Şimdi Ara

HB Rogadis Bluetooth Klavye 18 TL Kargo Dahil (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
9
Favori
5.495
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: adanaliboy

ısıklı bluetooth klavye almak yerıne orta kalıte bır tablet alıp bluetooth klavye olarak da kullanmak nasıl fıkır

+1
  • quote:

quote:

ısıklı bluetooth klavye almak yerıne orta kalıte bır tablet alıp bluetooth klavye olarak da kullanmak nasıl fıkır

+1

hocam kendi kendine mi +1 yazdın. Yanlış anlanlamadıysam androud tableti bt klavye olarak başka cihazda mı kullanacağız. Playdeki adı nedir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DOĞA_AŞKI

quote:

quote:

+1

hocam kendi kendine mi +1 yazdın. Yanlış anlanlamadıysam androud tableti bt klavye olarak başka cihazda mı kullanacağız. Playdeki adı nedir

hehe evet labtopta kullanacagım nedenını acıklaması uzun hıkaye kalıtelı ısıklı bluetooth klavye 80 100 e alınacak gıbı,, ben de dedım orta kalıte bı androıd tablet almayı dusunuyorum zaten ,,, klavye olarak da kullanırım

• google playdeki adı nedir çok iyiymiş öyleyse
  • quote:

google playdeki adı nedir çok iyiymiş öyleyse

https://www.youtube.com/watch?v=7JAwcACHEzE

http://www.airkeyboardapp.com/

suanda telden kullaniyorum, gayet kullanisli ama telefon ekrani ufak geliyor..

• TŞK hocam çok makbule geçti
  • quote:

TŞK hocam çok makbule geçti

rica ederim

Var mi tablet onerin?
  • Sizden korkulur

HB Rogadis Bluetooth Klavye 18 TL Kargo Dahil
  • akpintac kullanıcısına yanıt
    Belki ben anlayamadim da bu sadece ipad icin mi hocam...

Android telefon/tabletlerde kullanilabilirmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İpad 4 için aldım bir adet.

• quote:

quote:

rica ederim

Var mi tablet onerin?

artık zebil gibi tablet var hocam sırf bu iş için bile 100 200 liralık bişey işini görür. Yalnız senin programı yükledim bilgisayara ve note 2 telime çalıştıramadım searching diyor tekrar kurup deneyeceğim.

edit tekrar yükledim sonuç aynı çalıştıramadım searcihng diyor bulamıyor program da açık bilgisayarda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DOĞA_AŞKI -- 22 Mart 2015; 15:19:11 >

• quote:

quote:

quote:

rica ederim

Var mi tablet onerin?

artık zebil gibi tablet var hocam sırf bu iş için bile 100 200 liralık bişey işini görür. Yalnız senin programı yükledim bilgisayara ve note 2 telime çalıştıramadım searching diyor tekrar kurup deneyeceğim.

edit tekrar yükledim sonuç aynı çalıştıramadım searcihng diyor bulamıyor program da açık bilgisayarda

.pc ile tel ayni wifi uzerinde bagli olmalilar.. bluetooth dan degil wifi dan esleniyor demeyi unutmusum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fallenangel_1903 -- 22 Mart 2015; 15:24:02 >

• Hocam bluetoothlu bütün tablet /telefon larda kullanabilirsiniz.

• Benim klavye geldi ancak . tuşuna basıyorum ç çıkıyor bunun gibi farklı çıkan harfler var bu sorun nasıl çözülür
    Ayrıca note 2 ile bağlanıyorum görüyor ama klavye çalışmıyor bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hüşke -- 25 Mart 2015; 10:38:11 >
  • hüşke H kullanıcısına yanıt
    Klavye ayarlarını ingilizce ye alırsanız düzelir bende almıştım iade ettim..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: search in vain

Klavye ayarlarını ingilizce ye alırsanız düzelir bende almıştım iade ettim..

Niye iade ettiniz hocam sorun düzelmedi mi?
  • hüşke H kullanıcısına yanıt
    Ürünün kalitesine laf yok fakat benim işimi görmedi her açışta klavye ayarı yap, ayrıca türkçe karakterler benim tablette çalışmadı bi türlü..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birde İpad mini de deneyeceğim bakalım sorun olacak mı sanırım aos uyum sorunu var
  • quote:

Orijinalden alıntı: hüşke

Birde İpad mini de deneyeceğim bakalım sorun olacak mı sanırım aos uyum sorunu var

İos ta sorun olacağını sanmıyorum zaten ios uyumlu diye satıyorlar.
    BeN sipariş verniştim pzartesi günü sipariş yolda. Hb beni şaşırttı zaten. Normalde temin süresi 2 hafatydı.

• hem windowsta hem android üzerinde sorunsuz çalışıyor. türkçe karakterler için de ayarlardan türkçeye alın. sticker ihtiyacınız olacak. mesela p harfinin yanında ğ ü var. l nin yanında ş ve i var. aynı sekilde m nin yanında ö ve ç var. klavye dizilimi ingilizce ama etiketle türkçe olur. bilmem anlatabildim mi?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.