Şimdi Ara

Hb valizlerde sepette %40 indirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
5
Favori
2.383
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fiyatlar iyi gibi paraf ile de 100 üzeri 10 puan güzel olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sepette indirim olmuyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: furlaka

Sepette indirim olmuyor..

oluyor hocamhttp://www.hepsiburada.com/valizlerde-sepette-indirim-c-60007420
  • Var mı önerisi olan? Kullanıp önerisi olan?
  • Başlığı görür görmez It Luggage Duralıton ekledim sepete. Sonuç; hayal kırıklığı... İndirim düşmüyor.

Ekleme:Eski sezon IT'ler düşüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _CarpeDiem_ -- 2 Mayıs 2016; 10:51:38 >
  • Bilgili, sık seyahat eden arkadaşlar konuyu biraz yeşillensirse de faydalansak bizde. İyi bir valiz nasıl olmalı? Kumaş olması mı iyidir? Sert plastik olması mı? Alırken nelere dikkat edilmeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hekimoglu19 -- 2 Mayıs 2016; 11:07:36 >
  • v4science kullanıcısına yanıt
    Ççs iyidir diye biliyorum 129 tekerlek yaylı olanı düşünüyorum ama ilk defa alacam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Önerisi olan

• ne alırsınız bılmıyorum ama 4 teker alın kesınlıkle ustune canta takarsınız yurutmesı kolay olur vs vs acık renk almayın bır de kir gotursun zıra yerlerde gezıyor bagajlar tasınırken

• Pierre cardin alınır mı yoksa ççs falan iyi mi s alacam

• ne alırsanız alın apronda itinayla kırılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marxx -- 2 Mayıs 2016; 11:22:31 >
  • ne alırsanız alın kesinlikle kırılacak.

Ancak uzun ömürlü olmasının isterseniz kırılan ilk yer tekerlekler olduğu için tekerleklerin korunaklı olmasına özen gösterin. Dışarıda sallanan tekerlekler tehlikeli. Mümkün olduğu kadar gövdeye gömülü olmasını tercih edin.
  • Bilgili arkadaşlardan yorum bekliyoruz . Nerede forumun gezginleri

• Kumaş valizlerde içini doldurduğunuzda denge problemleri, çabuk kirlenme problemi gibi sorunlar çıkıyor. Bu nedenle ben sert valizlere yöneldiğim ve bir çok markanın sert valizine baktım. Plastiği sert olanların çatlama/ kırılma şikayeti karşıma çıktı. Hatta mağazalarda teşhir edilenlerde bile çatlama, köşelerinde içe göçme vs. gördüm. Ground diye bir markaya baktım, plastik olarak fena değildi ama onlarda da denge problemi gördüm, tekerlekleri çok dengesiz idi, hafif bir itelemede dengesi bozuluyordu.

Karşıma IT markası çıktı, özellikle duraliton modelinin malzeme kalitesi, hafifliği ve dengeli oluşu ve 10 yıl garantisi (gövdede kırılma da garanti kapsamında imiş) ile çezbetti. Ama Samsonite'dan sonra en pahalı valiz markalarından birisi.

Bence netten valiz almadan önce kesinlikle bir mağazada inceleyip öyle sipariş verin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _CarpeDiem_ -- 2 Mayıs 2016; 12:41:38 >
  • kesinlikle açık cancanlı renk alın
    bagaj bandında karıştırmadan rahatça bulursunuz
  • Sidiva nasıl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dwho -- 2 Mayıs 2016; 12:21:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hekimoglu19

Bilgili, sık seyahat eden arkadaşlar konuyu biraz yeşillensirse de faydalansak bizde. İyi bir valiz nasıl olmalı? Kumaş olması mı iyidir? Sert plastik olması mı? Alırken nelere dikkat edilmeli.

Uçağa binmeyenler için çok kaliteli birşeye gerek yok bence abartmaya gerek yok
  • Sert malzeme olanlardan almayın,şahsi görüşüm...Zira uçağa yükleme yapan elemanların en sevdikleri şey valizleri karpuz gibi fırlatmak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

Sert malzeme olanlardan almayın,şahsi görüşüm...Zira uçağa yükleme yapan elemanların en sevdikleri şey valizleri karpuz gibi fırlatmak...

Hiç sorma hocam yav adamlar sanki bilerek yapıyorlar ben kabin boy(s) alacam onun için sert alayım diyorum sidiva nasıl acaba

• Kabin boylar için ben kumaş tavsiye ederim. Sert valizlerin cepleri olmuyor malum. Cüzdan, bilet, kulaklık, kablo vs ön gözüne koymak pratik oluyor.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.