Şimdi Ara

HD 5570 Performans Sorunu aciilll

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. bugün bir yerden hd 5570 aldım (bedavaya geldi gerçi.) performans sorunu var kartta. aynı kartı kuzenim kullanıyor. ets 2 oyunun high'da rahat şekilde oynarken, ben low'da açamıyorum bile. gta 4 normalde medium'da 35 fps vermesi gerekirken herşey very low'da çözünürlük düşük 15 fps bile alamıyorum. önceden 9500GT kullanıyordum. gta 4'ü 30 fps ile oynuyordum. bu arada kartımın markası powercolor. 128 bit ddr2. sistemim de şu:

AMD Phenom X4 9750 2.4 Ghz İşlemci
    3,00 GB DDR2 800 Mhz Elixir RAM
    ECS A740GM-M Anakart
    Gerçek 300W (12 V kanalından 20A veriyor) PSU
    Powercolor AX5570 DDR2 1 GB 128 Bit Ekran Kartı

sorun ne olabilir?

• Bi temizce format at istersen 5570 böyle kötü bir kart değil... Bana yazılımsal bir sorun gibi gözüktü eski sürücülerle alakalı olabilir kafan rahatlasın istiyosan formatla öyle bak eğer cok değerli verilerim var alamam atmam diyosan tüm driverlari sil bilgisayarı güzelce temizle en güncel driverı indir bir kur bakalım ne olacak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinayet13

Bi temizce format at istersen 5570 böyle kötü bir kart değil... Bana yazılımsal bir sorun gibi gözüktü eski sürücülerle alakalı olabilir kafan rahatlasın istiyosan formatla öyle bak eğer cok değerli verilerim var alamam atmam diyosan tüm driverlari sil bilgisayarı güzelce temizle en güncel driverı indir bir kur bakalım ne olacak...

bilgisayarı tamamen formatladım. amd sitesinden en güncel driverları kurdum fakat değişen birşey yok. biliyorum hd5570'in o kadar kötü olmadığını. bir sorun var belli ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: `Raikonen`

quote:

Orijinalden alıntı: cinayet13

Bi temizce format at istersen 5570 böyle kötü bir kart değil... Bana yazılımsal bir sorun gibi gözüktü eski sürücülerle alakalı olabilir kafan rahatlasın istiyosan formatla öyle bak eğer cok değerli verilerim var alamam atmam diyosan tüm driverlari sil bilgisayarı güzelce temizle en güncel driverı indir bir kur bakalım ne olacak...

bilgisayarı tamamen formatladım. amd sitesinden en güncel driverları kurdum fakat değişen birşey yok. biliyorum hd5570'in o kadar kötü olmadığını. bir sorun var belli ki.

Sanırım normal bir hd5570 değil bu hazır kasaların içine takılan özel üretilen 5570lerden olmalı tek açıklaması bu... onlarda oldukca dandiktir etski 9500gt'niz cok daha iyi kalacaktır yanında zaten bedava gelmişse biri hazir bilgisayarından söküpte vermiştir diye tahmin ediyorum... GPUZ programıyla bunu öğrenebilirsiniz memory band 20'nin altındaysa dediğim olay vardır... :| DDR2 yazdığınızıda görmemişim zaten evet dediğim gibi... o kart pek bi işe yaramaz eski 9500gt'nizi geri takın... :| normal bir hd5570 değil o hazır pc ler için üretilen özel bi seri pek bir işe yaramıyor malesef normalde 5570 güzel bir karttır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cinayet13 -- 9 Aralık 2013; 18:06:18 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ATI HD 5770 | 1920x1080 sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Hd 4770 oc sorunu
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.