Şimdi Ara

HB - Samsung 46D5000 - 2.198TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
891
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Hepsiburada - Günün Teklifi
    Samsung 46" Full Hd Led Televizyon UE46D5000 - 2.198TL

Kargo Bedava, Süper Hızlı Gönderi ve Ücretsiz Kurulum

LINK

• 5000-5500 serisini tavsiye etmem hareketli ekranlarda fazlaca donma oluyor.
  • Tek Çekim : 1,977.60

http://www.pratikev.com/fractalv33/pratikEv/pages/viewProduct.jsp?pInstanceId=3339154

35 TL DEĞERİNDE DUVAR ASKI APARATI HEDİYE !!!
  • yalnız alttaki verilen linkler sanırım paralel ithalat..hepsiburada samsung tr garantili satıyor diye biliyorum
  • geçen vatan %25 indiriminde 1920 liraya verdi

geçiniz lütfen ...
  • HEpsiburada konusu bekliyordum ben de ; son zamanlarda saskina donmus adamlar. 1 ay kadar once elimdeki hediye cekinin son gunune kadar ihtiyac duydugum birsey bulamayinca ben de genel ihtiayclardan tras bicagi satin aldim. fiyati market fiyatina idi, yanina da kardes icin hediye usb bellek ekledim. neyse siparis 2 parca olarak kargolandi, tras bicagi sonradan geldi. kutuyu actim, icine bakmadan bicagi aldim, sonradan kutunun icinde bir tane daha bicak oldugunu farkettim . urunlerden birini kutuya koydum; adamlara mesaj attim, fazla urun gondermissiniz, lutfen ne yapacagimi soyleyin diye. bir hafta sonra mesaj geldi, su numara ile kargoya verebilirsiniz diye. verilen numara ile kargoya vereli 1 haftayi biraz gecti. bu sabah ofise geldigimde HB den bir koli geldigini farkettim, son zamanda siparis vermedim nedir acaba dusunurken sevk irsaliyesi gozume ilisri. adamlar benim 8 li jileti degistirip tekrar gondermisler :))

Bunun uzerine ne dusunmeliyim bilmiyorum, mesajlara ezbere baktiklarinin gostergesi, birimlerin birbirinden habersiz olduklarinin gostergesi, yazdigimiz mesajlari okusalar bile anlamadiklarinin gostergesi. ufak bir olay, sinir harbi filan yasamadim, eglendirdiler hatta, artik mesaj atip jilete el koyuyorum dicem :)) ben elimden geleni yaptim diye dusunuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zengier -- 3 Ekim 2011; 9:59:28 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hepsiburada benim paramı gaspettikten sonra bir daha sinir harbi yaşamak istemem. kimseye de tavsiye etmem
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackDaniels

geçen vatan %25 indiriminde 1920 liraya verdi

geçiniz lütfen ...

Kendin demişsin geçen diye geçmiş gitmiş..sıcak fırsatlar anlık piyasa durumuna göre konular açılır hocam geçen fırsatlar geçmiştir önemli olan şuanda sıcak olup olmadığıdır :)
  • arkadaşım 2 gün olmuş geçeli daha

bitmesinimi bekledin reklam verebilmek için

1 hafta 15 gün sonra sonra yine o fiyata verecek vatan

bunu bile bile niye 300 lira kazıklanayım size
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.