Şimdi Ara

Hb simdi al şubatta ode (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
599
Cevap
30
Favori
79.242
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Basınçlı yıkama makinesini Enpara ekli olduğu halde 3 ay ertelemeli aldım. Tabiki faiz koydu fakat açıklamada yapı kredi ve akbank yazıyordu. ilk ödeme şubat görünüyor.

• Deneme için 26 bin liralık bi televizyon aldım. World uygulaması üzerinden farksız 9ay erteleme ve 3 ay taksit yapıyordu. İptal ettim ama siparişi banka kimsede çöpünü bile bırakmaz diye düşünüyorum.

• Cep telefonu alsak da oluyor mu?

• Arkadaşlar alın ama buna güvenmeyin. Denizbankta qr %20 de hata wardı ay başında sistemi düzeltip bütün hakları aldılar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar televizyon almaya çalışıyorum tutarı 5999tl axess kart şubatta al deyince sadece tek çekime izin veriyor taksit yaptırmıyor normalde yasal taksit 4

neyse dedim şimdi al sonra öde hepsiburada limitmle alayım diyorum şubatı seçince ordada 4 taksit 2 taksite düşüyor olaya ayıktıracak olan varmı?

• Telefon alımda faydalanabilsek, çok iyi olurdu ama cep telefon alımları Şimdi al Şubatta Al a dahil edilmemiş, banner var ama sadece alışveriş kredisi ile şubatta ödemeye başlanabiliyor, tabiki o da vade farkı ekliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi deneme amaçlı Apple Watch aldım, world mobil ilede 6 ay erteledim ödeme mayısa attı. Banka ne yapacak provizyon dan dönem içine düşünce bakalım

Hb simdi al şubatta ode

• wildwachsend kullanıcısına yanıt
    Haber bekliyorum, ona göre macbook alacağım ben de :)

• 2jz1993 kullanıcısına yanıt

Bu tarz şeyler beklemeye gelmez :) açığı kapatırlar

Bende aynısını aldım ama akbankta ertele yapamadım henüz bekleyende duruyor ödeme. Başka yolla erteleme var mı biliyor musunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amedra kullanıcısına yanıt

Hocam ben world card ile aldım. Alırken ertele seçeneğini seçip aldım, banka uygulamasından da ertele seçeneğini yaptım oldu. Fakat akbank için bilgim yok maalesef

Provizyondan düştü mü hocam

• Dualsense 5 kol aldım world karttan 9 ay öteledim sıfır faizle, umarım iptal olmaz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İlla world mu lazim.
    Ziraat in karti ile olmuyor mu

• canınıyerim kullanıcısına yanıt

yok hocam. muhtemelen 1-2 güne düşer.

• M0rpheous kullanıcısına yanıt

Bilen yokmu

• murat1981pls kullanıcısına yanıt

Hocam hemen al sonra öde limitin varsa şubat a kadar öteleyebilirsin. Şahsen hemen al sonra öde limiti ile 2 sayfa önce yazdığım gibi basınçlı yıkama makinesi aldım ilk ödeme tarihi şubat 2023 dü. Ama Yapı Kredi gibi yapmak için mecbur yk yada akbank kk lazım

Hemen al sonra öde şubat ödeme yap diyorum 4 taksitten 2 taksite düşüyor sebebini bilen varmı

• Yapıkredi ile karcher k3 aldım 9 ay erteledim :) teşekkürler

• M0rpheous kullanıcısına yanıt

hocam hemen al limitiniz var değil mi ?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.