Basınçlı yıkama makinesini Enpara ekli olduğu halde 3 ay ertelemeli aldım. Tabiki faiz koydu fakat açıklamada yapı kredi ve akbank yazıyordu. ilk ödeme şubat görünüyor. |
Hb simdi al şubatta ode (3. sayfa)
-
-
Deneme için 26 bin liralık bi televizyon aldım. World uygulaması üzerinden farksız 9ay erteleme ve 3 ay taksit yapıyordu. İptal ettim ama siparişi banka kimsede çöpünü bile bırakmaz diye düşünüyorum.
-
Cep telefonu alsak da oluyor mu?
-
Arkadaşlar alın ama buna güvenmeyin. Denizbankta qr %20 de hata wardı ay başında sistemi düzeltip bütün hakları aldılar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar televizyon almaya çalışıyorum tutarı 5999tl axess kart şubatta al deyince sadece tek çekime izin veriyor taksit yaptırmıyor normalde yasal taksit 4
neyse dedim şimdi al sonra öde hepsiburada limitmle alayım diyorum şubatı seçince ordada 4 taksit 2 taksite düşüyor olaya ayıktıracak olan varmı?
-
Telefon alımda faydalanabilsek, çok iyi olurdu ama cep telefon alımları Şimdi al Şubatta Al a dahil edilmemiş, banner var ama sadece alışveriş kredisi ile şubatta ödemeye başlanabiliyor, tabiki o da vade farkı ekliyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Haber bekliyorum, ona göre macbook alacağım ben de :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu tarz şeyler beklemeye gelmez :) açığı kapatırlar
-
Bende aynısını aldım ama akbankta ertele yapamadım henüz bekleyende duruyor ödeme. Başka yolla erteleme var mı biliyor musunuz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ben world card ile aldım. Alırken ertele seçeneğini seçip aldım, banka uygulamasından da ertele seçeneğini yaptım oldu. Fakat akbank için bilgim yok maalesef
-
Provizyondan düştü mü hocam
Dualsense 5 kol aldım world karttan 9 ay öteledim sıfır faizle, umarım iptal olmaz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İlla world mu lazim.
Ziraat in karti ile olmuyor mu
yok hocam. muhtemelen 1-2 güne düşer.
-
Bilen yokmu
-
Hocam hemen al sonra öde limitin varsa şubat a kadar öteleyebilirsin. Şahsen hemen al sonra öde limiti ile 2 sayfa önce yazdığım gibi basınçlı yıkama makinesi aldım ilk ödeme tarihi şubat 2023 dü. Ama Yapı Kredi gibi yapmak için mecbur yk yada akbank kk lazım
-
Hemen al sonra öde şubat ödeme yap diyorum 4 taksitten 2 taksite düşüyor sebebini bilen varmı
-
Yapıkredi ile karcher k3 aldım 9 ay erteledim :) teşekkürler
-
hocam hemen al limitiniz var değil mi ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X