1100 olan oc lu kartım boşta 40 yük altında oyunlarda ise Crysis 2 de max 69 Fan devri %50 Metro 2033 de ise 70 derece fan devri %50

Fan devri %45 e kadar tık ses yok karttave hiç bir şekilde ses duyamassın. Fan devri %65 e kadar sesi normal kabul edilebilir daha üstü ise biraz ses yapıyor.

Gördüğün gibi kartlarımızın fan çapı da aynı Sıcaklık ve ses değerlinde ise atla deve olacağını sanmıyorum

Eğri oturup doğru konuşalım Cyclone'un tek farkı fabrika çıkışı yüksek saat hızların da gelmesi Onun dışın da 2 kartta da tek 6pin güç girişi var. Kaldı ki ben stok voltajla 900mhz de kullanıyorum ve 1.175v ile 1000mhz rahat bir şekilde görüyor

Gayet iyiymiş, kusura bakma ben kartını stok zannederek bilmeden yorum yapmış oldum.

Zaten biraz önce 290 liraya 15 ay garantili 6870 gördüm ve fiyatı revize etmeye karar verdim.

Ayıp olucak yoksa.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Stok?

Gayet iyiymiş, kusura bakma ben kartını stok zannederek bilmeden yorum yapmış oldum.

Zaten biraz önce 290 liraya 15 ay garantili 6870 gördüm ve fiyatı revize etmeye karar verdim.

Ayıp olucak yoksa.

Kusura bakılcak bişey yok dostum fakat o fiyata gitmeyeceği açıktı. Şahsen bende 17 ay garantisi kalan sapphire 6870 i bundan 3 ay önce 300TL ye zor sattım

• Bence kartın ederi 270-280TL'dir.Daha 4-5 gün önce kendi msi 6850'mi 300TL'ye sattım.
  • Hayırlı satışlar karta talip değilim 6870 kullanıyorum ancak tilt olduğum bi nokta var kart belli, bileni bilir kötülemeye gerek yok. Fiyatı satıcı koymuş yüksekse yüksek, pazarlık teklif edersin kabul eder anlaşırsa alırsın. Bu milletteki adamı bozma sevdasını anlayamadım, yüksekse zaten satılmaz olacak budur o kadar kötülemeye gerek yok. Bu arada 7850 eğer doğruysa o.c. performansı ile göz dolduruyor. Çıkacağını bilsen fiyat farkını verip takaslık diye konu açardım ama benim bütçede en fazla 150. Kimse cıkmaz bekle al 7850.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erginy15

Hayırlı satışlar karta talip değilim 6870 kullanıyorum ancak tilt olduğum bi nokta var kart belli, bileni bilir kötülemeye gerek yok. Fiyatı satıcı koymuş yüksekse yüksek, pazarlık teklif edersin kabul eder anlaşırsa alırsın. Bu milletteki adamı bozma sevdasını anlayamadım, yüksekse zaten satılmaz olacak budur o kadar kötülemeye gerek yok. Bu arada 7850 eğer doğruysa o.c. performansı ile göz dolduruyor. Çıkacağını bilsen fiyat farkını verip takaslık diye konu açardım ama benim bütçede en fazla 150. Kimse cıkmaz bekle al 7850.

Ben sanırım bu sefer tercihimi sırf merakımdan nvidia tarafından kullanıcam X1950, HD 4890 ve HD6850 kullandım en son kullandığım nvidia kart FX5200 dü :) fikir sahibi olmak için bu sefer nvidia alayım diyorum.
    570 ve 580 arasında kararsız kaldım ama bi yandan da 7xxx serisinin Gtx5xx serisine göre gençliği aklımı kurcalamıyor değil.

Dediğim gibi sırf meraktan (kaşıntı da denebilir) yapıcam bu değişimi bilgisayarımın başına haftada 1 ya da 2 kere oturabiliyorum ki oynadığım bütün oyunları (BF3, SC2, Diablo 3, Wow) gayet güzel ve akıcı bi şekilde 1920x1080 çözünürlükte oynuyorum o yüzden çok sorun değil satılsa da olur satılmasa da.

yaptığım son indirimdi ve umarım ihtiyacı olan birisinin ihtiyacını karşılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cembilgi -- 24 Temmuz 2012; 16:24:25 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.