Şimdi Ara

hd 5650 dirt3 ve directx11 sorusu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar geçen pc'ye dirt3 yükledim ekran kartınada biraz overclok attım ve oyuna girdim 1980*1020'de hersey ultra ve yüksek ayarlarda 35-60 kare arası gidip geliyor oyun.Bu oyun directx 11 değilmi eğer öyleyse bu kartın bu kadar performans vermesi zor gibi geliyor bana.Acaba oyun directx 9'da falanmı açılıyor bunu nasıl anlayabilirim bir program varmı?

• işletim sistemin win 7 ise dx 11 de açarsın ;
    hormonlu hd 5830 vardı forumda sendeki de hormonlu çıkmasın
  • formdan birine hazırlamıştım. program açık kalsın oyuna gir orada görüceksin dx 11 veya dx 9 olduğunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akakiakakiyevic -- 20 Şubat 2012; 13:33:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cobi

işletim sistemin win 7 ise dx 11 de açarsın ;

evet işletim sistemim windows 7 ultimate şimdi oyun direk olarak dx11'demi açılıyor yani bir program varmı acaba söyle oyunu oynarken sağ üstte ekran kartının özelliklerini directx kaçta çalıştıgını gösteren falan.gerçi crysis 2 ve battifield 3'de 1366*728'de ultra ayarlarda rahatlıkla oynamıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyitonbaşi

formdan birine hazırlamıştım. program açık kalsın oyuna gir orada görüceksin dx 11 veya dx 9 olduğunu.

bu nedir kardeş biraz daha açıklarmısın?

• msı afterborner(ekran kartı ile ilgibi bilgileri gösteren program) indir kur sonra resimdeki ayarları yap. proram açık kalsın oyuna girince ekran kartın ile bilgileri yukarda görüceksin , oyunun dx 11 olup olmadığıda yazıyor
  • quote:

msı afterborner(ekran kartı ile ilgibi bilgileri gösteren program) indir kur sonra resimdeki ayarları yap. proram açık kalsın oyuna girince ekran kartın ile bilgileri yukarda görüceksin , oyunun dx 11 olup olmadığıda yazıyor

sağol kardeş deniyicem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

msı afterborner(ekran kartı ile ilgibi bilgileri gösteren program) indir kur sonra resimdeki ayarları yap. proram açık kalsın oyuna girince ekran kartın ile bilgileri yukarda görüceksin , oyunun dx 11 olup olmadığıda yazıyor

kardeş dediğini yaptım fakat sadece cpu ve memory ile ilgili bilgileri gösterdi directx hakkında herhangi birsey yazmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elvis21

quote:

kardeş dediğini yaptım fakat sadece cpu ve memory ile ilgili bilgileri gösterdi directx hakkında herhangi birsey yazmıyor.

sana şöyle diyeyim oyun ayarları varya hepsini ultra yaptığın
    orada post procsess ayarı var o aktifse ve değiştirebiliyorsan oyunu dx 11 olarak oynuyorsun demektir
    birde ekranda gösteren program vardı da hangisi hatırlaamıyorum d3d9 felan yazıyordu hatırlarsam onuda yazarım

• quote:

Hormonlu kartı olan çok var forumda en son bi adam 5750 ile bf3 max ayarlarda 60 fps oynuyodu :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aallpp99

quote:

Hormonlu kartı olan çok var forumda en son bi adam 5750 ile bf3 max ayarlarda 60 fps oynuyodu :D

gece rüyasında oynamış sonra uyanınca rüya olduğunu anlayamamıştır
    ben single playerda gtx 460 ile ucu ucuna zor oynadım hemde oc yaparak nası bi kartmış bu hd 5750

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobi -- 20 Şubat 2012; 20:02:44 >

• quote:

quote:

quote:

ben single playerda gtx 460 ile ucu ucuna zor oynadım hemde oc yaparak nası bi kartmış bu hd 5750

arkadaş garip yorumlar yapaxcagına bir program söylede oyundayken bakalım dx11 mi yoksa dx9'damı çalıyor kart

• yorumumu garip buluyorsan o zaman konuna daha yorum yapmıyorum
    gerisini
    www.google.com
    adresinden kendin buluver bi zahmet beni de uğraştırma

ayrıca algılamanda bir sıkıntı var galiba senin yukarıdaki mesajlarımdan birinde dx 11 ile ilgili menüyü yazdım oradan anlayabileceğini de söyledim
    hala anlayamadıysam anlatım seviyesini daha da basitleştirebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobi -- 20 Şubat 2012; 20:14:33 >
  • quote:

yorumumu garip buluyorsan o zaman konuna daha yorum yapmıyorum
    gerisini
    www.google.com

ayrıca algılamanda bir sıkıntı var galiba senin yukarıdaki mesajlarımdan birinde dx 11 ile ilgili menüyü yazdım oradan anlayabileceğini de söyledim

kusura bakma kardeş ben aceleden yukarıdaki mesajını okumamısım bana yazdın sandım 5750 ile ilgili yorumunu ekran kartı ayarlarına giridim zaman post procsess ayarı aktif hight seviyesine kadar getiriliyor diger ayarlarda yine bazıları hight bazıları ultra oluyor en fazla.Fakat bende bir kaç ayar yaptım ilk öncelikle dirt3.exe" yazan oyun girişine birde -dx11 ekleyerek oyunu çalıstırdım ayriyetten oyun klasörüne girip dx9 yazan klasötü sildim sonrada belgelerim mygames hardware stting ksımından directx9 kısmını true'den falseye çevirdim ve oyuna girdim şımdı eskisi gibi yüksek fsb alamıyorum su andaki ekran ayarlarım 1360*728 4xaa gerisi ultra ve hight 30 fsp civarı alıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: elvis21

quote:

yorumumu garip buluyorsan o zaman konuna daha yorum yapmıyorum
    gerisini
    www.google.com

kusura bakma kardeş ben aceleden yukarıdaki mesajını okumamısım bana yazdın sandım 5750 ile ilgili yorumunu ekran kartı ayarlarına giridim zaman post procsess ayarı aktif hight seviyesine kadar getiriliyor diger ayarlarda yine bazıları hight bazıları ultra oluyor en fazla.Fakat bende bir kaç ayar yaptım ilk öncelikle dirt3.exe" yazan oyun girişine birde -dx11 ekleyerek oyunu çalıstırdım ayriyetten oyun klasörüne girip dx9 yazan klasötü sildim sonrada belgelerim mygames hardware stting ksımından directx9 kısmını true'den falseye çevirdim ve oyuna girdim şımdı eskisi gibi yüksek fsb alamıyorum su andaki ekran ayarlarım 1360*728 4xaa gerisi ultra ve hight 30 fsp civarı alıyorum.

eyvallah arkadaşaım sende kusura bakma arada makara olmayınca vakit geçmiyor

• quote:

quote:

quote:

Aa açmadan 1440 900 ultra ayarda ortalama 35-40 fps ile bitirdim hocam ;) hafife almayın hd5750 mi ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: zalimahmet

quote:

quote:

quote:

Aa açmadan 1440 900 ultra ayarda ortalama 35-40 fps ile bitirdim hocam ;) hafife almayın hd5750 mi ;)

sen en azından aa kapatıyorum demişssin
    aax4 açık olup ta ultra ayarlarda 60 fps üstü alan hd 5750 den bahsediyoz biz

• DIRT 3 oyunu dx11 optimizasyonu en iyi oyunlardan biri. grafikleri de ağır değil. bu yüzden orta seviye ekran kartlarının yanında hediye ediliyor. ben de 6850 ile 1920x1080 yüksek detayda 60 fps alıyordum.

aynı şeyi Batman Arkham City veya Metro 2033 gibi oyunlarda yapamıyoruz maalesef.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.