fps düşüklüğünü sadece bu oyundamı yapıyor diğer oyunlardaki durum performans nasıl
Ekran kartı güncel driverı yüklü Şuan için başka yerde deneme şansım yok Tek bu oyunu oynadığımdan yorum yapamıyorum ama başka oyunda denicem bana şöyle sağlam bir oyun söylermisiniz test edebiliceğim.
elinizde ne gibi oyunlar var bilemem
ama elinizdeki kartı bir bencmark testine sokun
kartınızı biraz zorlayın güncel oyunları yada eski crysis vede benzeri türü
o kadar wow forumunda islemciden dedik hala 5870 fps sorunu diye konu acıyorsun
Çok bilmiş arkadaş işlemciyi 3,3 ghz yaptım kaç yapayım 10ghz mı?
hala çok bilmiş diyor,q600 süper islemci 3.3 yapınca sorun cıkmaz buna mı inandırıyorsun kendinii ? ekran kartını unut ana şehirlerde zaman zaman 1000e yakın insan oluyor hepsini hesaplamak islemciye acayip yük bindiriyor 3d fps oyunu degil bu 5870in gücünü görmek istiyorsan git crysis oyna ben de phenom2 x4 965 var @3.7 ghz yapsam bile stormwindde en kalabalık yerinde fps 25e düsüyor önemli olan bu fps değil bu fps herkezde düsük sen oyunda pvp yaparken pve yaparken fpsler nasıl raide girdiğinde asırı bir yavaslama yoksa dert etme kendine bosuna
Boş yerlerde 40ın üzerinde fps göremiyorum sırf orgrimmarda olduğunu nerden çıkarıyorsun işlemcimde kötü bir işlemci değil 4 çekirdekli işlemci pentium 4 celeron olarak falan mı görüyorsun anlamadım
Sadece wow için 5870 ha?,vay be biz burda nelerle oyun oynamaya çalışıyoruz crysis ,bc2 için :D
Yok sadece wow için değil şu sıra sırf onu oynuyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Ratatuie
Boş yerlerde 40ın üzerinde fps göremiyorum sırf orgrimmarda olduğunu nerden çıkarıyorsun işlemcimde kötü bir işlemci değil 4 çekirdekli işlemci pentium 4 celeron olarak falan mı görüyorsun anlamadım
wow bölümünde actıgın konuda orgrimmardaki fpsden bahsetmissin, bu konuda mekan belirtmemissin ondan dedim cidden fps 40ı gecmiyorsa bir sorun var demektir ama ekran kartıyla ilgili de olabilir en cok etki eden seyler shadow ve multisamplingdir onları tamamen kapatıp deneyin olmadı wowun offical forumlarında da yazın güzel öneriler gelebiliyor
3dmark ile 12231 puan aldım bu değer nasıl?
quote:
Orijinalden alıntı: Ratatuie
3dmark ile 12231 puan aldım bu değer nasıl?
Puanınız o kart için oldukça düşük en azından 20k civarı olması gerektiğini düşünüyorum
Cpu ocsiz aldım bide tekrar 3,3e çıkarıp öyle denicem
İşlemci standart 2,4 ghzta iken 12231 puan 3,3ghz oc 17189 puan Anlayamadığım bişey var 3dmark ile testlerde ekran kartı testleri gayet güzel geçerken 60 fpsin altına düşmedi cpu test 1 cpu test 2 diye işlemci testi yapıyor ikisindede fps 1 ya da 2 ekran dona dona kare kare geçiyor test?
işlemcinin oluşturabileceğim değerler okadar olur zaten 1-2 fps etkisi oluyor demektir bu ... puanda ciddi artış var zaten oc li kullanmanızı tavsiye ederim oyunda cpu cok yükleniyor belli oluyor fps kasması erkan kartından kaynaklı değil cpu kaynaklı birazda oyunu optimize eden tayfanın işgüzarlıgı desek yeri olur bence sistemde bi sıkıntı yok başka bi oyunda deneyin kartı indirin bi oyun 3saat51 dk olmuş konuyu acalı bi oyun inmişti
Bendede WoW oynarken benzer sorunlar oluyor. O anki fps düşmesinin sebebini tahmin etmemize bir program var mı? Demek istediğim o an işlemci ve ekran kartı yüzde kaç kullanılıyor. Bunu gösteren bir uygulama lazım