HB şimdi al 3 ay sonra öde (Akbank)

-
-
Aslında ileriye dönük güzel bir kampanya, ama sonrasında ödeme olayını iyi düşünün, bir ara herşeyi taksit yaptım, o anlarda rahatlama yapsada ileriye dönük bayağı sıkıntı yaşatmıştı, şimdi en fazla 3 taksit yapmaya çalışıyorum.
-
Harcama yapıp ertelenen var mı
-
Açıklamalarda ödene ekranında erteleme seçilmeli gibi bir şey yazmışlar da çıkmıyor. Altın alsak olur sanırım. Öyle bir şey yazmamışlar çünkü.
-
Kasım ayındaki mevzunun birebir aynısıdır. Yani dijital kart, kuyum ürünleri hariç olacak şekilde ödeme ekranında alttaki seçenek seçilmelidir. Seçenek çıkmıyorsa o üründe erteleme geçerli değildir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenafl -- 24 Şubat 2023; 16:40:3 > -
Eger akbank musterisi olmayan var ise ozelden ref isteyip kayit olursa yarisini 125 ini veriyorum direkt kaydolunca bir şey vermiyor o yüzden winwin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Enflasyon ortamında ayağını yorganına göre uzatan insanlar için biçilmiş kaftan faizsiz taksitlendirme.
Taksitle alabildiğim her şeye taksit yapıyorum.
Bu enflasyon ortamında ne kadar çok taksit o kadar iyi.
-
Güzel olmasına güzel ama sayı arttıkça aylık gelirin çoğuna el koyuyor taksitler.
Bende dengeli şekilde taksite yöneliyorum ama aşırıya kaçırmamaya çalışıyorum.
Tabi normale gere daha fazla pay ayırıyorum taksitlere, çünkü şuanda aldığım kâr kalıyor, biraz zora girerek taksite bağlıyorum.
Dengeyi iyi yapmak lazım, sonra nakit sıkıntınız çekersiniz.
-
kasım ayında bu kampanya vardı yine aldım da aldım aldım da aldım. şubat ayı geldi ödeme zamanı. şimdi acayip daraldım valla keşke almasaydım diyorum. alırkende şunu düşündü bu ürünler yılbaşından sonra en az yüzde 50 zam yer. aldığım ürünler de zam yemedi . demem o ki ödeme planını iyi yapın
-
Hepsipay geçeli mi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
evet 3 ay sonraya 3 taksit yansıdı. TV alışverişi.
En Beğenilen Yanıtlar

Aslında ileriye dönük güzel bir kampanya, ama sonrasında ödeme olayını iyi düşünün, bir ara herşeyi taksit yaptım, o anlarda rahatlama yapsada ileriye dönük bayağı sıkıntı yaşatmıştı, şimdi en fazla 3 taksit yapmaya çalışıyorum. |
kasım ayında bu kampanya vardı yine aldım da aldım aldım da aldım. şubat ayı geldi ödeme zamanı. şimdi acayip daraldım valla keşke almasaydım diyorum. alırkende şunu düşündü bu ürünler yılbaşından sonra en az yüzde 50 zam yer. aldığım ürünler de zam yemedi . demem o ki ödeme planını iyi yapın |
Kasım ayındaki mevzunun birebir aynısıdır. Yani dijital kart, kuyum ürünleri hariç olacak şekilde ödeme ekranında alttaki seçenek seçilmelidir. Seçenek çıkmıyorsa o üründe erteleme geçerli değildir. ![]() |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X