Şimdi Ara

HD 5750 Çözünürlük Sorunu [ÇÖZÜLDÜ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba, bugün HD 5750 aldım ve 1600x1200 çözünürlükte sorun yaşadım. Bu çözünürlüğe alınca ekranın sol tarafında 2-3 cm'lik bir boşluk oluşuyor. ASUS VW2205 22 inch monitörüm var ve bu monitörün en yüksek çönüzürlüğü 1600x1500 ama seçeneklerde en fazla 1600x1200 var. Bu sorunumu nasıl düzeltebilirim?

Sorunumu burada anlatınlar ile çözdüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AiSrouS -- 18 Aralık 2012; 21:57:00 >

• 1600x1500 şeklinde bir çözünürlüğü ne gördüm ne duydum. mümkün değil yani..

monitörünün çözünürlüğü 1680x1050

bu şekilde ayarlarsan sıkıntı kalmaz. (gerçi windows'un monitör çözünürlüğünü otomatik algılaması gerekir ama)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ehhalil

1600x1500 şeklinde bir çözünürlüğü ne gördüm ne duydum. mümkün değil yani..

monitörünün çözünürlüğü 1680x1050

bu şekilde ayarlarsan sıkıntı kalmaz. (gerçi windows'un monitör çözünürlüğünü otomatik algılaması gerekir ama)

Aklımda o şekilde kalmış :)

O çözünürlük yok işte seçeneklerde, en fazla 1600x1200 var. Ekran kartını taktıktan sonra oldu bu.
  • monitorun menu tuslarinda otomotik ekran tarama tusu yokmu ve ati ekran karti cozununurluk ayarlarindan veya denetim masasi -- gorunum ve kisisellestirme bu iki seceneklerden hangisinden yaptiniz cozununurluk ayarini birinde gorunmeyip diyerinde gorune bilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aspirin_Gripin

monitorun menu tuslarinda otomotik ekran tarama tusu yokmu ve ati ekran karti cozununurluk ayarlarindan veya denetim masasi -- gorunum ve kisisellestirme bu iki seceneklerden hangisinden yaptiniz cozununurluk ayarini birinde gorunmeyip diyerinde gorune bilir

Hepsini denemiştim ama en üste yazdım çözümü. Teşekkürler yinede.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tivibu çözünürlük sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Çözünürlük Sorunu
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.